Δείτε αυτό το βίντεο. Το τραβήξανε σήμερα στα επεισόδια στην Ασκληπιού.

marlene | Παρ, 01/09/2009 - 22:21 | 1' | 29

Σε περίπτωση που δεν τρέχει σωστά κάντε υπομονή γιατί έχει πέσει πολύς κόσμος να το δει και κρεμάει ο σέρβερ.
Τα σχόλια δικά σας.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Α ρε Ελλάδα αθάνατη!!!Να γελάς και να κλαίς.Αντε να δούμε πότε θα πάρουμε την απόφαση να φύγουμε.

Να φύγετε παιδιά!!! Όσοι είστε νέοι να φύγετε. Δεν έχει ζωή αυτός ο τόπος!!! Είναι όλος ένα τσιφλίκι!!!

Τι να πεις... Το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι τα περισσότερα απο αυτά είναι νόμιμα, πχ οτι τα ΜΑΤ δεν φέρουν διακριτικά, και δεν υποχρεούνται να δώσουν τα στοιχεία τους.. Να χαιρόμαστε τους νόμους μας και αυτούς που τους ψηφίζουν (και είναι συγκεκριμένοι)

οι εν λογο9 αλητες χτυπανε τους εργοδοτες τους.
Ελπιζω σε συνεχεια και ελπιζω ο λαος να αρχισει να ξυπναει και να αντιδρασει ετσι οπως πρεπει.
Αν θελετε αντικειμενηκη και πραγματικη ενημερωση απλα κατεβειτε κατω, η τηλεβαρωνοι απλα σας κοιμηζουν υπερψυχαγωγοντας τους εγκεφαλους σας προκειμενου να παιξουν το παιχνιδι του συστηματος δυαλυοντας σας εντελως ως ατομα.
Προς το παρον δε θα κανω εκτενη σχολια γιατι πιστευω πως ολοι λιγο πολυ συμφωνουμε. Επισεις δε θα επικολλησω αυτα που εγραψα σε αλλες σελιδες γιατι ο τροπος γραφης μου αντιτειθεται στους κανονισμους της παρουσας σελιδας και δε θα ηθελα ειτε να φερω τους admins σε δυσκολη θεση, ειτε να γινω υπαιτιος στο να εκφυλιστει ο ομορφος τροπος που γινονται εδω οι συζητησεις.
Πολυ απλα και με ελαχιστα λογια, ενα εχω να πω, απλως η πολυπιπιλισμενη λεξη που μασιεται σαν τσιχλα απο τους καναλαρχες "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" δε θα μπορουσε να εχει θεση στο λεξικο κανενος υγειους σκεπτομενου ατομου, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχει κατι τετοιο βαση λογικης.
Αυτο που υπαρχει ειναι οι κανονικοι ανθρωποι, οι απολυταρχικοι ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, και τα τσιρακια τους (πχ ματατζηδες, προβοκατορες κτλ)
Σε λιγες μερες θα μπορουμε να συζητησουμε αναλυτικοτερα για τετοια θεματα στο http://www.thezeitgeist.gr/ και στο http://thezeitgeistgr.blogspot.com/

Την γιαγια βρικακαν οι mlk να ταβανε........δηλαδη που ζουμε............ελεος πια......τι αλλο θα δουμε???????? :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Ελπιζω να ερθει συντομα η μερα που ο μπουρτζοβλαχος ο ελληνας του.... καναπες->μπαλα->γυαλιστερο αμαξι, θα καταλαβει τι γινεται και θα ξυπνησει.
Ποιο πολυ με αυτου του ειδους τα ατομα τα εχω εγω.

Οσο οι πολλοι κοιμουνται τοσο θα γινονται αυτα και δυστυχως και χειροτερα.

καλησπέρα...
αφού διάβασα τις απόψεις των συνδύκτιων θα παραθέσω και την δική μου, βέβαια θα ήταν πιο καλά να τα λέγαμε σε καμιά ταβερνούλα με κόκκινο κρασάκι αλλά ....

