Πρόβλημα με Memory Stick Duo

Vector | Τρί, 07/08/2008 - 13:00 | 1' | 3

Παιδιά καλησπέρα. Παρατηρώ ότι έχω πρόβλημα με το Memory
Stick Duo. Το συνδέω μέσω του καλωδίου του κινητού μου (Sony Ericsson K750), η διανομή μου (Fedora 9) του κάνει mount αυτόματα αλλά βλέπω πως ούτε διαγράφει σωστά τα αρχεία που υπάρχουν μέσα, ούτε τα γράφει σωστά. Δηλαδή μπορεί μετά τη διαγραφή η οποία
παρεμπιπτόντως κάνει υπερβολικά πολύ ώρα να μείνουν υπολείμματα των διαγραμμένων αρχείων μέσα στη μνήμη και να βγαίνουν στα ξεκούδουνα ενδιάμεσα στα νέα μουσικά αρχεία. Κατά την Εγγραφή από την άλλη μπορεί από τα 5 αρχεία να γράψει τα 3.
Έχετε καμία ιδέα για το τί να κάνω;

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

συνδέεις κατευθείαν το κινητό με το pc ή του βγάζεις την καρτούλα και την συνδέεις με card reader με το καλώδιο ??
Έχεις και αρχεία με Ελληνικά μέσα ?
Χώρο έχει το MS (για να σιγουρευτούμε ..) ??

Αν δεν είναι το τελευταίο που λέει ο luckyb,μήπως δεν γίνεται σωστά το unmount-όσο αφορά τις αντιγραφές...Το είχα πάθει και εγώ αυτό,δηλαδή πατούσα αποπροσάρτηση και έβγαζα αμέσως το κινητό με αποτέλεσμα να μην γράφονται μερικά αρχεία,από τότε περιμένω λίγο μέχρι να γίνει η εγγραφή.

Δε το δοκιμάζεις μπας και....btw πολύ άθλια υποστήριξη της sony ericsson για το linux,αμάν και πως κάνω για να το συνδέσω :@.

Αρχικά ευχαριστώ για τις έγκαιρες απαντήσεις. Όσον αφορά την εγγραφή η κάρτα έχει αρκετό ελεύθερο χώρο και την χρησιμοποιώ μέσα από το κινητό με το USB καλώδιο που δίνει. Πριν από λίγο που ξαναεπιχείρησα παρατήρησα ότι ο Dolphin μετά από ένα δύο αρχεία (περίπου δηλ. στο τρίτο που πάω να γράψω) δεν αφαιρούσε τον χώρο που απομένει στο γραφικό που έχει κάτω δεξιά. Έτσι του ξαναπάτησα paste και με ρώτησε αν θέλω να το αντικαταστήσω με το ΟΚ μου ξαναπήρε μπρος και αφαίρεσε αυτόματα τον χώρο που χρησιμοποίησα οπότε κάνοντας unmount στη μνήμη τα είχε όλα μέσα (μάλλον το παραπάνω σχετίζεται άμεσα με το ότι δεν μου έγραφε). Το περίεργο όμως είναι με την διαγραφή αρχείων που τα κάνει αχταρμά...