HELP! Η εγκατασταση δεν ολοκληρώθηκε λόγω ΔΕΗ και τώρα έχω μόνο DOS!

giagkost | Τετ, 11/11/2009 - 13:26 | 1' | 12

Ξεκίνησα να κάνω την εγκατάσταση του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 4 (από το 3 ήμουν ενθουσιασμένος) αλλά κόπηκε το ρεύμα

στιγμιαία. Αν και έχω UPS, πρέπει να μη λειτούργησε ή να έχει πρόβλημα. Τώρα, δεν μπαίνω πλέον στα XP και

επιπλέον μου βγαίνει ένα DOS το οποίο μαλιστα δεν αναγνωρίζει ούτε τη USB ούτε το DVD. Καμμιά ιδέα;

Δώσε αστέρια!
Σχόλια

Ξεκίνησε απο την αρχή και bootαρε απο το CD , με την διανομή του μονομαχου.

=========================================================

Τωρα λειτουργεί αλλά δεν έχω Internet! Στα XP όμως στον ίδιο υπολογ. έχω. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις;

Εκπλήσσομαι ευχάριστα από την αμεσότητα! Το είχα ακούσει αλλά δεν το πίστευα!

Καλώδιο!

Και ευχαριστώ και πάλι!

ή σύνδεση θέλει κάποια ρύθμση έξτρα ? Δίνεις username και password ?  ή δεν σου αναγνωρίζει την κάρτα δίκτύου σου ?

Εάν πας Σύστημα - Διαχείριση - Εργαλεία Δικτύου , σου βρίσκει την κάρτα ?

=========================================================

Παραδόξως συνδέθηκα σήμερα χωρίς να αλλάξω τίποτε. Ο Θεός των Η/Υ με αγαπά.

Δεν βλέπει ο Μονομάχος μου τους εκτυπωτές μου. Ο ένας είναι ο laser DCP 7010 Brother συνδεμένος στη USB και ο άλλος είναι ο HP 970 cxi σε USB πάλι με μετατροπέα παράλληλης. Καμιά ιδέα;

World community grid ευχαριστώ για την προσπάθεια. Η αλήθεια είναι οτι δούλεψε το Internet αφού έλεγξα οτι όλα ήταν καλά (και έμαθα και κάτι από αυτό). Η παρουσία σας στα πρώτα μου βήματα είναι σημαντική.

Ευχαριστώ πολύ.

Χαίρομαι που βοήθησα.

υ.γ .. χάρης λέγομαι.

=========================================================

Ωχχχ πάλι τα ίδια! Δεν μπαίνω στο internet! Έκανα τη διαδρομή Σύστημα - Διαχείριση - Εργαλεία Δικτύου , βρίσκει την κάρτα αλλά δεν μπαίνω πουθενά. Το modem/router είναι το Level one FBR-1461 που συνδέεται με καλώδιο Ethernet. Δεν δίνω κωδικούς κλπ., μπαίνει μόνο του. Please, help!

Κώστας

Ο ρούτερ έχει internet ? επειδή συμβαίνουν και αυτά. Σε κάποιες εταιρείες (που δεν είναι της παρούσης να πουμε) οι συχνές αποσυνδέσεις δεν ειναι φαινόμενο.

Πρέπει να το κοιτάξεις γιατί είναι απίθανο να φταίει η διανομή σου (εφόσον είχες εχθές internet).

=========================================================

Το θέμα είναι οτι ο dual boot Η/Υ έχει Internet σε XP και όχι σε Linux. Δηλαδή, υπάρχει σύνδεση. Επιπλέον, ελέγχω τα λεντάκια και είναι όλα αναμένα όπως πρέπει. Αν και είμαι σημερινός ουσιαστικά στο Linux, ξέρω οτι πρέπει να είναι αναμένα. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται κουφό.

Αναρωτιέμαι και για το εξής: ο Firefox που έχω απο τη μάνα του Μονομάχου, βγαίνει με κλικαρισμένο το "Εργασία χωρίς σύνδεση" όταν κολλάει το Internet όπως τώρα. Μήπως μετά πρέπει να κάνω reboot? Σκέφτηκα. Όμως, ούτε και αυτό με ξεκλικαρισμένο το "εργασία χωρίς σύνδεση" δούλεψε. Ταυτόχρονα, μπήκα με τα XP στο δίκτυο και όλα ρολόι. Μήπως με καταράστηκε ο γνωστός Billης γιά όσα του σούρνω όποτε (τακτικά) μου τη δίνει η πολιτική του;