openSUSE 12.2 Beta 2 !

Etern4L | Παρ, 06/22/2012 - 01:22 | 4' | 0

Ο Stephan «Coolo» Kulow ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Beta 2 οπότε είναι καιρός να ξεκινήσει η οργάνωση των Beta Pizza party! Όπως ίσως γνωρίζετε, το openSUSE 12.2 θα καθυστερήσει, λόγο του ότι ψάχνουμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε την μεγάλη ανάπτυξη της κοινότητάς μας...

 

Κατεβάστε το!

Κατεβάστε το από το software.opensuse.org/developer. Ως συνήθως, μια λίστα από τα πιο ενοχλητικά σφάλματα διατηρείται και μπορείτε να δείτε τη λίστα των σφαλμάτων και / ή να υποβάλετε ένα νέο στο Bugzilla. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι νέο υπάρχει, πώς να βοηθήσετε και ποιοί είναι οι 10 πρώτοι συνεισφέροντες στο Factory!

 

Tί νέο υπάρχει;

Επικεντρωθήκαμε στη σταθεροποίηση των πάνω από 800 αλλαγών στο Factory όλο τον Ιούνιο καθώς επίσης υπάρχουν και μερικές σημαντικές αλλαγές που θέλουμε ν' αναφέρουμε: Στη Beta 2 θα βρείτε τα Linux kernel 3.4.2, GCC 4.7.1 το τελευταίο Google Go, Firefox και Thunderbird 13.0.1, το KDE 4.8.4 SC.

Ο Karl Eichwalder ζήτησε από όλους να βοηθήσουν στην ενημέρωση των σημειώσεων έκδοσης. Υπάρχουν σε ένα χώρο αποθήκευσης SVN στο Berlios και οι λογαριασμοί είναι διαθέσιμοι για όποιον έχει προτάσεις ή θέλει να βοηθήσει!

 

Ανάπτυξη στο Factory

Το openSUSE, όπως ίσως γνωρίζετε, έχει αναπτυχθεί στο Factory. To Factory είναι ένα έργο για την υπηρεσία openSUSE Build Service κατά την οποία μπορείτε να χτίσετε ένα πακέτο. Αν λειτουργεί καλά, μπορείτε να το υποβάλετε στο Factory και να συνεχίσει να δουλεύει εκεί.

 

Βοηθείστε μας!

Φυσικά θα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει με τις δοκιμές. Πηγαίνετε στο software.opensuse.org/developer, κατεβάσετε τη beta και το δοκιμάστε τη στο σύστημά σας! Μπορείτε να ελέγξετε, τα πιο ενοχλητικά bugs για να δείτε αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα σε σας, αν όχι, μπορείτε να δείτε τη λίστα των σφαλμάτων και / ή να υποβάλετε ένα νέο στο Bugzilla. Εάν το σφάλμα που θα βρείτε είναι πολύ σοβαρό, προσθέστε το στη λίστα των ενοχλητικών σφαλμάτων! Αν είστε packager (ή θέλετε να γίνετε ένας!), υπάρχουν πολλά να κάνετε. Ο καθορισμός σφαλμάτων σε πακέτα είναι ένας καλός τρόπος να μάθετε πώς να πακετάρετε (βλ. τεκμηρίωση). Μπορείτε να διαβάσετε για το πώς να το κάνετε, με ένα απλό σύνολο των απλών βημάτων που στο openSUSE είναι κοινώς γνωστό ως «BURP-ing».

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)