λοιπόν... ο teddy :Να χαιρόμαστε τους νόμους μας και αυτούς που τους ψηφίζουν (και είναι συγκεκριμένοι)

φίλε μου δεν θα διαφωνήσω μαζί σου , αλλά θα το πάω λίγο πιο πέρα και θα πω :

εμείς ψηφίζουμε αυτούς που ψηφιζουν αυτούς τους νόμους ή κάνω λάθος?

το θέμα όμως δεν είναι αυτό , το θέμα είναι γιατί εμείς ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους :?

εικασίες μόνο μπορεί να γίνουν:

1)ο πολιτικάντης έταξε στον ψηφοφόρο ότι αν βγει θα τον βοηθήσει με <<εκείνη>> την άδεια που λέγανε παλιότερα για το αυθαίρετο

2)θα βοηθήσει τον μικροπωλητή με εκείνη την άδεια για πώληση στην λαική αγορά

3)θα φέρει τον κανακάρη της μαμάς να υπηρετεί στα σύνορα ζωγράφου -παπάγου

4)θα <<χώσει>> σε καμία θέση τον γιο , ανηψιό , ξάδερφο .... .... ...

5)θα πάρει τον ψηφοφόρο δημόσιο υπάλληλο από την υπηρεσία που <<τρέχει>> όλη μέρα και θα τον πάει κάπου να ξύνεται..

να συνεχίσω...???

μάλλον δεν χρειάζεται , καταλάβαμε μάλλον για ποιον λόγο ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουν τους νόμους που λέγαμε...

δίκιο έχουμε όλοι μας..και ταυτόχρονα άδικο...

αλλά ένας <<σαλιονικιός>> μου είχε πει μια φορά ένα ωραίο...

<<...απάν απάν (επάνω επάνω) στην κοπριά ανθούνε οι ντομάτες...........

.............τέτοια σκ@τ@ είναι το μαγαζί τέτοια είναι και οι πελάτες>>

...

Are you ready to Mint? <==linuxmint.com==>

Φίλε Hawk άντρας = μπάλα,αυτοκίνητο και σε όποιον αρέσει!

g.b δεν έχεις άδικο αλλά το θέμα είναι πιο πολύπλοκο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η "δημοκρατία" που έχουμε δεν είναι δημοκρατία. Πλουτοκρατία έχουμε, όποιος έχει φράγκα και δημόσιες σχέσεις κάνει κυριολεκτικά τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Δημοκρατία για μένα δεν είναι κάθε 4 χρόνια να με ρωτούν ποιος είναι λιγότερο σκατά, να τον ψηφίζω και μετά να μην κάνει ό,τι έλεγε στο πρόγραμμά του. Και το "εμείς τους ψηφίζουμε" έχει μια βάση, όμως καταρχάς τα μμε είναι ελεγχόμενα, παρουσιάζουν συνέχεια συγκεκριμένα κόμματα και μέσα από στημένες δημοσκοπήσεις δημιουργούν την "κοινή γνώμη", και όχι δεν έχω την απαίτηση από την αγράμματη θεια μου να καταλάβει ότι αυτά που της λένε στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια. Δείτε πχ την επίθεση του Πρετεντέρη τελευταία στο κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, που έλεγε ότι "δεν υπάρχει", καθώς και των μμε γενικότερα που τους αγνοούν ενώ πρόπερσι πήραν 1% και οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στη βουλή. Ξέρουν όμως ότι με 6 κόμματα στη βουλή δύσκολα θα έχει αυτοδυναμία το πρώτο, οπότε πέφτει λάσπη και λογοκρισία. Επίσης δεν είναι δημοκρατία να με κυβερνά το 42%, ούτε να πρέπει ένα κόμμα να πιάσει πρώτα το 3% για να έχει βουλευτή στη βουλή. Απλή αναλογική εδώ και τώρα κι ας αναγκαστούν να συνεργάζονται. Ούτε είναι δημοκρατία να ψηφίζουμε, υποτίθεται, συγκεκριμένους βουλευτές, οι οποίοι όμως είναι υποχρεωμένοι να ψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια της κυβέρνησης για να μη διαγραφούν από το κόμμα. Σα να λέμε, δικτατορία, δίνουμε στον πρωθυπουργό 160-170 βουλευτές και, αν τα έχει καλά μαζί τους και δε φαγωθούν άγρια, κάνει ό,τι θέλει με τις ψήφους τους. Άσε που, αν δεν υπήρχε τέτοια ανεργία και φτώχεια, θα ήταν λιγότεροι αυτοί που θα πούλαγαν την ψήφο τους για να βρει δουλειά το παιδί τους.

