/.Sopler: Δημιουργήστε συνεργατικές λίστες και οργανωθείτε real-time!

dimitris | Δευ, 11/18/2013 - 18:54 | 3' | 1

Πώς θα ήταν άραγε η καθημερινότητα μας αν μπορούσαμε να την οργανώσουμε και να τη μοιραστούμε, εύκολα και γρήγορα, σε συνεργασία με άλλους και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο; Αυτό κάνει το Sopler!

Τι είναι όμως το Sopler;

Το Sopler είναι ένα εργαλείο δημιουργίας συνεργατικών - κοινωνικών λιστών, με το οποίο μπορεί κανείς να δημιουργήσει λίστες, να τις μοιραστεί και να τις επεξεργαστεί, σε συνεργασία με άλλους. Και όλα αυτά real-time!

Έτσι οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα και απλά να οργανώσει τα ταξίδια του, τις αγορές του, τα project του και γενικά όλη του τη καθημερινότητα σε λίστες και να τις μοιραστεί με όποιον εκείνος επιθυμεί!

Το Sopler βασίζεται σε τρεις αρχές:
/. Απλότητα: Ευκολία χρήσης για τον μέσο χρήστη.
/. Ασφάλεια: Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να παραμένουν προσωπικά.
/. Κοινωνικότητα: Μοιράσου και συνεργάσου με όποιον εσύ επιλέξεις, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η κύρια ιδέα πίσω από το Sopler

Θέλαμε τα μέσα για να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν να το κάνουμε γρήγορα, κοινωνικά και σε συνεργασία με άλλους. Όλα αυτά όμως, χωρίς χάσιμο χρόνου σε εγγραφές (registration) και με σεβασμό στην ιδιωτικότητα μας.

Προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας σας.

Εσείς επιλέγετε πώς να χρησιμοποιήσετε Sopler. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, με ή χωρίς επικύρωση της ταυτότητας σας (Sign in). Ένας μη επικυρωμένος χρήστης εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα του και την ιδιοκτησία της λίστας του.

Αντίθετα, ο επικυρωμένος χρήστης, έχει την κυριότητα της λίστας του, αλλά και κυριότητα επί των αντικειμένων που προσθέτει σε αυτή.
Είναι στο χέρι σας!

Το Sopler είναι δωρεάν, ανοιχτού κώδικα ή και τα δύο; Σίγουρα και τα δύο! Οι δημιουργοί του Sopler διέπονται, από τις αρχές και τις αξίες, της κοινότητας ανοιχτού κώδικα. Ο πηγαίος κώδικας του Sopler είναι διαθέσιμος στο GitHub (https://github.com/soplerproject).

Δώσε αστέρια!

MO: 5 (ψήφοι: 1)

Σχόλια

συχνά έχετε «Πηγή» αλλά δεν υπάρχει σύνδεσμος. Κάτι λάθος κάνετε.