Μυνήματα Συστήματος αντί της μπάρας του Ubuntu στο logoff (Λύθηκε)

mmyron | Τετ, 07/30/2008 - 12:17 | 1' | 3

Καλημέρα σύντροφοι,

Έχω το εξής "πρόβλημα":

Κάνοντας logoff, αντί να εμφανιστεί η γνωστή μπάρα του Ubuntu, εμφανίζονται μυνήματα του συστήματος (που συνήθως αφορούν το δίκτυο). Κάπου είχα δεί την λύση γι' αυτό μέσα στο forum, αλλά δεν μπόρεσα να την εντοπίσω ξανά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Φόρουμ
Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ναι... ή τουλάχιστον έτσι δείχνει...Παρατήρησα και το εξής: Μόλις άλλαξα login screen, επανήλθε στα φυσιολογικά του!!!

Είμαι newφης και πειραματίζομαι ακόμα με το Linux...αυτό συνέβει στο γραφείο σε ενα "labrat" PC που έχω. Το έχω φορτώσει με όλα τα γραφικά καλούδια (compiz-fusion, screenlets κλπ).

Μην πας γυρεύοντας για μπελάδες...Ασε να'ρθουν μόνοι τους να σε βρουν.

Aν το σύστημα τερματίζει φυσιολογικά τότε μην ασχολείσαι με τις μπάρες και τα συναφή. Αυτά είναι συνήθως ψιλο προβληματάκια που βγάζουν τα γραφικά περιβάλλοντα. Το ζητούμενο είναι ο υπολογιστής όταν βγαίνεις από το σύστημα να κλείνει όλα τα services κανονικά και να τερματίζει τελικά έχοντας κλείσει τα πάντα.

Εγώ το compiz το έχω στείλει από όλους τους υπολογιστές μου. Ωραίο είναι για να το δείχνεις στους φίλους σου, εντελώς άχρηστο αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά στο υπολογιστή, δηλαδή είναι απλά εφέ που καταναλώνει μνήμη από το σύστημα ( ότι σύστημα και να είναι αυτό), απλά για τα μάτια του κόσμου.
Κατανοώ ότι για κάποιους που ξεκινουν τώρα να ασχολούνται με λίνουξ αυτό είναι " κάτι" αλλά εμένα, προσωπικά, ούτε με εντυπωσιάζει πλέον αλλά ούτε και το θεωρώ κάτι χρήσιμο για να το έχω να τρέχει συνέχεια στο μηχάνημα μου. Αποφεύγω δεν να το εγκαθιστώ και σε υπολογιστές νέων χρηστών γιατί ξέρω ότι αν παρακάτω τους βγάλει ένα πρόβλημα, ακόμα και κάτι απλό, θα δουν και θα πάθουν για να το επαναφέρουν οπότε άσε καλύτερα...