Κολλάει το Fedora?

Diablw | Πέμ, 11/04/2010 - 22:37 | 1' | 15

Signomi pu grafo se greeklish alla den boro na alaxo glosa.
Exume kai leme.

1.Ta pada tremosvinun sinexos.
2.Parolo pu exo rithmisi ta kubia dn me afini na alaxo glossa.
3.Kolai apisteyta.

Xtes itan mia xara bori na mu exigisi kapios ti egine?
 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Κοίτα , χωρίς να θέλω να δημιουργήσω flame, αλλά το fedora συνήθως καλό είναι να κάνεις το upgrade έναν μήνα αφού βγει η διανομή. Οπότε καταλαβαίνεις τώρα εσύ που μόλις την έβαλες τι πανηγύρι παίζει. Κάποτε που την έβαλα , την δεύτερη μέρα μου είχε βγάλει 89 bugs fixes.  Τώρα αυτό καλό είναι που είχε τόσα θέματα σε τελική έκδοση?

Μιλάω βέβαια για την 10, αλλά και την 14 που έβαλα δεν με άφηνε να logaro στο /home το προϋπάρχον.  Τι να πω τώρα δεν ξέρω.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Σχετικά με τα bugs δεν έχεις άδικο.....σε τρία μηχανάκια (2 desktop + 1 laptop) που έχω Fedora, έκανα upgrade σε 14 και συνέχεια έχω προβλήματα με τα γραφικό περιβάλλον, πας σε ένα μενού με τον κέρσορα και μετά παραμένει το μενού σαν σκιά. Τι να πω.... κάποιο θέμα με τους driver θα είναι (nvidia κάρτες) έχω. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δουλειά μια διανομή όταν με την εγκατάσταση μου βγάζει τέτοια προβλήματα. Για centos ή scientific linux με βλέπω....

Διάβασα χτες αυτό το άρθρο (στα αγγλικά) για το Fedora 14:
http://www.itworld.com/operating-systems/126064/itworld-review-fedora-14-leading-edge-linux

Κ εκεί λένε ότι καλό, χρυσό κ άγιο, αλλά ότι κυκλοφόρησε με αρκετά προβληματάκια.

-- gnu_labis

Το Linux ΔΕΝ είναι Windows!!!

 Δυστυχώς, μέχρι στιγμής τα προβλήματα είναι πολλά και διάφορα......Κρασάρουν διάφορα πράγματα

Αυτή δεν είναι διανομή για παραγωγικά μηχανήματα. Καλός ή κακός το έχω μάθει το fedora και δυσκολεύομαι να αλλάξω διανομή. Αλλά αν δεν υπάρξει βελτίωση πρέπει να πάω σε κάτι πιο σταθερό.

Ολα πολύ καλύτερα τώρα αλλά τα ίδια μου έκανε και το πρωί και κατά το μεσημεράκι μου θυμήθηκε τα ζουζούνια του.

Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι αυτή την φορά.

Υ.Γ. Δίκιο είχες g.b. αν και δεν είναι τόσο εύκολο τώρα που το στίνω μου αρέσει

Sign by Danasoft -

επειδή είμαι στην ομάδα BugZappers του fedora σου προτείνω να κάνει λίγο υπομονή και αυτά τα " μικρό " προβληματάκια στο επόμενο update θεωρώ ότι θα είναι οκ...

Diablw: τώρα όσο αφορά για την αλλαγή γλώσσας από το keyboard το κάνει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα είσαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει σωστά ???

 

johnmargaritopoulos: θες να μας πεις οτι το Fedora den einai σταθερη διανομη ( !!!!!)  ??????

 

 

Free Web Hosting www.linuxdisk.net

linuxgr]

Diablw: τώρα όσο αφορά για την αλλαγή γλώσσας από το keyboard το κάνει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα είσαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει σωστά ???