Δώσε την ελευθερία σε κάποιον να δείς τι ανθρωπος είναι και δώσε την εξουσία σε κάποιον για να δεις απο τι πάσχει...

hacker emblem

Ναι, το οτι έχουμε δημοκρατία το άκουσα κι εγω στην τηλεόραση εχτές... Κάτι παραπάνω θα ξέρουν ο Πρετεντέρης και ο Παπαχελάς. Α, και μην ξεχνάμε, god bless America (είπα Παπαχελάς και το θυμήθηκα)

CORTEXlinux64]

Δώσε την ελευθερία σε κάποιον να δείς τι ανθρωπος είναι και δώσε την εξουσία σε κάποιον για να δεις απο τι πάσχει...

hacker emblem

+1000

Kaltsinho]

Are you ready to Mint? <==linuxmint.com==>

Φίλε Hawk άντρας = μπάλα,αυτοκίνητο και σε όποιον αρέσει!

Σεβομαι την αποψη σου και δεν θα διαφωνησω μαζι σου..(αν και το "σε οποιον αρεσει" μου κανει καπως) θα παραθεσω ομως 2 πραγματακια.

Ας μην ξεχναμε οτι το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ανεβηκε κατακορυφα με την ανοδο της χουντας.(οποιος καταλαβε,καταλαβε).

Και για το θεμα αυτοκινητου θα σε παραπεμψω στο πολυ ομορφο τραγουδι της Πρωτοψαλτη "Ακριβο μου δυθεσιο,καλο μου αμαξι.....το κενο μου εξαγοραζα δειλα".

Φιλικα και χωρις να θελω να θιψω κανεναν :)

Έχω καταλήξει το σύστημα είναι ο καθρέπτης του λαού που κυβερνά. Ψηφίζουμε ότι είμαστε ή αλλιώς μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν και αναφέρομαι στην πλειοψηφία (με ελάχιστες κατά καιρούς εξαιρέσεις).
Δεν άλλαξε τίποτα ούτε θα αλλάξει! Το χρήμα θα κυβερνά πάντα!!! Όποιος ονειρεύεται ότι κάτι θα αλλάξει, ας κοιτάξει πίσω στην ιστορία, την πραγματική και όχι αυτή που θέλουν να μας μάθουν και... θα ξυπνήσει. Ιδιοκτησία (έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε περαστικοί και φιλοξενούμενοι στον κόσμο αυτόν), πλούτος (η ανθρώπινη ματαιοδοξία) και βλακεία (κατά τον Αινστάϊν είναι άπειρο) δεν τα ανταλλάσσουν πολλοί με την ελευθερία.
Για να μην με κακιώσετε είναι καλοί οι αγώνες γιατί τουλάχιστον σου δίνουν ΕΛΠΙΔΑ!!!

γράψατε κάμποσα καί δεν διαφωνώ παρά με ελάχιστα.

(σκασίλα σας είπατε? σωστό!).

να αναφέρω αυτό πού είχε γράψει κάποιος πριν πολλααααααά χρόνια? :

(γιά να δικαιώνω πού καί πού καί το wise τού τίτλου μου   :)  )

"αν οί εκλογές μπορούσαν να φέρουν την αλλαγή, τότε θα ήταν παράνομες".

