Πρόβλημα μεταξύ Mozilla-Ubuntu-Hotmail ?

Vasilis_F | Τρί, 11/11/2008 - 23:30 | 2' | 2

Καλησπέρα. Πρόσφατα σε έναν hotmail account μου, εμφανίστηκε ένα πρόβλημα. Ενώ πάταγα new για να γράψω ένα καινούριο mail, δε μπορούσα να γράψω !!!! Μπορούσα να λάβω και να διαβάσω mail αλλά όχι και να γράψω. Όταν έκανα "κλικ" στο πεδίο που γράφεται το κείμενο, δεν έκανε τίποτα και η σελίδα μου έδειχνε ότι δεν κατέβηκε όλη. Το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο στον Firefox και όχι στον Opera. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε "υπό μία έννοια", κάνοντας αυτό που προτείνει ο smoqueur στη σελίδα http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-940365.html. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από την τελευταία αναβάθμιση του hotmail. Αρκετοί σε διάφορα forums υποστηρίζουν ότι η microsoft χρησιμοποιεί ξανά περίεργες μονοπωλιακές τακτικές καθώς "λέγεται" ότι το hotmail μετά την τελευταία αναβάθμιση, ρίχνει πόρτα σε άλλα λειτουργικά, εκτός των windows. Κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο όμως, δεν το γνωρίζω.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ρίχνει δεν ρίχνει πόρτα η microsoft στα άλλα λειτουργικό, αυτό είναι στα αλήθεια πρόβλημα τους, αφού όπως είπε και κάποιος στο link που έδωσες εδώ, μπορούν να βάλουν τα mail τους ... ξέρεις που.. :D ( εγώ δεν λέω κακά λόγια .. ο άλλος το είπε!! ).. ;)

Στην θέση σου θα άλλαζα λογαριασμό mail. Και δεν θα προτιμούσα yahoo ή gmail, αφού λίγο πολύ ένα από τα ίδια είναι και αυτοί .. αλλά freemail.gr, ( όπως και έκανα) για να υποστηρίξω και την τοπική αγορά και για να μην υπάγομαι και στην νομοθεσία του κάθε ηλίθιου. Μάλιστα το freemail έχει και την εξής μαγκιά. Μπορείς να επισυνάψεις σε κάθε μέιλ που στέλνεις αρχεία μέχρι 50 mb (!!! το δοκίμασα και δουλεύει δεν λένε μπαρούφες ), αρκεί φυσικά και ο παραλήπτης να έχει κάποιο λογαριασμό που να μπορεί να λάβει τόσο μεγάλα αρχεία.

Επίσης οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί έχουν άλλο ένα χαρακτηριστικό που το εκτιμάω ιδιαίτερα, εγώ που είμαι της παλιάς σχολής. Είναι σκέτοι λογαριασμοί mail. Δεν ψήνουν καφέ, δεν σου γράφουν την εργασία σου, δεν κρατάνε το πρόγραμμα σου, δεν σου δείχνουν τον κόσμο από ψηλά ..τίποτα από όλα αυτά. Σκέτο mail που δεν έχει spam και κάνει την δουλειά του..
Άντε γιατί πολύ μας τα έχουν πρήξει με τα windows live, τα gmail sexy και τα yahoo γιουβέτσι και τελικά μόνο την δουλειά μας δεν κάνουμε κάθε φορά! Άμα πια.. ( τα πήρα τώρα) :)

Καλησπέρα!!Μπορεί να είναι ήδη αργά τώρα που στέλνω αυτή την απάντηση, αλλά αν έχεις κάνει όλα τα τελευταία updates, συμπεριλαμβανομένων κ αυτών που βγήκαν προχθές το πρόβλημα σου θα έχει λυθεί... ;) Είχα κ εγώ το ίδιο προβήμα κ πολλοι φίλοι μου καθώς κ άτομα που τρέχουν "παράθυρα" αλλα χρησιμοποιούσαν firefox αντι για internet explorer(tm)(r)(copyright)(etc) :P !!