Πρόβλημα με ανάλυση σε nvidia κάρτα [Λύθηκε]

StaticX_ | Πέμ, 07/24/2008 - 23:09 | 1' | 6

Geia sas, prota ap'ola exw nvidia drivers, kai otan ta exw Disabled, tote i megisti analisi pou mporw na valw einai 800x600 sta 60hz. Otan ta exw Enabled, tote i megisti analisi paei mexri 640x480, sta 50hz. H megisti analish pou mporw na valw kai apo ta nvidia-settings ine pali 640x480. Dokimasa na kanw edit to xorg.conf, omws den eida tipota gia analiseis mesa sto arxeio. Mporei kaneis na me voithisei?

Grafw me agglika giati den mporw na grapsw me ellinika akoma.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Aν έχεις ubuntu δοκίμασε μέσα από το λειτουργικό να δώσεις σε κονσόλα

sudo displayconfig-gtk

στο πρόγραμμα που θα ανοίξει βάλε στην οθόνη το μοντέλο generic με τον τύπο της την ανάλυση και το refresh rate που υποστιρίζει και στην καρτέλα με τους driver βάλε τους nvidia και πάτα μετά εφαρμογή και πες μας τι έγινε.

Άρα όλα καλά. Παιδιά όταν ρωτάτε κάτι να λέτε και ποιο λειτουργικό έχετε γιατί από λειτουργικό σε λειτουργικό ψιλό αλλάζουν και οι ρυθμίσεις. Θα βάλω το θέμα λυμένο.. :)

Εγώ θα προτείνω και πάλι να προστεθεί στο προφίλ χρήστη το πεδίο "Διανομή", ώστε να ξέρουμε κάθε φορά σε ποιον απευθυνόμαστε. Και επίσης να αφαιρεθούν οι βαθμοί μέλους, αφού είναι περιττοί χωρίς τον αριθμό των posts.

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!