Ψηφίστε τον μεγαλύτερο Έλληνα μα**κα όλων των εποχών...

marlene | Τετ, 04/01/2009 - 15:57 | 1' | 10

Μετά την πολύπαθη ψηφοφορία για τους εκατό καλύτερους.. επιτέλους.. αυτό που όλοι περιμέναμε.. Ψηφοφορία για τους εκατό μεγαλύτερους μαλάκες. http://mallakesellines.blogspot.com/ γιατί όλοι πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας στην Ιστορία!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι μπορούμε να τσεκάρουμε ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

}:)  

εγω γιατι ανεχομαι ολα αυτα τα λαμογια που μου καταστρεφουν τη ζωη

εεε Έλεος.Μεγαλύτερο Μαλάκα ψηφίζουμαι,που είναι ο Λαζόπουλος;;;(Η μήπως θα έβγαινε σίγουρα πρώτος και δεν είχε νόημα.

Μα καλά τα αποτελέσματα τα είδατε?   Είναι δυνατόν να μην έχουν πάρει κάποιοι ψήφους?    Τότε λοιπόν μας αξίζει ότι παθαίνουμε και ανακυρύσσω νικητή αναγκαστικά τον  άγνωστο μαλάκα Έλληνα.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Κάντε κλικ στην υπογραφή και βοηθείστε κι εσείς.

Εγω παλι θα πω το εξης:

1)τετοια thread δεν τιμανε καθολου το site αυτο καθως και την νοημοσυνη μας.

2)ο καθενας εχει στον νου καποιους μ**ς δεν ειναι αναγκη να του ψηφισω, απλα τους τιμω αναλογα οταν χρειαστει κ οταν θεωρω εγω οτι ειναι η ωρα...

3)Υπαρχουν πολυ ωραια site για να σπαταλησετε το χρονος σας στο internet!

4)δεν εχω καμια ορεξη να μαλωσω με κανενα, απλα λεω "συγκεντρωθειτε!!"

 

Ποιο ηθικό στοιχείο έσβησε το ΛΑ από τον μαλάκα;; Το ξέρω έκανα λάθος στην ορθογραφία και δεν το έγραψα Μαλλακα ( με δύο λλ αλά Θεσσαλονίκη μεριά) αλλά όχι ρε παιδιά και αστεράκια! Έγινε τελείως τσόντα το thread! :D

Mάριε εμένα μου άρεσε αυτό το blog και για αυτό το έβαλα εδώ πέρα. Μου άρεσε γιατί είναι η αντανάκλαση της χαζό ψηφοφορίας για τον μεγαλύτερο Έλληνα, που μας την έχουν κάνει και κλύσμα συν τοις άλλοις. Και δεν μου άρεσε για τους εκατό της συμμετέχοντες, έχω να προτείνω στον συγγραφέα άλλους τόσους, αλλά μου άρεσε γιατί τα σχόλια κάτω από την κάθε προσωπικότητα είναι αυτά που θα έπρεπε να έχει και η άλλη ψηφοφορία.

Κοίταγα τις προάλλες τα αποτελέσματα των μεγάλων Ελλήνων και μου έκανε εντύπωση ότι πρώτος είναι ο Μέγας Αλέξανδρος ( τόσο ανιστόρητοι είμαστε πια;;; Ο Αλέξανδρος δεν λόγιζε καν τον εαυτό του για Έλληνα.. Λόγιζε τον εαυτό του για Μακεδόνα και μετά για Φαραώ.. ναι ναι.. Έλλην δεν δήλωσε ποτέ, τα δε Ελληνιστικά βασίλεια των επιγόνων και διαδόχων του ήταν εφεύρεση των ιστορικών του 18 ου αιώνα. ) και μέσα στην δεκάδα είναι και ο Καποδίστριας ( έχετε υπόψιν σας τι παιδί κουμπί ήταν ο Καποδίστριας; Για διαβάστε λίγα πράγματα για αυτόν να φρίξετε! ).

