Κτηνη, που τους αξιζει το ιδιο τελος

Constantinos | Παρ, 11/14/2008 - 16:48 | 1' | 6

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρακατω βιντεο περιλαμαβανει στιγμες ΦΡΙΚΗΣ & κτηνωδιας. ΔΕ χωρανε σε καμια λογικη η παραλογισμο.

Τρανταζομαι ακομα απο το κλαμα & δε μπορεσα να το δω ολο. Ουτε αντεχω.

Μα θελουν θανατο, με τον θιδιο τροπο.

Επαναλαμβανω: Αν εισαστε ανηλικος η ανηκετε σε ευαισθητες ομαδες, ΜΗ το δειτε.

Δυστυχως συμβαινει στη χωρα, που φετος φιλοξενησε τους Ολυμπιακους αγωνες. Ανα καιρους, ισως καποιοι εχετε διαβασει οτι εξαφανισεις αδεσποτων, συμβαινουν & σε γειτονιες της Αθηνας, οπου υπαρχει εντονο το Κινεζικο στοιχειο.

& ΟΧΙ< ΔΕΝ ειμαι ρατσιστης, μα σε αυτους, χωρις καμια αναστολη, τους εκανα τα ιδια. Με τα χερια μου.

http://www.greektube.org/content/view/29213/2/

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Τυγχανει να ειμαι Κινα τωρα, αλλα γενικοτερα να εχω αρκετα καλη εμπειρια με τους Ασιατες, και δε μπορω να πω οτι σοκαριστηκα ιδιεταιρα μια και εχω δει live πολυ χειροτερες φασεις.
Το οτι οι σκυλοι και οι γατες θεωρουνται βρωσιμο κρεας ειναι δεκτο και απολυτα κατανοητο. (απο τοτε που το ανακαλυψα, δυστυχως οχι με τον καλυτερο τροπο, ρωταω στα εστιατορια τι κρεας εχει το καθε πιατο) ΟΜΩΣ ο τροπος ο οποιος βασανιζονται τα ζωα ειναι εντελως ελεηνος.
Οι Ασιατες σε γενικες γραμμες επιφανειακα θα χαρακτηριζονταν εξαιρετικα σκληροι ανθρωποι, ομως προσωπικα οπως το εχω εμβαθυνει δεν ειναι ακριβως ετσι. -η "σκληροτητα" τους δεν εχει καμια σχεση με τη σκληροτητα του χαρακτηρα οπως την αντιλαμβανεται ενας δυτικος- Θα ελεγα σε βαθος οτι ειναι θρασυδειλοι (δεν υπαρχει περιπτωση Ασιατης να σε αντιμετωπισει στα ισα αν εχει εστω και μια ευκαιρια να στη φερει πισωπλατα).
Τωρα ωσον αφορα το θεμα του βασανισμου ζωων που πανε για φαγητο, η γατουλα που ειδες να γδερνεται ζωντανη και κρεμασμενη ειναι ενας "παραδοσιακος" τροπος σφαγης μικρων ζωων οπως ειχα δει και στην Κινα και στις Φιλιππινες και στην Ιαπωνια (γατες, σκυλοι, φιδια, σαυρες, αρουραιοι, λαγοι και γενικα οτι ειναι μικρο και "του χεριου τους") και το δικαιολογουν πως αν το ζωο πεθανει κρεμασμενο το αιμμα δεν χαλαει, ενω αν υποφερει την ωρα που πεθαινει δε μαλακωνουν υπερβολικα οι μυς του οποτε για τηγανισμα (που ειναι ο πιο συνηθισμενος τροπος) δε θελει πολυ ωρα ψησιμο ωστε να μενει τραγανο.
Στην ιδια χωρα οι ψαραδες ποιανουν τους καρχαριες, τους κοβουν τα πτερυγια που ειναι πιο ακριβα, και τους πετανε ανυμπορους παλι στο νερο ωστε να παρουν οσο γινεται περισσοτερα πτερυγια τα οποια πληρωνονται πολυ καλυτερα απο το κρεας του ψαριου που ειναι παμφθηνο.
Φυσικα και η ανθρωπινη ζωη εχει μηδαμινη αξια εδω (σε χωρες με υπερβολικο υπερπληθισμο και που ο καθε ενας ξερει πως ειναι αναλωσιμος ειναι καπου λογικο να εχει καλλιεργηθει μια τετοια κουλτουρα.
Επισεις πολυ καλο δειγμα για την ψυχοσυνθεση τους ειναι και οι σεξουαλικες τους διαστροφες που το μεγαλυτερο ποσοστο τους εχει να κανει με προκληση πονου και οι Ιαπωνες και οι Κορεατες εχουν αναγει τα εργαλεια βασανισμου σε ολοκληρη επιστημη.
Επισεις ενα ακομη δειγμα ειναι η συμπεριφορα των Ιαπωνων απεναντι σε τυχον λαθρεπιβατες που θα βρεπουν σε πλοιο τους (τους βαζουν στα ψυγεια να γινουν παγοκωλονες και μετα τους ριχνουν στο καζανι να εξαφανιστουν)...
Γενικα αυτοι ειναι οι Ασιατες. Ο πολιτισμος οπως τον γνωριζουμε σταματαει στα ανατολικα συνορα των Ινδιων, και απο κει και περα βρισκεται ενας αλλος κοσμος που αν ερθεις σαν τουριστας θα τον δεις μαγευτικο (γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να δεις τη "σκοτεινη πλευρα του") αν ομως τον ζησεις θα νοιωθεις σαν να προσεδαφιστηκες σε αλλο πλανητη

