Πάρκο Κύπρου και Πατησίων. Πέσιμο από άγνωστους στις 5 τα ξημερώματα σήμερα 28 Φεβρουαρίου με τραυματίες

marlene | Σάβ, 02/28/2009 - 12:59 | 2' | 3

Ασφαλώς γνωρίζετε ότι όλο αυτόν τον καιρό, μετά την κοπή των δέντρων στο πάρκο της οδού Κύπρου και Πατησίων, κάθε βράδυ έμεναν στο πάρκο για φύλαξη διάφοροι περίοικοι που ανήκουν στις επιτροπές για την προστασία του πάρκου.

Σήμερα στις 5 τα ξημερώματα σύμφωνα και με sms ενημέρωση που μου έστειλαν κάποιοι γείτονες που παρέμεναν εκεί την, έπεσαν στο πάρκο κάποιοι άγνωστοι οι οποίοι έστειλαν στο νοσοκομείο τρία άτομα και τραυμάτισαν και άλλους.
Προφανώς αυτά τα άτομα που την έπεσαν εκεί είναι άτομα που τα έχει βάλει η εταιρία που πήρε την εργολαβία για το πάρκινγκ ώστε να διώξουν τους κατοίκους οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν το πάρκο.

Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο για το τι συμβαίνει στο πάρκο, κυρίως για να προστατεύσουμε και τους κατοίκους της περιοχής από τέτοιες επιθέσεις, έτσι το αναφέρω εδώ το περιστατικό ώστε να ενημερώσετε και εσείς με την σειρά σας όσους περισσότερους μπορείτε..

Το θράσος ορισμένων πάντως δεν έχει όριο..

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Τα οποια επεισοδια αυτα, ισως& να συνεχιστουν. Δυστυχως αυτο που γνωριζω ειναι οτι οπως & να εχει το παρκιν θα κατασκευαστει τελικα. Ειναι βλεπεις & ενα σωρο αλλα συμφεροντα κλπ, απο πισω (Δημος, πολιτικοι)...
Αναλογα ειχαν γινει πριν πολλα χρονια & σε αλλες (θεωρητικα ιστορικες) γειτονιες της Αθηνας.
Ξερεις τι ειχε πει τοτε, γνωστος πολιτικος? Οτι το παρκιν, ασχετα αν το διαχειριζεται ιδιωτης, ασχετα αν οι μελετες, απαλλοτριωσεις κλπ, γιναν με δημοσια (δημοτικα) εξοδα, πως αυτα τα εργα ειναι εργα κοινης οφελειας & εχουν ισως & μεγαλυτερη σημασια απο παρκα & σχολεια!!!!!!

Eιλικρινά Κωνσταντίνε δεν με ενδιαφέρει τι λέει το κάθε λαμόγιο που ζει και αναπνέει με μόνο σκοπό να γεμίσει την τσέπη του χαρτιά. ( γιατί τι νομίζεις ότι είναι τα λεφτά σήμερα;;; Σκέτα χαρτιά).
Ξέρω όμως και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι σήμερα άνθρωποι με τους οποίους μιλώ και είναι γείτονες μου, φύγανε χωρίς δόντια και με ανοιγμένα κεφάλια από το πάρκο, το οποίο παράνομα αποψιλώθηκε και δόθηκε σαν δωράκι σε κάποιον επιχειρηματία με τις ευλογίες ενός δημάρχου, που καλή τη πίστη τον ψήφισαν αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα είναι στο νοσοκομείο.
Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού, τι περίπου είναι;; Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος;;

marlene]
Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού, τι περίπου είναι;; Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος;;

Εξευγενισμενος φασισμος ειναι marlene μου...ετσι απλα...το γνωστο "αποφασίζομεΝ και διατάζομεΝ" :-)