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Ντρέπομαι για αυτά που βλέπω! Όντως αυτοί πρέπει να φύγουν.

Υ.Γ marlene μπράβο για το ποστάρισμα

-    -    -   - L I N U X -   -   -   -   -   -   -   -

παιδες παραμυθιαζεστε ασχημα αν νομιζετε οτι ο λαος ειναι εστω και 0.0000000000001% υπευθυνος για τους κυβερνωντες.
Υπαρχει το παραμυθακι των εκλογων για να σε παραμυθιαζουν οτι και καλα το πολιτευμα ειναι δημοκρατικο (προσωπικα αρεσκομαι να το ονομαζω συνταγματικη δικτατορια), υπαρχουν 5-6 αλητες που εχουν πουλησει την ψυχη τους και εμφανιζονται ως πολιτικαντηδες, και φυσικα απο πισω απο αυτες τις ηλιθιες μαριονετες υπαρχουν οι πραγματικοι κυβερνωντες (οι πολυεθνικες) και ακομη πιο πανω οι τραπεζες και το τραπεζικο συστημα που εξουσιαζει τους παντες και τα παντα.

Το λανθανον "αισθημα ευθυνης" να λεμε οτι "εμεις τους ψηφισαμε αρα φταιμε" ειναι μια περιεργη περιπτωση εμφυτων τυψεων που εχουν περασει στον ανθρωπο μεσα απο τις θρησκειες εδω και τοσες χιλιαδες χρονια ωστε πλεον κουβαλαμε αυτη την ψυχοπαθολογικη κατασταση στο ιδιο μας το dna -ο καλος θεουλης που βαζει νομους και αμοιβει με ρυζι και μελι οσους τους ακολουθουν και διαολοστελνει ολους εμας τους υπολοιπους ...αλλα τι παραδοξο... και ολους τους επιτυχημενους του καπιταλιστικου -και οχι μονο- κοσμου που ενωειται πως δεν ακολουθουν τους νομους του (δικος τους υπαλληλος ειναι σιγα μην κανουν αυτο που τους λεει... )

Τελος θα συμφωνισω απολυτα με τον alfisti στο οτι "αν οί εκλογές μπορούσαν να φέρουν την αλλαγή, τότε θα ήταν παράνομες".

Οι εκλογες εννωειται πως δε μπορουν να φερουν μεγαλες αλλαγες (αντε το πολυ πολυ να βαλεις καποιον λιγοτερο διεφθαρμενο) και η ψηφος συνηθως δεν ειναι ψηφος εμπιστοσυνης αλλα ψηφος διαμαρτυριας (ψηφιζεις τον αλλο για να φυγει ο ηδη υπαρχον ).

Οι μεγαλες αλαγες ειναι κατι το οποιο μονο εμεις οι ιδιοι μπορουμε να πετυχουμε ανεβαινοντας ολοενα και σε καλυτερο επιπεδο ωστε να εχουμε αναγκη το συστημα τους ολοενα και λιγοτερο μεχρι να φτασουμε στην απελευθερωση του πολιτισμου μας απο ολους τους θεσμους, κατι το οποιο θα γινει (στο δικο μας level) με τη λυση του ενεργειακου, που ειναι και το μοναδικο τους οπλο εναντιον μας

κοκκινο χαπακι κανεις?

Δεν έχω λόγια...Όμως δεν φταίνε οι αστυνομικοί αλλά αυτοί που τους βάζουν..Αυτοι που ψηφίζουμε δηλαδή..Ένας τρόπος είναι να φύγουμε όσο μπορουμε ακόμα όπως λέει και ο XristosN , ή απλά να παλέψουμε όλοι μέσα μας, να αναρωτηθούμε και να δούμε λίγο την ιστορία διοτι επαναλαμβανεται...Οπότε να φυγουμε...