Aηδίασα... Σας έχω πει ότι ανέκαθεν είχα μία αντιπάθεια στους Κινέζους και γενικότερα στην κουλτούρα της από εκεί πλευράς της Ασίας; Νομίζω ότι εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο είναι αυτό που είπες brave. Ότι όλα και όλοι είναι αναλώσιμοι εκεί, ότι είναι μάζα με την χειρότερη έννοια της μάζας. Πολτός.
Γενικότερα αυτό είναι τόσο έξω από τις παραστάσεις του υπόλοιπου κόσμου που πραγματικά όλες αυτές οι χώρες είναι άλλος πλανήτης για εμάς.

Δεν πιστεύω brave να πιστεύεις αυτά που σου λένε στα εστιατόρια.. Μου το είχε πει και ένας φίλος μου κάποτε. Σε πραγματικό κινέζικο εστιατόριο ποτέ μην ρωτάς τι γίνεται πίσω στην κουζίνα.
Πάω να ενημερώσω την γάτα μου τώρα να μην πατήσει το πόδι της στην Κίνα γιατί θα την κάνουν στιφάδο.

αν και δεν ειδα το βιντεο γιατι δεν μ αρεσουν καθολου αυτα τα βιντεο, θα ελεγα πως το ολο θεμα ειναι πολυ ευρη και σιγουρα δεν αφορα μονο τα σκυλια-γατια και τους ασιατες.
Αφορα και εμας τους Ελληνες και και ολο τον κοσμο και ολα τα ζωα, αυτα που εκμεταλευεται ο ανθρωπος ή αυτα που δεν εκμεταλευεται αλλα τα ωθει σε εξαφανιση, για αυτο λοιπον καλο θα ειναι να σκεφτουμε καλυτερα το τί τρωμε..γιατι δεν ειναι μονο τα σκυλια ζωα αλλα και γουρουνια και τα βοδια κτλ κτλ κτλ κτλ...γιατι αυτα που υποψιαζομαι πως κανουν οι ασιατες του βιντεο στα σκυλια, γινονται καθε μερα με αλλο τροπο σε αλλα ζωντανα πισω απο πορτες σφαγειων.
*ελπιζω να μην επεσε εκτος θεματος επειδη δεν εχω δει το βιντεο*

φιλε naf, μαλλον πεφτεις αρκετα εξω για 2 λογους: To θεμα δεν ειναι αν μιλαμε για σκυλους και γατες η για γουρουνια και αγελαδες, και οπως ειπα απο τη μερια μου, κανενα απολυτως προβλημα αν οι Ασιατες τρωνε σκυλους η οτι αλλο θελουν οπως κι αυτοι με τη σειρα τους σιχαινονται τα ωμα η μισοψημενα κρεατα, το γαλα, και τα τυροκομικα, οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Το θεμα ειναι η συμπεριφορα τους προς αυτα τα ζωα η οποια θυμιζει χριστιανους ιεροεξεταστες του μεσαιωνα. Καπου εχεις δικιο οτι παντου γενικα στα ζωα που προοριζονται για τροφη η συμπεριφορα των ιδιοκτητων και οι συνθηκες διαβιωσης τους δεν ειναι το οτι καλυτερο -και αυτο ειναι ενα τραγικο λαθος- ομως σε αυτες τις χωρες το εχουν παρακανει.
Στην Ελλαδα και γενικοτερα στις Ευρωπαικες χωρες τα ζωα συνηθως απ οσο γνωριζω τα σκοτωνουν με χτυπημα στο κεφαλι πριν τα σφαξουν, τουλαχιστο αυτο λεει ο κανονισμος και εχει απαγορευτει το κοψιμο της καρωτιδας που το ζωο ταλαιπωρειται και εχει τις αισθησεις του για αρκετη ωρα.
Στην Ασια αντιθετα το ζωο πολλες φορες κρεμιεται και γδερνεται ζωμντανο ...γιατι απλα ετσι κανουν χαβαλε οι κιτρινιαριδες. Στα πιο μεγαλα ζωα που δεν ειναι του χεριου τους χρησιμοποιουν το παραδοσιακο κοψιμο της φλεβας στην καρωτιδα, αλλα με οσο πιο βασανιστικο τροπο μπορουν ωστε να διασκεδασουν μεγαλοι και μικροι βλερποντας το ζωο να υποφερει (ολα αυτα τα εχω δει με τα ματια μου μια και στην Ασια ολα τα σπιτια εχουν ζωα για σφαγη).
Τωρα σχετικα με εκεινο το "να σκεφτομαστε τι τρωμε"... εχει να κανει με τη φυσικη επιλογη καποιων χιλιετηριδων, και το ειδος μας ανηκει στα παμφαγα, πραγμα που σημαινει πως ετσι κι αλλιως το κρεατακι ειναι απαραιτητο (αλλιως δε θα ειχες κοπτηρες και κυνοδοντες)

ξαναδιαβασα, καθως και την απαντηση μου. Δε βλεπω να υπαρχει καποια συγχιση...
"πεφτεις εξω" δεν εννοω οτι βγηκες εκτος θεματος αλλα πως τα πραγματα ειναι διαφορετικα.