ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ EVOLUTION

sakis206 | Κυρ, 07/20/2008 - 15:36 | 1' | 7

Εκανα ολες τις ρυθμισεις αλλα οταν ανοιγω το evolution ανοιγει ενα παραθυρο το οποιο σαν τιτλο εχει "Ξεκλειδωμα keyring".
Ζηταει εναν κωδικο.Μηπςσ μπορει καποιοσ να βοηθησει; Ευχαριστω εκ των προτερων

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Σου ζητάει τον κωδικό σου στο Gnome για να ξεκλειδώσει όλους τους υπόλοιπους κωδικούς σου (keyring). Ετσι δεν θα χρειάζεται να σου ζητάει κάθε φορά τον εκάστοτε κωδικό. Δώσε τον κωδικό του λογαριασμού σου (ή αυτόν που όρισες την πρώτη φορά που σε ρώτησε για το keyring).

--
Where is the ripcord, the trap door, the key?
Where is the cartoon escape-hatch for me?

Ευχαριστω λυθηκε το προβλημα.Ειχα κατεβασει το thunderbird να το δοκιμασω αλλα το evolution μου φαινεται καλυτερο.Εσεις τι λετε;

Οσων αφορα τις ρυθμισεις για την αποστολη μυνυματων εχω επιλεξει SSL.Αυτο ειναι σωστο ή TLS;

πάντα thunderbird είχα αλλά νομίζω ότι αυτά που υπάρχουν στις διανομές έιναι καλύτερα και έχουν και συχνότερο κύκλο ανάπτυξης. Δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω την μετάβασα σε κάποιο αλλο πρόγραμμα καθαρά λόγο συνήθειας.

Δεν ξέρω σε τι account αναφέρεται ο sakis, αλλά εδώ ο thanos έχει φτιάξει ένα όμορφο tutorial για ρύθμιση Gmail στο Evolution:

Ρυθμίσεις του Evolution Mail για gmail λογαριασμούς

--
Where is the ripcord, the trap door, the key?
Where is the cartoon escape-hatch for me?

Το ειδα το tutorial του Θανου και γιαυτο μπερδευτικα λιγο.Αναφερομαι σε gmail.Ενω ο Θανος λεει κρυπτογραφηση TLS στον σχετικο οδηγο για το ubuntu οι συντακτες λενε SSL.Μιλαμε για τις ρυθμισεις στην αποστολη μυνηματων.

Αυτο μπορει να ειναι λεπτομερεια βεβαια αλλα ετσι για την ιστορια.Παντως εγω το εχω ρυθμισει SSL και δεν βλεπω να εχω καποιο προβλημα.