Ωρα της Γης

Constantinos | Τρί, 03/17/2009 - 10:47 | 1' | 1

Το Σαββατο 28 Μαρτιου & ωρα 8:30 το βραδυ, δισεκατομυρια ανθρωποι απ' ολο το κοσμο, σε μια συμβολικη κινηση θα σβησουν τα φωτα για μια ωρα.
Η κινηση αυτη ΔΕΝ ειναι κρατικη η καπελωμενη απο καπου, αχετα αν ενα σωρο λαμογια δημαρχοι εχουν δηλωσει συμμετοχη για τον δημο τους.
Η κινηση αυτη ειναι παγκοσμια & περισσοτερα μπορειτε να δειτε μα & να γραφτειτε στο: ¨Site της Γης", στο www.earthhour.org.
Αξιζει παντως να σημειωθει οτι η Ελλαδα βρισκεται στη 3η θεση παγκοσμιως, γι' αυτη τη πρωτοβουλια.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Να σβήσουμε και τους σερβερς παιδιά. Και τα laptops και μετά να πάμε να πνιγούμε όλοι γιατί από συμβολικές κινησεις πάμε καλά.

Λάθος, ίσως θα πρεπε να κάνουμε και μια συμβολική κατάληψη των πρεσβειών όλων των χωρών που παράγουν ενέργεια από πυρηνικά, καθότι τα πυρηνικά καύσιμα παραμένουν ραδιενεργά για δεκάδες χρόνια. Και μετά μια παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ που καίει φθηνό λιγνίτη για να καθόμαστε εμείς να γράφουμε τα μισιακά μας. Και ίσως και στο ΥΠΕΧΩΔΕ μία καταληψούλα γιατί προωθεί ωραίους μεγάλους τσιμεντοαυτοκινητόδρομους σε μια Αττική που το μόνο που χρειάζεται είναι μια βομβίτσα νετρονίου (για αφανίσει τους "Αθηναίους" και να επανακάμψει η φύση)...

 

-- "Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά
    με κλοτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της     και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά
    για να πετάει τους νόθους γιους της." (ΔΚ)