Θερμή παράκληση (προς όλους τους ναυτιλομένους! )

marlene | Δευ, 08/18/2008 - 13:33 | 3'

Παιδιά παρακαλώ προσπαθείστε να γράφετε σωστά τους τίτλους από οποιοδήποτε νέο θέμα ανοίγετε στο φόρουμ. Όταν λέω "σωστά" δεν αναφέρομαι μόνο στα ορθογραφικά λάθη, τα οποία κατανοώ ότι δεν γίνεται να αποφευχθούν σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά θεωρώ ότι κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτό ή τουλάχιστον να ξαναδιαβάζουμε τι γράψαμε πριν την δημοσίευση, αλλά και για το περιεχόμενο του κάθε τίτλου.

Οι τίτλοι στο κάθε θέμα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωτικοί για το τι περιέχει το κάθε θέμα μέσα και όσο το δυνατόν πιο συνοπτικοί.

Γενικότερα όσο πιο σωστός είναι ένας τίτλος τόσο πιο εύκολα θα κινήσει το θέμα το ενδιαφέρον των ( υποψήφιων ) αναγνωστών, ενώ ακόμα πιο σωστά θα καταχωρηθεί στην αναζήτηση για να μπορούμε να βρούμε απάντηση σε κάποιο θέμα αργότερα.

Περιττό θα ήταν να πω εδώ, ότι όταν γράφουμε τίτλους σε greeklish, ( εκτός αν δεν έχουμε καθόλου ελληνικά στον υπολογιστή), το θέμα μας πάει άπατο στην αναζήτηση και δεν πρόκειται να φαίνεται πουθενά.

Δεν νομίζω ότι είναι τρομερός κόπος να ξανά διαβάζουμε τι γράψαμε πριν καταχωρήσουμε το μήνυμα μας, ενώ είναι κρίμα να καταχωρούμε θέματα με τρελά ανορθόγραφους ή άσχετους τίτλους απλά και μόνο γιατί βιαστήκαμε να κάνουμε μία δημοσίευση..

Τώρα... θα παρακαλέσω όλους όσοι έχετε κάνει στο παρελθόν μία δημοσίευση και πιστεύετε ότι ο τίτλος είναι ... :) χάλια να μου στείλετε πμ με το λινκ της δημοσίευσης και το τι θα έπρεπε να γράφει ώστε να την διορθώσω.

Άντε.. βοηθείστε με βάλουμε σε μία τάξη το φόρουμ.. ενίοτε ο τίτλος είναι ήμισυ του παντός..

Thanks! :)

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)