ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ UBUNTU 9.04

Eleni_Xal | Παρ, 11/20/2009 - 16:05 | 1' | 2

ΕΧΩ ΤΟ UBUNTU 9.04 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ CD TOY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ LINUX FORMAT TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ?????

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Κατ' αρχήν, άνοιξε το Synaptic Package Manager (θα το βρεις Σύστημα --> Διαχείρηση Συστήματος) και ψάξε τα από εκεί.  Πολλές εκδόσεις προγραμμάτων από CD περιοδικών, είναι πεπερασμένες.  Στο repository της διανομής σου, θα βρεις την πιο πρόσφατη έκδοση.  Τσέκαρε το κουτάκι δίπλα στο όνομα του προγράμματος που θέλεις να κατεβάσεις και πάτησε "Apply". (ή κάπως έτσι).  Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα και από κονσόλα.  Γράφεις "sudo apt-get install @@@@@" (όπου @@@@@ το όνομα του προγράμματος που σ' ενδιαφέρει), σου ζητάει το root password, το γράφεις (μην ξαφνιαστείς άμα δεις ότι δεν γράφεις τίποτα, αυτό το βλέπει!) και πάτα enter.  Θ' αρχίσει να κατεβάζει το πρόγραμμα που του ζήτησες!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

elenipc]

ΕΧΩ ΤΟ UBUNTU 9.04 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ CD TOY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ LINUX FORMAT TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ?????

Ποια ακριβώς προγράμματα θες να εγκαταστήσεις; Η διαδικασία δεν είναι ίδια για όλα. Διάλεξε αυτό που θες και πες μας να σε βοηθήσουμε.