Last.fm: Το «τζάμπα» πέθανε...

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Τετ, 03/25/2009 - 01:49 | 2' | 3

Σύμφωνα με αυτό το blog post του Richard Jones, σε λίγες μέρες ο Last.fm θα πάψει να είναι «δωρεάν» υπηρεσία. Οι χρήστες στις περισσότερες χώρες του κόσμου θα έχουν «δοκιμαστική περίοδο» με 30 τραγούδια και μετά θα καλούνται να πληρώσουν 3€ το μήνα για να ακούνε το διαδικτυακό ραδιόφωνο. Το μέτρο δεν αφορά τους κατοίκους Γερμανίας, ΗΠΑ και Βρετανίας, μια και εκεί ο Last.fm βγάζει τον επιούσιο από τις γνωστές διαφημίσεις που προβάλλει στο website του.

Απ' οτι φαίνεται η κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Αναγκάζει ακόμα και τις web εταιρείες να επιστρέψουν σε παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα για να πληρώσουν τα έξοδα (bandwidth και πνευματικά δικαιώματα εν προκειμένω κλπ). Πάντως, οι πρώτες αντιδράσεις δεν φαίνονται καθόλου θετικές...

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Και τι θα καταλάβουν;; Τι νομίζουν ότι είναι ο Lastfm .. Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ σταθμός; ( μη φάνε έχει και γλαρόσουπα! )

Γράψε καλύτερα ότι ο lastfm θα κλείσει γιατί δεν νομίζω να δώσει κανείς έστω και τρία ευρουλίνια, ( δεν πάει να πιει καλύτερα κανένα καφεδάκι;;;) όταν στο δίκτυο βρωμάνε, ( κυριολεκτικά!!), οι σταθμοί τέτοιου είδους, ( που έχουν και μεγαλύτερη ποικιλία από αυτόν ).

Αχχ τι κρίμα που είναι τόοοοοσο χαζοίιιιι..

Δεν ξέρω αν θα κλείσει - από τις πρώτες αντιδράσεις δεν το βλέπω να πληρώνει κανείς - αλλά φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι σταθμοί, οπότε...

--

"the car's on fire and there's no driver at the wheel.
and the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides.
and a dark wind blows."  GYBE