Τούρτα-δώρο από την ομάδα του Explorer στην ομάδα του Firefox...

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Πέμ, 06/19/2008 - 13:05 | 1' | 17

O πόλεμος των browser έχει και ευχάριστα διαλείμματα.
H ομάδα του Internet Explorer έστειλε μια τούρτα στην ομάδα του Firefox επ' ευκαιρίας της νέας έκδοσης 3.0. Δείτε όμως τι έβαλαν πάνω:

Παρόμοια τούρτα είχαν στείλει με την έκδοση του Firefox 2.0.

Πηγή:
http://www.arcanology.com/2008/06/17/ie-sends-mozilla-a-new-cake-for-fi…

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Λέτε να την φάνε ;;; Λέτε να έχει και φλουρί ;;; Ξέρει κανείς αν είναι τούρτα παγωτό ή απλό κεικ :P ;;; Πάντως όποιος και αν την έκανε έχει φαντασία,έχει ωραίο design 8) .

Τσα!! Ήρθα!! Και είσαστε βέβαιοι ότι δεν τους έριξαν σουμπλιμέ μέσα στην τούρτα να τους ξεπαστρέψουν όλους;;; :P

Αυτο το version toy explorer ειναι vulnerable... με απλα Ελληνικά νοστιμη φαινεται μιαμ

[oprime@dexter]$uname -r|awk '{print $1}'

http://s2.battleknight.gr/index.php?loc=hire&ref=Mzc2MTE=

Χάρη αν δεις ημερομηνίες θα δεις πως αυτα γραφτηκα το 2008 ,άρα (σχεδον) κανένας από αυτούς δεν μπαίνει πια στο Φορουμ

Ας αφήσουμε το linux για λίγο στην άκρη ...
ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ χρήστης windows χρησιμοποιεί ή firefox ή opera.
Απορώ γιατί δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν την πραγματικότητα....
Συμπεριφέρονται σαν τους πολιτικούς που έχουν πιάσει πάτο και νομίζουν ότι θα γίνουν πρωθυπουργοί ! (Αυτό είναι παράδειγμα και μη γίνει τροφή για πολιτικά σχόλια...)
Θα συμβουλέψω τους προγραμματιστές της Microsoft αντί να στέλνουν "ειρωνικές" τούρτες να κάτσουν και να γράψουν σωστό κώδικα, που να μην είναι εσκεμμένα διάτριτος στους ιούς !
Η συμβουλή είναι φιλική και ειλικρινής... Τους σέβομαι γιατί είναι προγραμματιστές...
Είναι άνθρωποι με τρελές ικανότητες, αλλά οι εντολές που παίρνουν τους εκθέτουν... Τόσο το όνομά τους όσο και τις γνώσεις τους που θα έκοβα το κεφάλι μου για να τις είχα.... !!!! (Το λέω από λεγόμενα φίλου μου επαγγελματία προγραμματιστή).
Εγώ τους σέβομαι γι'αυτό που είναι, αλλά θα πρέπει να σέβονται κι αυτοί τον εαυτό τους
Είναι ντροπή να κάνουν τέτοια παιδιάστικα αστεία που ένας 12χρονος θα έκανε ...
ΥΓ:
Γράφω από pda της κακιάς ώρας και δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν αυτά που γράφω...
Αύριο θα στείλω και ένα γνωμικό της Άπω ανατολής, που στλελνω πάντα, σε περιπτώσεις τέτοιες προς συναιτισμό.... (το έχω στείλει και σε λινουξάδες)

Με εκτίμηση που τους πάντες tom1972!

Βρε tom που ξες πως δεν εχουν ριξει τιποτα να τους ξεκανονουν ? :Ρ Οπως και να εχει πρωτα απο ολα ξεχασες τον Chrome !Ολοι σχεδον οι windowa users εκει.... Εγω μολις διαβασα ενα ωραιο κειμενο για τον chrome τον ξαπεστηλα και ξαναγυρισα Firefox(20) .Δηλαδη μετα απο 18 εκδοσεις :Ρ

Η αληθεια ειναι πως ο internet explorer καθυστερει λογω των περιοριστικων πραγματων που σου επιτρεπει.Δηλαδη? Κανει παρεα με την NSA και το hotmail σας και ΑΝ μπειτε καπου υπαρχει περιπτωση να αρχισει αυτοματα spamming για σας.Επισης καταγραφει ττην καθε σας κινηση.Και ο Chrome το κανει αυτο σε λιγοτερο βαθμο.Οι μονοι σωστοι περιηγητες ειναι η Opera !Mozilla Firefox

Ιδικα η Ορεrα το τελευταιο διαστημα εχει γινει απο τις καλητερες!

