Help για μουσική!

Kaltsinho | Κυρ, 12/14/2008 - 07:30 | 1' | 8

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα.Είμαι στην Θεσσαλονίκη και θέλω να αγοράσω CD DVD (αυθεντικά εννοείτε) με τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής (Trance,House,Progressive) και όσο και να έψαξα τίποτα.Ούτε στο ίντερνετ τιποτα.Πόσο πίσω είμαστε πια στην μουσική σ'αυτην την χώρα;Έλεος!Plz Help me!!!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Άν Θέλεις μπορείς να βρείς και ν`αγοράσεις ότι μπορείς να φανταστείς και τραβάει η ψυχή σου εκτός Ελλάδος. Θα πας στο Ιντερνετ σε site τύπου Amazon.com, musicstack.com , cd baby.com,loopmasters.com και ένα σωρό άλλα και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και μετά απο μερικές μέρες θα σου φτάσουν στο σπίτι ωραία και καλά τα cd-dvd που ποθείς.Μέχρι από USA έχω αγοράσει εγώ, και δεν μιλάω μόνο για cd που ψάχνεις εσύ, αλλά και για ηλεκτρονικά είδη, κ.α. Βγάλε μόνο μια κάρτα για το Ιντερνετ(visa electron) που την φορτώνεις ΜΟΝΟ όσα λεφτά σου χρειάζονται για την αγορά που θέλεις να κάνεις και ξεμπέρδεψες.

Απο το e-bay έχει αγοράσει κανείς σας;Έχει μεγάλη ποικιλία αλλά δεν έχω ιδέα πώς αγοράζουμε από εκεί.Μπορεί κανένας να με Βοηθήσει;Thx Alfa για την απάντηση.

Το ebay είναι διαφορετική ιστορία, μερικοί ζούνε πουλώντας στο ebay το οποίο λειτουργεί και με πλειστηριασμούς.
Δεν έχω αγοράσει απο ebay, αλλά όταν βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει κοιτάς το rating του πωλητή, πριν κάνεις οτιδήποτε, για να δεις την αξιοπιστία του. Καλύτερα να έχει 99% positive feedback και πάνω!
Όπου βλέπεις "buy it now" μπορείς να αγοράσεις άμεσα, σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να πάρεις μέρος στο πλειστηριασμό, και με τη λήξη του (έχει αντίστροφη μέτρηση) η καλύτερη προσφορά παίρνει το προιον. Έρχεσαι και σε επικοινωνία με τον πωλητή για να κανονίσετε τον τρόπο πληρωμής (το ebay προτείνει paypal), ή να ρωτήσεις τα έξοδα αποστολής όπου δεν αναφέρει για Ελλάδα. Αν και νομίζω στο προφίλ του πωλητή λέει και τρόπους πληρωμής. Υπάρχουν και απλοί πωλητές και power sellers (αυτοί έχουν κάνει το ebay επάγγελμα).
Καλύτερα όμως θα σου τα πει κάποιος που έχει επενδύσει στο ebay!

*edit*
δες και στο παρακάτω
http://pages.ebay.co.uk/help/ebayexplained/buying/index.html

Δηλαδή πήγες στα δισκοπωλεία και δεν βρήκες albums από γνωστούς Djs,τι θέλεις να βρεις :? :?

--------------------
happy_linux_downloads

Χμμμ,ξέρεις πόσα money 8α σου φύγουν για όλα τα albums του AvB,άσε και τα άλλα :-p.Ενιγουέι μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο http://www.discobole.gr να τα παραγγείλεις και να πληρώσεις με αντικαταβολή...

btw μερικά από τα αποτελέσματα αναζήτησης που έβγαλε:
AvB,Schulz

Από A&B εκτός από τα anjunabeats που έχει βγάλει κατά καιρούς,είναι και οι εκπομπές που κάνουν σε ράδιο,οπού εκεί σκληρό να έχεις και τίποτα άλλο :-D (το ίδιο ισχύει και tiesto/club life,armin/state of trance)

--------------------
happy_linux_downloads

Εντάξει λέω να πάρω μόνο τα κανονικά τους album.Πληροφοριακά είχα δει ενα torrent με ολα τα state of trance γύρω στα 70Gb τωρα φαντάζομαι θα έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο xD .Thanx Thanos!