Πρόβλημα με το Πληκτρολόγιο ( σε Kubuntu)

Mr Bigglesworth | Δευ, 06/29/2009 - 16:35 | 1' | 3

 Hello ,again!

Ενω εχω βαλει και το πιο τελευταιο kernel το keyboard μου συνεχιζει που και που και κανει τα δικα του. κανει απο μονο του copy,paste οταν γραφω κανονικα και γενικως σσυμπεριφερεται οπως οταν στα windows δεν εχω drivers. Πρεπει να κανω κατι στα options του kubuntu??

 

 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ποιο πληκτρολόγιο έχεις; Το έχεις αναφέρει κάπου; Από το μήνυμά σου, δύσκολα καταλαβαίνει κανείς ποιο είναι το πρόβλημα, οπότε δώσε μερικές λεπτομέρειες, τι μοντέλο έχεις, πότε εμφανίζεται το πρόβλημα κοκ..

 

--ΔΚ

OK θα δωσω λιγα detail.

Λοιπον εχω ενα Acer 5930g και γενικως απ'οτι τσεκαρα ηδη απο το προ προηγουμενο kernel δεν παιζει καποιο προβλημα με τα drivers.

Το θεμα ειναι το εξις. Τα shortcuts του fn (χαμηλομα απο το φως, mute,κτλ) δουλευαν με την μια,ολα τελεια. Ομως ειχα προσεξει οτι το keyboard παρουσιαζει το κλασσικο συμπτωμα που σιγουρα θα εχετε συναντησει σε windows οταν δεν εχεις driver για το keyboard. Δηλαδη ξαφνηκα εκει που γραφεις κανει paste απο μονο του κατι που εγραφες πριν. Η κανει μονο του cut, ειναι 99% σχεδον το ιδιο οταν ειχα βαλει XP και δεν ειχα drivers.

 

Το θεμα μου ειναι οτι αυτο το προβλημα υπηρχε,αλλα επειδη δεν πολυ εγραφα με το openoffice μεχρι να το συνηθησω, δεν πολυ ασχοληθηκα. Τωρα ομως που εριξα λιγη δουλεια, ελεγα μηπως πρεπει να κανω μια πιο 'manual' εγκατασταση. Η μηπως υπαρχουν καπου καποια global shortcuts , σε καποια system settings του kubuntu. Oποιοσ εχει καποια ιδεα feel free to share

 

Υ.Γ. Οπου κοιτουσα το λυσανε με καινουργιο kernel install. Αλλα σε ολες τις περιπτωσεις επροκειτο για καινουργιο μηχανημα που δεν ειχε ακομα τα driver το εν λογο ernel. ΠΟυ στην δικια μου περιπτωσει δεν παιζει να ισχυει. + οτι εχω το πιο καινουργιο release.

Ρε αγόρια.. Μην αμολάτε τίτλους σε greeklish.. Μαμάτε την αναζήτηση..

 

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.