Δημήτρη, θα σου δώσω μια συμβουλή ....
Όταν περάσεις στο πανεπιστήμιο και εκεί γίνει επαγγελματίας προγραμματιστής ...
Μην το θεωρήσεις να κακό να δουλέψεις για τη Microsoft .... δεν είναι κακό να πληρώνεσαι για τις 500 ώρες που θα είσαι την ημέρα μπροστά σε μια οθόνη με κώδικά .....
Κακό είναι να ξεπέσεις και κάνεις τέτοια κακόγουστα αστεία .....!!!!
Δεν κάνω πλάκα στα παραπάνω, ιδίως όταν θέλεις να βγάλεις ένα καλό προιόν το οποίο θες να το βγάλεις "κάπως", σου λένε από τα κεντρικά να το βγάλεις όπως θέλουν και τελικά βγαίνει "περίεργο" ....
Να τονίσω ότι παρ'όλα τα παραπάνω που έγραψα σόβομαι τους προγραμματιστές της Microsoft, οι οποίοι όντως είναι μεγάλα κεφάλια με γνώσεις ΤΡΟΜΕΡΕΣ .... !!!
Απλά με πειράζει να μην σέβονται τον εαυτό τους ...

H αν εισαι super-fan του linux και δεν μπορείς να βλέπεις την λέξη MICROSOFT, μπορείς να δουλεψεις στο linuxmint-gr ή ubuntu-gr ή οποια διανομη θες. Αν και πάντως μιλάω για 10-15 years μετά...

Δεν ειπα πως θεωρω κακια την MicroSoft (τους προγραμματιστες της δλδ) κακους ,απλως δεν μου αρεσει η Χουντα της και ο τροπος που σκεφτεται.Να δωσω ενα παραδειγμα :Τα 8 υποστηριζουν περιπου το 10% των παλιων εφαρμογων.Δηλαδη εγω να εχω (λεμε τωρα) αγορασει το office 2000 στα 8 δεν θα παιζει ,ενω οπως το Age Of Empires (το 1) δεν παιζει σωστα στα 8 .Δηλαδη ο χρηστης ειναι υποχρεωμενος καθε 6 χρονια να δινει 60€+ για να ξαναπαιρνει το λογισμικο που ηδη εχει αλλα δεν υποστηριζεται απο το νεο OS.Μολις τελειωσει η υποστηριξη των xp θα περασω οπου αλλου εκτος απο windows.Δεν γινεται επειδη αυτοι θελουν να κανω αναβαθμηση σε ενα OS οπου το λαπτοπ μου δεν θα τα βγαζει περα .Ακομα και το Ubuntu οσο βαρει και να γινει ποτε δε κανει αυτο το λαθως (αν εξερεσουμε τι ubuntu remix το οποιο ηταν οτι πρεπει για λαπτοπ) .Και απο την αλλη γιατι να επενεβουμε καποιους προγραμματιστες που πουλανε το προγραμμα τους και να μην επενεβουμε τους ηπολοιπους οπου το κανουν χωρις οφελος.Οκ στους αλλους ειναι η δουλεια τους αλλα 100Ε x1.000.000 + χρηστες βγαζει αρκετα εκατομ. ευρω ,ειδικα σε χωρες σαν εμας που παμε για πτωχευση και το κρατος μας ειναι απο τα.λιγα στην Ευρωπη που δεν εχουν παρει ως λειτουργικο το Linux και οτι αλλο ειναι open source !!!

"Δεν ειπα πως θεωρω κακια την MicroSoft"

Δεν ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο .... Διάβασε καλά τι γράφω βρε Δημήτρη !!

[img]/smileys/smiley-cry.gif[/img]ΜΕΧΡΕΙ ΤΑ WINDOWS 7 Η MICROSOFT HTAN KAΛΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ DESKTOP

Αυτό το thread είναι λιίιιιγο παλιό ξέρετε ε; :)

Παλιό - καινούργιο, τα παραπάνω που με πνίξαν και τα εξέφρασα είναι διαχρονικά .... !!!!