RhythmCat - Μία ακόμη εφαρμογή για την αναπαραγωγή των τραγουδιών σας.

vagrale13 | Τρί, 12/27/2011 - 11:36 | 2'

Κατά καιρούς, πολλοί από εσάς θα έχετε συναντήσει παρόμοιες εφαρμογές για την αναπαραγωγή των τραγουδιών σας. Το RhythmCat έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη λίστα εφαρμογών. Η beta έκδοσή του, την οποία δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε, είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και ίσως για κάποιους πολύ απαιτητικούς χρήστες να είναι λίγο ελλιπής.



Η εφαρμογή πάντως είναι πολύ απλή στη χρήση της. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα μία ή και περισσότερες λίστες με τα αγαπημένα σας τραγούδια για την αναπαραγωγή τους. Ακόμη, μπορείτε να προσθέσετε κάποια δική σας έτοιμη λίστα, αν έχετε. Μπορεί, φυσικά, να υποστηρίξει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων ήχου. Για τη ρύθμιση του ήχου διαθέτει έναν ισοσταθμιστή με περίπου δέκα διαφορετικές επιλογές, όπως Pop, Metal, Rock κ.λπ.
Αρκετά χρήσιμη για υπολογιστές με μικρή ανάλυση είναι η δυνατότητα να βάλετε την εφαρμογή σε Mini Mode, όπου το παράθυρο θα μικρύνει αισθητά. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια διαθέσιμα plug–ins για το RhythmCat, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Κάποια από αυτά είναι το Desktop Lyric που εμφανίζει τους στίχους στην επιφάνεια εργασίας σας και το Tag editor για να επεξεργαστείτε τις ετικέτες του τραγουδιού.
Γενικά, το RhythmCat δείχνει ότι με λίγες ακόμη προσθήκες στο μέλλον θα γίνει μία ολοκληρωμένη εφαρμογή αναπαραγωγής.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)