Guayadeque Music Player - Εφαρμογή για αναπαραγωγή και διαχείριση μουσικής

vagrale13 | Δευ, 06/20/2011 - 01:51 | 3' | 1

Ο Guayadeque είναι ένας player που μπορεί να αναπαραγάγει και να διαχειριστεί εύκολα μεγάλες συλλογές τραγουδιών. Η εφαρμογή μπορεί να αναπαραγάγει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων ήχου, όπως MP3, OGG, FLAC, WAV, και πολλά ακόμη.
Οι επιλογές που προσφέρει είναι πάρα πολλές και θα καλύψουν ακόμη και
τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Επιπλέον, διαθέτει μία πολύ εύχρηστη και
όμορφη εμφάνιση.

http://img191.imageshack.us/img191/971/tmpxabc5p.png

Κατά την ώρα αναπαραγωγής του κομματιού, εμφανίζει τους στίχους και τις πληροφορίες του τραγουδιού, όπως και το εξώφυλλο του δίσκου.
Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε και τις ενσωματωμένες πληροφορίες των κομματιών. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλείψει τους λάτρεις του Web radio. Ετσι, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους 4.000+ διαθέσιμους σταθμούς και όλους ταξινομημένους σε κατηγορίες μουσικής ή ακόμη και να προσθέσετε το σταθμό που θέλετε να ακούσετε.
Μάλιστα, εμφανίζει και κάποιες πληροφορίες, όπως πόσοι χρήστες ακούνε το σταθμό κ.ά. Μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα είναι ότι μπορείτε να ηχογραφήσετε την αναπαραγωγή του σταθμού ή του τραγουδιού και να επιλέξετε την ποιότητα και τον τύπο αρχείου (MP3, OGG ή FLAC).
Δύο μικρά μειονεκτήματα που εντοπίσαμε, είναι η μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα της εφαρμογής και η μετάφραση της εφαρμογής στα Ελληνικά.
Ελπίζουμε σε μελλοντικές εκδόσεις να βελτιωθούν και αυτά, για να κερδίσει ακόμη περισσότερους χρήστες που θα τον προτιμήσουν ως προεπιλεγμένο player για το σύστημά τους.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια