Σοβαρο προβλημα συνδεσης με ubuntu 8.10

klaipelas | Πέμ, 05/14/2009 - 14:02 | 2' | 2

Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω και που δε μπορω να διορθωσω. Ειμαι νεος χρηστης ubuntu και στο pc μου εχω εγκαταστησει την εκδοση ultimate 8.10 x64. H συνδεση μου στο ιντερνετ πραγματικα σερνεται. Αντιθετα δοκιμαζω τη συνδεση σε φορητο με ακριβως την ιδια εκδοση και η συνδεση (forthnet) απογειωνεται. Αλλαξα την καρτα δικτυου attansic technology l1 gigabit ethernet adapter και εβαλα την πληρη συμβατη με linux την d-link dge-528t gigabit και το προβλημα εξακολουθει να υφισταται. Σας παρακαλω μπορει καποιος να δωσει μια λογικη εξηγηση γαι το παραπανω και σε ποιες κινησεις μου προτεινεται να προβω γιτι εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων  

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

άνοιξε firefox και στην γραμμή που γράφουμε τις διευθύνσεις γράψε about:config ψάξε για ipv6 και κάνε το disable δες αν εφτιαξε η ταχύτητα, αν ναι τότε κάνε τα παρακάτω από τερματικό:

1) sudo gedit /etc/modprobe.d/aliases (θα βρεις εκεί την γραμμή alias net-pf-10 ipv6 και θα την αντικαταστήσεις με τα παρακάτω )

alias net-pf-10 ipv6 off

alias net-pf-10 off

alias ipv6 off

#alias net-pf-10 ipv6

2) sudo gedit /etc/modprobe.d/blacklist (και κάνεις επικολλήσει εκεί τα παρακάτω )

#disable networks connection under IPv6

#disable ipv6

blacklist ipv6

3) sudo gedit /etc/modprobe.d/bad_list (εδώ θα σου ανοίξει ένα κενό αρχείο και κάνεις επικολλήσει εκεί τα παρακάτω )

alias net-pf-10 off

#alias net-pf-10 ipv6 off

 

 

 

<_______{R|Z|T|S}______>
http://oliveoil.homedns.org
\\\~~~~~`````#`````~~~~~///

Πρωτα απολα σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου. Ακολουθησα τα βηματα σου, εψαξα για ipv6 και μου εμφανισε το network.dns.disableIPv6 το οποιο και ηταν ηδη disable. Τωρα να ακολουθησω τις εντολες που δινεις απο τερματικο; Καποια αλλη ιδεα γιατι αυτο που μου συμβαινει ειναι πιστευω πρωτακουστο,σας ευχαριστω.