 

To έχω ρυθμίσει σωστά και μετά το τελευταίο update είναι μια χαρά .
Η οθόνη επιμένει να κάνει τις βλακείες τις αλλά κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο.

Εξ'άλλου απο τα σβίστα που έχω στο desktop
(για τα παιχνίδια και γιατί βαριέμαι να κάνω φορματ, να βάλω τα 7 και να ξαναρχήσω την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που έχω μέσα)
καλύτερο είναι ;)

Sign by Danasoft -

Diablw]

Opote den exo para na perimeno. :/

Offtopic: και εγώ περιμένω το Diablo 3... μήπως εσύ φταις που δεν έχει βγεί ακόμα ????? :D :D :D

~~~~~~~~~~~~~~~

Website: http://www.cerebrux.net

Blog: http://dearandroidlinux.wordpress.com

Twitter : http://twitter.com/cerebrux

Facebook: http://www.facebook.com/cerebrux

Αγαπητέ linuxgr,

Προσωπικά πιστεύω, ότι επί του παρόντος το F14 τουλάχιστον στα δικά μου μηχανήματα (3 συνολικά) δεν είναι διανομή για να δουλεύει κάποιος. Ακόμα και τώρα τα προβλήματα που προανέφερα, δεν έχουν λυθεί.

Γιατί να θεωρώ μια διανομή σταθερή όταν με το που εμφανίζεται έχει αυτά τα προβλήματα? Ασχολούμαι ώρες να βρω τη φταίει, ενώ υποτίθεται θέλουμε ένα λειτουργικό για να κάνουμε τι δουλειά μας (τουλάχιστον εγώ) και όχι να ψάχνω να βρω τα bugs και να δω πως θα ξεπεράσω τα προβλήματα.  

Για παράδειγμα έβαλα το Scientific Linux 6 (alpha) σε ένα παλιό lpatop (<6 years) και μπροώ να δουλέψω απερίσπαστος.....

Τα περί σταθερότητας και χρήσης ενός λειτουργικού είναι λίγο υποκειμενικά ζητήματα....

 

 

Εντάξει παιδιά τα έχουμε ξαναπεί, χονδρικά η Fedora είναι διανομή την οποία χρησιμοποιεί ως ένα σημείο η RedHat για να δοκιμάσει καινούρια πακέτα, καινοτομίες κ.λπ. πριν τα ενσωματώσει στη νέα έκδοση της διανομής της. Άλλωστε δε νομίζω να χρησιμοποιείται αρκετά σε περιβάλλον servers που εκεί χρειάζεσαι σταθερότητα. Αντιθέτως χρησιμοποιείται η διανομή CentOS που είναι βασισμένη επίσης σε RedHat. Ρίχτε μια δοκιμή και σ' αυτή (και πείτε μας και μας, προσωπικάκ δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ...).

************************

www.postokano.gr

Το CentOS , έχει πιο αργό κύκλο ανάπτυξης και από το Debian, οπότε καταλαβαίνεις τι πακέτα περιέχει μέσα.    Πέραν της πλάκας όμως, έχεις ένα σύστημα βράχο για 7 ολόκληρα χρόνια ή για 5 , δεν θυμάμαι 100% .

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

Έχεις δίκαιο ότι έχει πιο αργό κύκλο ανάπτυξης από το Debian. Προβληματίζομαι αν πρέπει να πάω σε Debian, απλά όταν ξεκίνησα, τυχαία, επέλεξα Fedora, τώρα δύσκολο να μάθω το debian, θέλει χρόνο.

Πάντως CetnOS, SLinux είναι σταθερότατα και μπορώ και κάνω τη δουλεία μου. Λίγο θέλω να γυρίσω όλα τα μηχανήματα σε SLinux και να ξεχάσω τις καινοτομίες του Fedora, stabillity is imporant για μένα. Θα δείξει... 

 

 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό fedora και δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμα και πριν κάνω τα updates. Και την δουλειά μου την κάνω μια χαρά.