Εγγραφή CD με Sound-Juicer και Serpentine

rpil | Παρ, 10/29/2010 - 16:40 | 2' | 2

Υπάρχουν πολλά και διάφορα προγράμματα για εγγραφή και αναπαραγωγή μουσικών και οπτικοακουστικών αρχείων στο Linux.  Ο οδηγός αυτός αφορά την εγγραφή CD ήχου με συνδυασμό δύο απλών προγραμμάτων, των Sound Juicer και Serpentine.

Αρχικά τοποθετούμε το προς εγγραφή CD ήχου και το ανοίγουμε με δεξί κλικ με το Sound Juicer.  Αυτό θα εμφανίσει τα αρχεία του CD τσεκαρισμένα και αριθμημένα με τη σειρά που αναπαράγονται.

Πηγαίνουμε κάτω δεξιά και πατάμε το κουμπί "Εξαγωγή Ήχου" (Extract).  Αυτό αρχίζει να επεξεργάζεται ένα-ένα τα αρχεία και να τα περνάει σε φάκελο που φτιάχνει το ίδιο το πρόγραμμα στο Home.  Το αρχείο έχει τον τίτλο του CD.

Αφού ολοκληρώσει την αποθήκευση των κομματιών, βγάζουμε το γεμάτο CD και τοποθετούμε το κενό.  Υπάρχει περίπτωση να μας το ανοίξει αυτόματα με το Serpentine.  Αν δεν το κάνει, ανοίγουμε μόνοι μας το πρόγραμμα και πάμε στο φάκελο με τα αρχεία.  Σημαδεύουμε και τραβάμε όλα τα αρχεία μέσα στον κενό χώρο του Serpentine και ρυθμίζουμε το "Disk Capacity" στο 74 ή στο 80 (ανάλογα με τη χωρητικότητα του CD).

Πατάμε την επιλογή "Write to Disc" και είμαστε έτοιμοι!

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Thanks! ;)

------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!