Ποιοί είμαστε

To LinuxInsider.gr είναι η προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό  ελληνικό site για Linux με νέα και ειδήσεις, forum συζητήσεων, άρθρα με tutorials για εκμάθηση του Linux και του προγραμματισμού του, δοκιμές διανομών και εφαρμογών, linux events, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, και γενικά όλα όσα αφορούν το Linux, το ελεύθερο λογισμικό και τον ανοικτό κώδικα. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν και χρησιμοποιούν το Linux, επαγγελματίες και μη.

Στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε όλη τη κοινότητα Linux. Για να το πετύχουμε, παρέχουμε βήμα σε κάθε Έλληνα developer ή χρήστη Linux: στις ιστοσελίδες και στο φόρουμ μας φιλοξενούμε Έλληνες που συμβάλλουν με τη δουλειά τους στην ανάπτυξη και τη διάδοση του Linux και του ελεύθερου λογισμικού. Παράλληλα, προσπαθούμε να φτιάξουμε μια υγιή κοινότητα για συζήτηση, καλωσόρισμα των αρχάριων και αλληλοβοήθεια, με απλούς κανόνες χωρίς spamming, flames και άλλες... ασθένειες.

Το LinuxInsider.gr είναι η λογική επέκταση και πλέον η ψηφιακή συνέχεια του περιοδικού "Linux Inside", του οποίου η κυκλοφορία διακόπηκε τον Ιανουάριο του 2013. Μπορείτε να δείτε τα τεύχη του Linux Inside  και τους συνεργάτες που δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα εδώ.

Στο LinuxInsider.gr έχουμε πάντα ένα ανοικτό call for papers. Αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στην ομάδα μας, και να συνεισφέρετε άρθρα για Linux, απλώς ξεκινήστε να γράφετε και να τα ανεβάζετε στο site ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε οδηγίες.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τι ζητάμε και πως μπορείτε να ανεβάσετε το άρθρο σας στην ιστοσελίδα και να μπείτε στο linux hall of fame...