Τι γινονται τα minimized παραθυρα στο UBUNTU???

stelios-ok | Παρ, 11/28/2008 - 10:52 | 1' | 1

Ειμαι νεος στο linux και μου αρεσει σαν συστημα πολυ.Επεσε στα χερια μου το ubuntu και το εγκατεστησα.Ολα ωραια αλλα κολησα ισως στο πιο απλο πραγμα!!Οταν κανω minimize οποιοδηποτε παραθυρο δεν το βλεπω κατω στην taskbar!Που παει?Παταω κανα συνδιασμο πληκτρων καιξαναβγαινει παλι???Τι πρεπει να καvω.Καποια ρυθμιση που δεν ξερω ακομα?Που θα την βρω?Επισης το linux εχει κατι σαν το defrag των windows?

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλώς τον.. Με τα παράθυρα έχεις πάθει το εξής. Έχεις βγάλει από την μπάρα σου, ( ή δεν το είχες ποτέ) το applet windows selector ( ή όπως το λέει στα ελληνικά αν έχεις ελληνικό interface).
Κάνε δεξί κλικ πάνω στην μπάρα επέλεξε το add to panel και πρόσθεσε αυτό το applet. Με κρατημένο αριστερό κλικ το τοποθετείς όπου σε βολεύει καλύτερα εσένα. Μην ξεχάσεις να το κλειδώσεις πάνω στο πάνελ. Δεξί κλικ και lock ( γιατί μάλλον κάπως έτσι σου κρύφτηκε... παίζει να είναι και επάνω στην μπάρα απλά να σου έχει πάει λίγο πιο αριστερά ή δεξιά).

Δεν υπάρχει εφαρμογή defrag γιατί στο linux δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο αφού το σύστημα δεν γίνεται fragmented ποτέ. Είναι τέτοια η δομή του συστήματος που δεν κατακερματίζει τα αρχεία αφού κάθε φάκελος είναι και ένα ξεχωριστό directory. Οπότε αυτό μην το ψάχνεις γιατί δεν σου χρειάζεται.. Δεν υπάρχει άλλωστε όπως σου είπα.