Συμμετοχή στο Summer of Code για το Amarok

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Τρί, 03/11/2008 - 17:11 | 2' | 2

Έχετε όρεξη να δουλέψετε για τη βελτίωση του καλύτερου music player του KDE; To Amarok συμμετέχει και φέτος στο Google Summer of Code, και όπως γράφουν στο website, οι developers θα δεχτούν συνολικά 5 φοιτητές/τριες για να δουλέψουν στην εφαρμογή από το σύνολο των υποψήφιων που θα υποβάλλουν αίτηση για το KDE. Ήδη στο KDE techbase υπάρχει μια λίστα από ιδέες που μπορεί κανείς να αναλάβει να κάνει πράξη μέσα στο επόμενο καλοκαίρι για το Amarok. Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 24 Μαρτίου και τις υποβάλλετε απευθείας στο http://code.google.com/soc. Μπορείτε να επικοινωνήσετε προτύτερα με τους developers του Amarok, είτε στο #amarok του irc.freenode.net είτε στην mailing list amarok at kde.org, για να σας βοηθήσουν με την υποβολή της πρότασης...

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Όλα καλά όλα ωραία με την ανάπτυξη και μπλα μπλα του Amarok αλλά θέλω να μάθω υπάρχουν μαθητές-φοιτητές-γενικά νέοι που να κάθονται καλοκαιριάτικα και "καίγονται" μπροστά σε ένα πισι και προγραμματίζουν παρά σε μια παραλία και να κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι ;;; Τουλάχιστον το 2ο κάψιμο θα είναι καλύτερο και θα αξίζει να το πω έτσι... :P .Δεν έχω κάτι με αυτούς που προγραμματιίζουν καλοκαιριάτικα απλά εξέθεσα μια άποψη.

(έτσι και πείτε τπτ άλλο καήκατε :P )

-------------------

Ναι, φυσικά υπάρχουν. Εκείνοι χάρη στους οποίους δουλεύουν πολλές όμορφες εφαρμογές και εργαλεία του Linux. Πάρε για παράδειγμα το Transifex [1] του "δικού μας" Δημήτρη Γλέζου.

Η ουσία είναι απλή: δεν καίγεται κανείς - απλά κάνει το γούστο του (και πληρώνεται γι' αυτό).

Για κάψε με :P

[1] https://fedorahosted.org/transifex