το θέμα δεν είναι -τόσο- αν ο λαός "φταίει" γιά τούς κυβερνήτες του.
εξάλλου μιλάμε γιά κυβερνήτες πού βγήκαν με το 35-38% από το 60-70% πού ψήφισε.
το θέμα είναι πιό πολύ, ότι αυτός ο λαός πλέον, δεν αντιδρά.
έχουν καταργηθεί σιγά-σιγά τα τελευταία χρόνια, κατακτήσεις 2 αιώνων, οί οποίες κερδήθηκαν στην κυριολεξία με αίμα, καί δεν κουνήθηκε φύλο.
εκεί έχουμε ευθύνη όλοι.
η ποιότητα ζωής των γονιών μου -καί η δικιά μου όταν ήμουν παιδί-, έχω την αίσθηση ότι ήταν καλύτερη κι ας μην είχαν αυτοκίνητο, σπίτι με όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια κλπ κλπ.
εκεί λοιπόν, ο λαός, εμείς, φταίμε.
(κι ας μας κρατάνε "δέσμιους" άπειροι φόβοι. δεν έχουμε πλέον δικαιολογία).

Δεν φταίνε οί αστυνομικοί? θα διαφωνήσω.
καί άντε να δεχτώ, ότι δεν φταίνε όλοι. ότι υπάρχουν καί αυτοί πού γίναν αστυνομικοί επειδή εκεί πέρασαν, εκεί είχαν συγγενή ή επειδή το αγαπούσαν.
ποιός θα διαφωνήσει όμως, ότι υπάρχουν καί αυτοί πού μπήκαν από ψώνιο. γιά τον τσαμπουκά καί την εξουσία.
όσοι έχετε πάει στρατό, δεν πετύχατε καί αξιωματικούς καί καραβανάδες?
αυτοί πού μπήκαν "γιά να γαμήσουν" καί επειδή έχουν τα ίδια πιστεύω με τούς Γεωργιάδηδες καί τούς Πλεύρηδες?

γιά αυτούς λοιπόν καί επειδή παύουν από την στιγμή πού φοράνε στολή να είναι ξεχωριστά άτομα, αλλά μέλος κάποιου συνολικού οργάνου, φταίνε καί όλοι οί υπόλοιποι πού τούς ανέχονται.

μού θυμίζει την στιγμή πού ο παπούς διαμαρτύρεται στην μία από τις δύο ταμίες της τράπεζας επειδή είναι πολύς ο κόσμος καί δεν προχωράει η ουρά. κι αυτή γυρνάει φυσικότατα καί τού λέει "τι να κάνουμε κύριε, μόνο δύο είμαστε".
καί γω θέλω τότε να της πω πως ναί. είναι δύο γιατί έχει κάνει πάμπολες απεργίες γιά 10 ευρώ παραπάνω -καί καλά έκανε-, αλλά ποτέ μία απεργία για δύο άτομα παραπάνω.

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Μα για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς.
Όσο το απόλυτο όνειρο του Έλληνα είναι "Μια Θέση στο Δημόσιο", δε πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα. Όσο και να κράζουμε τώρα, όταν έρθει η ώρα των εκλογών τα ξεχνάμε όλα προκειμένου να βολευτούμε κάπου στο δημόσιο.

Και να φύγουμε να πάμε που; Εξάλλου σε άλλη χώρα αν πέσει κλήση/πρόστιμο, δε μπορούμε να πούμε "Στα @@ μου, θα τη σβήσω τη κλήση". Λίγα είναι τα μέρη που μπορεί να ζήσει ένας Έλληνας. Και στη τελική αν αρχίσουμε να λειτουργούμε όπως κάποιοι άλλοι λαοι, απλά θα έχουμε χάσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Έλληνα, θα έχουμε γίνει "Ευρωπαίοι". Και εκεί πάει η δουλειά.

δεν νομίζω ότι το όνειρο τού Έλληνα είναι αυτό. όχι πιά.
απλά είναι άλλη μία δικαιολογία κάποιων.

