gDesklets πρόβλημα στο compile

LOCKHEART | Δευ, 12/07/2009 - 09:49 | 1' | 2

Kαλημέρα και παλι πάω να βάλω το gdesklets απο το cd του LINUX FORMAT αλλά έχω πρόβλημμα στο compile μου βγάζει το εξής

Δείτε την εικόνα 

 http://img709.imageshack.us/img709/573/desklets0353.png

 

 

..παρακαλώ την βοήθεια σας

 

 

 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Φίλε μου σου λείπει πακέτο συγκεκριμένα το τερματικό σου τυπώνει pygtk pyorbit gnome-python οπότε αν έχεις ίντερνετ στο συγκεκριμένο pc κάνε εγκατάσταση το gnome-python αν δεν έχεις ίντερνετ την ψιλογ****σες γιατί για να κάνει compile το gnome-python θα χρειάζεται και κάτι ακόμα που δεν θα έχεις και αυτό και κάτι άλλο και άστα να πάνε. για αυτό μην το κατεβάσεις μόνο του να το κάνεις εγκατάσταση άπο το symantec για να βρει μόνο του τι άλλο χρειάζεται. δυστηχώς τα dvd του περιοδικού δεν περιλαμβάνουν κάτι τέτοια πακέτα κάθε φορά. μία καλή ιδέα θα ήταν να δώσουν μία φορά ένα dvd με όλα τα developer packages που θα μπορούσε να χρειαστεί κανείς για να κάνει compile τα πιο συνιθισμένα προγράματα. άλλη λύση είναι να βάλεις κάποια διανομή που τα έχει ήδη όπως zenwalk ή vector linux

Φίλε μου σου λείπει πακέτο.

Συγκεκριμένα το τερματικό σου τυπώνει pygtk pyorbit gnome-python, οπότε αν έχεις ίντερνετ στο συγκεκριμένο pc κάνε εγκατάσταση το gnome-python. Αν δεν έχεις ίντερνετ δεν θα τα καταφέρεις, γιατί για να κάνει compile το gnome-python θα χρειάζεται και άλλα πακέτα που δεν θα έχεις.

για αυτό μην το κατεβάσεις μόνο του. Καλύτερα να κάνεις εγκατάσταση άπο τον Διαχειριστή πακέτων της διανομής σου (synaptic?), για να βρει μόνο του τι άλλο χρειάζεται. δυστηχώς τα dvd του περιοδικού δεν περιλαμβάνουν κάτι τέτοια πακέτα κάθε φορά.

μία καλή ιδέα θα ήταν να δώσουν μία φορά ένα dvd με όλα τα developer packages που θα μπορούσε να χρειαστεί κανείς για να κάνει compile τα πιο συνιθισμένα προγράματα. άλλη λύση είναι να βάλεις κάποια διανομή που τα έχει ήδη όπως zenwalk ή vector linux.

Κάπως καλύτερα?

 

 

====

the hamster's is out there

http://alfistigr.blogspot.com/