Ωρολόγιο πρόγραμμα για δημόσιο Λύκειο

nmandoulidis | Τρί, 09/15/2009 - 19:49 | 1' | 5

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για ωρολόγιο πρόγραμμα σχολείου στα αποθετήρια; Για περιβάλλον Windows κυκλοφορούν τέτοια προγράμματα (Antinoos) αλλά εγώ δεν διαθέτω windows αλλά μόνο ubuntu 8.04.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Δεν ξέρω αν υπάρχει - αλλά είναι κάτι που _πρέπει_ να φτιαχτεί σε ελεύθερο λογισμικό.

Στα σχολεία χρησιμοποιείται κλειστού κώδικα software.

 

 

Τι εννοείται εφαρμογή για ωρολόγιο πρόγραμμα σχολείου; Σε μας το φτιάχνουν στο χέρι. Τι διαφορά έχει;;;

Εννοώ ένα λογισμικό που να εγκαθίσταται σε υπολογιστή και να κάνει σε 2 ώρες, αυτό που εγώ θα κάνω σε 200 ώρες. Αλλωστε γιαυτό τα έχουμε αυτά τα μηχανήματα. Για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και όχι για να ανταλλάσουμε ανούσια email μεταξύ μας.

Αν και εντελώς άσχετος με το θέμα νομίζω πως το μάτι μου είχε πάρει κάποιο προγραμματάκι και νομίζω επίσης οτι μέσα απο τις σελίδες παλαιότερου τέυχους είχε γίνει μια μικρή αναφορά, θα το ψάξω λίγο με ευκαιρία. Αν θές κάνε μια προσπάθεια στα αποθετήρια του debian και στο surgeforce, και fresh meat.

Θα με ενδιέφερε και μενα πολύ αλλά νομίζω οτι θα είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι που να ταιριάζει ακριβώς στα ελληνικά δεδομένα (όπως το προαναφερθέν για windows). Πάντως αν αποφασίσει κανείς να το φτιάξει ευχαρίστως να γίνω δοκιμαστής (από προγραμματισμό... καληνύχτα!!!).