απλά: πόσοι είναι σε αυτό το φόρουμ, πόσοι είναι οί γνωστοί μας? πόσοι από αυτούς είναι στο δημόσιο καί πόσοι από αυτούς πού δεν είναι θέλουν να μπούν.
δεν νομίζω ότι θα βγεί το νούμερο.
(το τι γίνεται με αυτούς πού μπαίνουν είναι μία άλλη ιστορία).

Στην άλλη χώρα, επίσης, έχεις μάθει να λειτουργείς έτσι, πού δεν θα χρειαστεί να φας κλήση.
Καί αυτό δεν είναι κακό.
Μήπως κάποια από τα χαρακτηριστικά τού Έλληνα πρέπει όντως να τα αποβάλουμε στην εποχή μας?

(λατρεύω την ταχύτητα. δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το κοντέρ θα είναι κάτω από 160. καί επειδή το ξέρω, επιλέγω να ταξιδεύω μέρες καί ώρες πού η κίνηση θα είναι λιγοστή καί σεβόμενος πάντα αυτόν πού πάει με 120 (καί βρίζοντας αυτόν πού είναι με 80 :) ). το να πάω σα τρελός σε μία γεμάτη Εθνική, είναι έγκλημα. έτσι δεν είναι?)

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Να ποστάρω και απο opera μια φορά :P

Δυστυχώς βλέπω οτι ακόμα δεν έχουμε αποβάλλει το δημόσιο. Μου φαίνεται παραμένει η πρώτη επιλογή για πολλούς (άσχετα με το forum), λίγοι θα πουν όχι σε μια θέση στο δημόσιο. Τέτοια εντύπωση έχω, ελπίζω να είναι λάθος.

Σε άλλες χώρες έχουν μάθει να λειτουργούν όπως θέλαν οι κυβερνήσεις να τους μάθουν να λειτουργούν, εμείς έχουμε περισσότερη αντίδραση σα λαός. Θα δυσκολευτούν πιο πολυ να μας κάνουν ρομποτάκια.

Πάντως alfisti επειδή κι εγώ λατρεύω τη ταχύτητα μάλλον τις ίδιες ώρες ταξιδεύουμε. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι, δεν σέβονται όλοι τον άλλο, ξέρεις οτι υπάρχει πολύ βλακεία στο δρόμο.. δεν έχει όρια.

πάντα από opera το τελευταίο διάστημα :)

γιά να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω γιά ρομποτάκια.
μιλάω γιά άτομα-μέλη ενός συνόλου.

καί φοβάμαι ότι αντιδρούμε μάλλον εκεί πού δεν θα έπρεπε καί κοιτάμε από μακριά αυτά πού θα χαράξουν την ζωή των παιδιών μας (ναί εντάξει το τελευταίο δεν κολάει σε όλουε εδώ μέσα, αλλά κολάει σε μένα πού είμαι 45 καί με γιό :) )

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Ας μην κατηγορουμε τον Ελληνα αν το "ονειρο" του ειναι η περιβοητη θεση στο δημοσιο, γιατι πολυ απλα δεν ειναι κακο το να αντιδρα καποιος καθαρα ακουγοντας το ενστικτο της αυτοσυντηρησης του.
Το προβλημα το δημιουργησε το κρατος και οι ανικανοι κυβερνητες κι οχι ο μεσος πολιτης.

Οταν ενας νεος με το καλο βγαινει στην αγορα εργασιας, -επιλεγοντας τον ιδιωτικο τομεα παντα- ξεκινα με ενα μισθο της ταξεως των 600-700 ευρω (κατι που φαινεται κοροιδια ακομη και σαν επιδομα ανεργειας κι οχι μισθος εργαζομενου).
Ο μικρομεσαιος επιχηρρηματιας δε μπορει να προσφερει περισσοτερο γιατι το κρατος του παιρνει το 52% του εισοδηματος του σε φορους (φοροι + φπα, και αν τα βαλουμε κατω μαζι με τις αγορες βγαινει το καθολου ευκαταφρονητο 70-73% φορολογια) και πουλωντας τις κρατικες επιχηρησεις αυτη η φορολογια θα ειναι το μοναδικο εσοδο του κρατους

Μια θέση στο δημόσιο δεν είναι κακό, το θέμα είναι να υπάρχει και η στοιχειώδης αξιοπρέπεια.
Πόσα μπορει να καταπιει κάποιος για χάρη μιας θέσης στο δημόσιο.;!

