Έρχονται τα πρώτα παιχνίδια στο Linux με εκπληκτικά γραφικά!

dsyrmalis | Κυρ, 02/09/2014 - 21:15 | 3' | 6

Πριν απο καιρό είχαμε αναφερεθεί στην πιθανότητα μεταφοράς της πανίχυρης μηχανής γραφικών Cryengine3 απο την εταιρεία Crytek που μας έχει δώσει εκπληκτικά γραφικά σε παιχνίδια όπως το Crysis.

Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους και σύντομα θα δούμε μάλλον για πρώτη φορά στο Linux παιχνίδια με τόσο καλά γραφικά. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι το Kingdom Come Deliverance. Πρόκειται για ένα rpg με θεματολογία τη μεσαιωνική Ευρώπη και με μεγάλες δόσεις ρεαλισμού. Δεν θα δούμε δράκους και μαγικά ξόρκια αλλά αντίθετα την όσο πιο πιστή απεικόνιση της ατμόσφαιρας εκείνης της περιόδου. Το Kingdom Come αναμένεται στο πρώτο τετράμηνο του 2015. Ας ρίξουμε όμως και μια ματιά στα γραφικά του παιχνιδιού:

Το δεύτερο είναι το Cradle. Είναι άλλο ένα rpg με εξελιγμένο σύστημα μάχης πρώτου προσώπου. Στη σελίδα περιγράφεται ως First Person Melee Combat οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μάχες με όπλα σε απόσταση αναπνοής! Το Cradle θα έχει διαδραστικό περιβάλλον και δυναμικό καιρό που συνεχώς θα αλλάζει επηρρεάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα του Cradle και του Kingdom Come.

ΥΓ: Υπάρχει και άλλο παιχνίδι με την ονομασία Cradle που έχει προκαλέσει μια μικρή σύγχυση στους χρήστες που ψάχνουν πληροφορίες.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Φοβερα γραφικα !! Η αρχή έχει γίνει εδώ και καιρο !! Καλή συνέχεια λοιπόν ... :)

Το είχε προφητέψει ο Newell

http://arstechnica.com/gaming/2013/09/gabe-newell-linux-is-the-future-of-gaming-new-hardware-coming-soon/

Σωστά darkhear όπως και όλα τα σχόλια. Το είχαμε αναφέρει αυτό και στο linuxinside. Εμένα αυτό που με ευχαριστεί είναι πως λογικά θα έχουμε και καλύτερους drivers για το Linux. Κάτι οι δηλώσεις του Linux κάτι οι εξελίξεις και η nvidia προσέφερε κώδικα στο Linux.

Συμφωνώ ότι είναι ωραία παιχνίδια, αλλά βρε παιδιά ήδη υπάρχουν πολύ ωραία παιχνίδια στο Linux. Κάντε μια βόλτα στο Steam και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό...

 

PS: ΒΤW,  το άσχετο σχόλιο του γνωστού troll διαγράφηκε. Ίσως να καταλάβει κάποια στιγμή ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να διαβάζει χαζομάρες. Τρολάρισμα τέλος.