Δυστυχώς όμως οι official ψηφοφορίες λένε πάντα αυτά που θέλει να ακούσει το κοινό και ποτέ την αλήθεια έτσι όπως θα έπρεπε να λέγεται. Δηλαδή όπως την γράφουν στο blog με τους μαλάκες!

Όποιος έσβησε το λα από τον μαλλάκα να μου το πει τώρα..

Δεν γνωρίζουμε τι... λόγιζε τον εαυτό του ο Μέγας Αλέξανδρος... Άλλωστε το να προσπαθούμε να προσδιορίσουμε απόλυτα την "εθνικότητα" ενός άνθρωπο που έζησε πολύ πριν πάρει την σημερινή σημασία ο όρος έθνος είναι μεθοδολογικό και λογικό λάθος. Από τα συμβάντα που περιγράφει ο πιο αξιόπιστος ιστορικός της εκστρατείας του, ο Αρριανός, δεν μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα που αναφέρεις, το αντίθετο μάλλον. Θυμάσαι την επιγραφή στις ασπίδες-λάφυρα μετά την πρώτη μεγάλη νίκη του; (Δέχομαι οτι ήταν και πολιτική κίνηση η επιγραφή ).

Όσο για τον Καποδίστρια... Πιστεύει κανείς οτι ήταν αγγελάκι ο ισχυρός άνδρας της Ρώσσικης εξωτερικής πολιτικής εκείνης της εποχής; Μακάρι να προλάβαινε να κυβερνήσει την Ελλάδα περισσότερο.

 

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που φαίνεται να προηγείται στην ψηφοφορία ο Αλέξανδρος... Θεωρώ "μεγαλύτερους" Έλληνες τους φιλοσόφους της δεκάδας.

Kαι όμως ο Αλέξανδρος βγαίνει πρώτος στη λίστα ακριβώς γιατί η πλειοψηφία των ψηφισάντων τον θεωρεί "Ελληναρά" με την σημερινή σημασία της λέξης εθνικότητα. Και επειδή και εγώ συμφωνώ ότι υπήρξαν άνθρωποι που υπηρέτησαν καλύτερα τον όρο Έλληνας από εκείνον, για αυτό και σχολιάζω εδώ, μερικώς, τα αποτελέσματα.

Σε προσωπική βάση τώρα, δεν έχω ασχοληθεί με την υπόθεση και δεν έχω ψηφίσει. Όμως όλες αυτές οι ψηφοφορίες μου φαίνονται ότι υπάρχουν για να τριγκάρουν τα εθνικοπατριωτικά αισθήματα των Νεοελλήνων, ( λες και ήταν ποτέ στο κάτω τους), ενώ από την άλλη αποδεικνύουν, ( και το λέω και στενοχωριέμαι για αυτό), το πόσο ανιστόρητοι, αδαείς και αμόρφωτοι έχουμε γίνει σαν λαός.

 

Άστα να πάνε στον διάολο δηλαδή..

**edit** Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θεωρείται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, μεγάλος Έλληνας; Έκανε ποτέ κάτι στην ζωή του αυτός ο άνθρωπος που να αποδεικνύει ότι αγαπούσε την χώρα του και κατανοούσε το τι σημαίνει Έλληνας;
Ο Ωνάσης γιατί είναι στην λίστα; Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος γιατί είναι στη λίστα;;
Τι ορίζει τελικά την Ελληνικότητα; Τα πολιτικά κονέ, τα λεφτά ή μήπως η "αγιοσύνη";;

marlene]

Μετά την πολύπαθη ψηφοφορία για τους εκατό καλύτερους.. επιτέλους.. αυτό που όλοι περιμέναμε.. Ψηφοφορία για τους εκατό μεγαλύτερους μαλάκες. http://mallakesellines.blogspot.com/ γιατί όλοι πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας στην Ιστορία!

Είσαι απίστευτη!!! Που τον βρήκες τον τύπο!!! Έχω γελάσει με την ψυχή μου!!!