Fedora release party!

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Σάβ, 05/17/2008 - 19:24 | 4' | 5

Σαββάτο απόγευμα, βρισκόμαστε σε μια από τις κλασικές φοιτητοκαφετέριες της Πατρας για το Fedora release party. Οι Φεντοράδες της Πάτρας (Δημήτρης, Θέμης, Χρήστος) έχουν κλείσει τον εσωτερικό προαύλιο χώρο της κεφετέριας για τις ανάγκες του πάρτυ. Αναρωτιόμουν αν χρειαζόταν ένας τόσο μεγάλος χώρος, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ο Δημήτρης το εννοούσε όταν έλεγε ότι ο Θέμης θα φέρει έως και 40 άτομα.

Τώρα που μας μετράω είμαστε 36 άτομα (και μάλιστα περιμένουμε κι άλλους!) και ο χώρος έχει γεμίσει με μπλε. Τα παιδιά είχαν προνοήσει να φτιάξουν όμορφα μπλουζάκια με ραφτό το λογότυπο f της διανομής (μου φαίνεται θα πάρω ένα) και να έχουν λευκά αυτοκόλλητα ταμπελάκια για να γράψει ο καθένας το όνομα του και να το κολλήσει περήφανα στο στήθος. Ετσι γλυτώνουμε τις συστάσεις κάθε φορά που έρχεται κάποιος νέος.

Ο χώρος είναι μακρόστενος με 5-6 τραπεζάκια και καρεκλίτσες. Στην επιφάνεια του ενός από τους δύο μεγάλους τοίχους δεσπόζει μια τεράστια μεταξοτυπία του Tux, ενώ στην άκρη μπήκε ένα πανί για να γίνει τη προβολή. Fedora release party χωρίς μια παρουσίαση των δυνατοτήτων του F9, γίνεται; Οχι. Τη δουλειά ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Δημήτρης - αυτή τη στιγμή περιγράφει τα νέα features του Anaconda (persistent αποθήκευση σε USB).

Πριν ξεκινήσει, κάναμε ο καθένας μια μικρή αυτοπαρουσίαση για να σπάσει ο πάγος. Γενικά, το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο, συχνά πυκνά υπήρχαν γέλια από τα πειράγματα...Να πω ότι οι περισσότεροι που ήρθαν δεν είναι fedora users. Αν μπείτε τώρα στο προαύλιο, θα νομισετε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 20 fedora users, μια και αρκετοι φοράνε τα μπλε μπλουζάκια τους. Αποδείχτηκε ομως ότι ήρθαν πολλοί φοιτητές από το Παν. Πάτρας και το Patras Linux User Group. Καλό είναι αυτό. Οσοι ήρθαν με το usb stick τους, θα φύγουν με ένα live fedora φτιαγμένο απο το Δημήτρη. Και μην ξεχάσω να αναφέρω τον lynx και τον luckyb, που ήρθαν απο το linuxinsider.gr.....

Κάτι προσωπικό: έπρεπε να έχω φέρει περισσότερα περιοδικά....

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ωραία,μια χαρά τα περνάτε,η φάση είναι ότι ακόμα και τα καλαμάκια από τους καφέδες είναι μπλε :D :P :D

Κατεβάστε το Happy Linux

Μερικές φωτογραφίες από το event και τη συνέχεια σε δείπνο που είχαμε:

http://dimitris.glezos.com/photos/events/f9-party/

Μπράβο για την οργάνωση του event. Αλήθεια μπλουζάκια fedora που μπορούμε να προμηθευτούμε;

Πολύ καλή διοργάνωση, το κλίμα ήταν εξαιρετικό, όλοι ήταν απίστευτοι, δυστυχώς χάσαμε το φαγοπότι!!!

http://ventrix.nsdc.gr

Για τα μπλουζάκια, νομίζω ότι ξέμειναν μερικά (large).
Στειλτε email στο dimitris papaki glezos.com για να ζητήσετε...

--Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus