Εγγραφή στο cservice.irc-undernet.org

pellos-cool | Τετ, 02/03/2010 - 09:31 | 7'

Ο εγγεγραμμένος χρήστης σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τον εαυτό σας σε X. (X είναι το bot υπηρεσία κανάλι που να καταχωρηθεί κανάλια στο IRC-Undernet και διευθύνεται από CService.)

Πρόσβαση μέσω του καναλιού X
συνδεθείτε με το δικτυακό τόπο CService
ενώνει + r (Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες) κανάλια * ρύθμιση usermode σας + x (Virtual hostmask)
υποστήριξη ενός καναλιού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής
Ένα όνομα δεν μπορεί να αλλάξει, αν και μπορείτε να αλλάξετε και να ενθαρρύνονται να αλλάξετε τον κωδικό σας συχνά. Η πολιτική για Undernet είναι ένα όνομα χρήστη ανά άτομο. Αν επιθυμείτε να καταχωρήσετε ένα όνομα χρήστη για τις υπηρεσίες κανάλι Irc-Undernet του, πηγαίνετε στο http://cservice.irc-undernet.org και κάντε κλικ στο Register! Πρέπει να τους παρέχουν μια πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ISP, όπως και μία σας παρέχεται από την υπηρεσία παροχής Internet (δηλ. CYTANET, SpiderNet, Logosnet)? Δεν αποδέχονται hotmail, yahoo ή περισσότερες άλλες δωρεάν web-based emails για σκοπούς καταχώρισης. Μόλις έχετε κατοχυρώσει ένα όνομα χρήστη, μπορείτε να συνδεθείτε με το Χ, πληκτρολογώντας:

/msg

[email protected]

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

login Username Password

Μπορείτε να βάλετε την εντολή αυτή στο mIRC (View / Options / Connect / Options καρτέλα Εκτελέστε ...) για να συνδεθείτε αυτόματα κατά τη σύνδεση. (Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει irc-Undernet από το δίκτυο.) Εάν έχετε πρόσβαση σε ένα κανάλι, X θα σας op αφού έχετε συνδεθεί όταν πληκτρολογείτε:

/msg X op #channelname nick

IRC Προστασίας για την Irc-Undernet Δικτύου
Irc-Undernet έχει μια λειτουργία κανάλι + r (κανάλι είναι κλειστή). Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο να ενταχθούν τα κανάλια που + r. (Ops μπορεί να παρακάμψει τον περιορισμό αυτό, καλώντας σε ένα χρήστη που δεν είναι συνδεδεμένος με ένα καταχωρισμένο όνομα χρήστη.). Συνιστούμε έντονα τους χρήστες μας από #Cyprus να έχει ένα καταχωρημένο όνομα χρήστη Χ, έτσι ώστε να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο κανάλι, όταν η κατάσταση + r είναι σε ισχύ, ειδικά τώρα με τις συνεχείς επιθέσεις κλώνο που λαμβάνουν place.Undernet επίσης έχει usermode + x. Επιτρέπει συνδεδεμένους χρήστες να αποκρύψουν την πραγματική τους φιλοξενούν, τον αντικαθιστά

[email protected]

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, συνδεθείτε με το Χ στη συνέχεια, πληκτρολογήστε:

//mode $me +x or //mode nick +x

Συνδεθείτε με το Χ (/msg

[email protected]

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

login Username Password) στη συνέχεια, πληκτρολογήστε //mode $me +x or /mode nick +x.Κρύψιμο το όνομα σας θα σας ασπίδα κατά πολλών μορφών επιθέσεων συχνά διεξάγονται στο IRC, αλλά να γνωρίζει ότι συμμετέχει σε ένα DCC chat ή μεταφορά αρχείων θα αποκαλύψει τη διεύθυνση IP σας. Η + x usermode παραμένει όσο είστε συνδεδεμένοι με το διακομιστή IRC, έτσι ώστε υπηρεσία κανάλι μπορεί να αναγνωρίσει ακόμα και αν ο διακομιστής σας χωρίζει στα ανοικτά και να επανασυνδέει. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε με το Χ ξανά. Για περισσότερη βοήθεια σχετικά με το πώς να εγγραφείτε ή να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα χρήστη Χ, το επίσημο κανάλι βοήθεια #usernames για Irc-Undernet.

Channel Εγγραφές:
Irc-Undernet Κανάλι προσφέρει Εγγραφή για κανάλια. Μόλις έχετε ένα καθιερωμένο κανάλι με τουλάχιστον 10 άτομα που επισκέπτονται τακτικά το κανάλι σας και την υποστήριξη σας ως διαχειριστής κανάλι, μπορεί να υποβάλει αίτηση καταχώρισης κανάλι. Να υποβάλει αίτηση καταχώρισης κανάλι για μια καθιερωμένη κανάλι, πηγαίνετε στο http://cservice.irc-undernet.org, συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας, κάντε κλικ καταχωρίσετε ένα κανάλι. Θα χρειαστείτε την καταστατική ονόματα των 10 οπαδών από το κανάλι σας. Θα χρειαστούν περίπου 10 ημέρες για να εγκριθεί ή να απορριφθεί. Κάντε κλικ στο Έλεγχος App σύνδεσμο για να ελέγξετε την κατάσταση της διαδικασίας καταχώρισης για την site.Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ http://cservice.irc-undernet.org/regproc/aup.php Το Επίσημο κανάλη βοηθείας του Χ που μπορεί να βοηθήσει με όλα σας τα Χ θέματα μαζί με το κανάλι εγγραφής σχετικές ερωτήσεις είναι #cservice στο irc-Undernet!

Άλλες Πληροφορίες:
Irc-Undernet Φόρουμ:http://www.irc-undernet.org

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)