Αν η εργοδοσία στον ιδιωτικο τομεα στο Ελλαδισταν γινει εργοδοσία και παψει να υφισταται η εννοια αφεντικο,σιγουρα το δημοσιο θα εχει λιγοτερες αιτησεις...και δεν μιλαω για αποδοχες μονο...απλη ανθρωπινη συμπεριφορα εννοω...το αν στα παιρνει το κρατος ο τελευταιος που φταιει ειναι ο υπαλληλος-συνεργατης σου...η συνθηκες εργασιας στις περισσοτερες μικροεπιχειρησεις (κυρίως) ειναι τρισαθλιες.

Ο Ελληνας θελει πολλααααα χρονια για να γινει ανθρωπος (οχι ρομποτ οπως ειπωθηκε παραπανω).

Το 80% των Ελληνων απλα δεν διαβαζει ουτε ενα βιβλιο....τι να λεμε τωρα.Για πια αλλαγη να μιλησουμε...πως,που,ποτε?!

Σήμερα έμαθα κάτι.

Καί δεν ξέρω γιατί, προτίμησα από ένα καινούριο θέμα, ή από καμία αναφορά, να το ποστάρω εδώ:

Ο Πάνος Τζαβέλας, παλεύει στον Ερυθρό Σταυρό και χρειάζεται αίμα, ό,τι ομάδα να 'ναι, δύσκολα τα πράγματα... Όποιος/α θέλει και μπορεί, ας επικοινωνήσει με την Σοφία Πολυδώρου. τηλ 6948116645.

Καί ... γιατί εδώ?

Να γιατί:

Πάνος Τζαβέλας - "ο κυρ Παντελής".

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
έχεις κατάστημα κάπου στη γη
πουλάς εμπόρευμα, βγάζεις λεφτά
πολλά λεφτά, πολλά λεφτά
τις Κυριακές πρωί στην εκκλησιά
σταυροκοπιέσε στην παναγιά

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
έχεις και σύζυγο, κόρη, παιδί
μοντέρνα έπιπλα, έγχρωμη tv,
τρως τροφή πνευματική.
Μακρυά από κόμματα μην βρεις μπελά,
“Πατρίς, θρησκεία και φαμελιά”

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
τι κι αν πεθαίνουνε πάνω στη γη
χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς ψωμί,
μαύροι, λευκοί ή κίτρινοι.
Ο γιός σου μοναχά να ‘ναι καλά
ν’ αφήσεις τ’ όνομα και τον παρά.

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
σκεύρωσες, σάπισες στο μαγαζί
τη νιότη ξόδεψες και την ορμή
για τη δραχμή, για το πετσί
δίπλα σου τ’ όνειρο, η ζωή και το φως
μα εσύ στο κουφάρι σου κλεισμένος εντός.

Ξέρεις πως δώσανε κυρ-Παντελή
άλλοι τα νιάτα τους και τη ζωή
να γίνει τ’ όνειρο φέτα ψωμί
να φας και ‘ συ κυρ-Παντελή;
Κι εσύ τι έδωσες κυρ-Παντελή;
πες μας τι έκανες σ’ αυτή τη γη;
πες μας τί άφησες κληρονομιά
που να εμπνέει τη νέα γενιά;

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
έντρομε, άβουλε συ φασουλή
βρώμισες τ’ όνειρο και την ψυχή
άδειο πετσί χωρίς ψωμί.

Έντιμοι άνθρωποι, νέα γενιά
θάψτε τους έντιμους μες στα σπαρτά
κι αυτούς που φτιάξανε τον Παντελή
σκουλήκι άχρηστο σ’ αυτή τη γη!

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/