youtube! Δεν υπάρχει λίστα αναπαραγωγής ή η λίστα είναι κενή

sydimitris | Σάβ, 04/07/2012 - 15:22 | 1' | 14

καλησπερα σε ολους! εχω ενα προβλημα με ubuntu 11.10 και youtube ας πουμε! δεν ανοιγη τα περισσοτερα τραγουδια το youtube. οταν επιλεγω κομματι μου βγαζει ''προεκυψε ενα σφαλμα, Δεν υπάρχει λίστα αναπαραγωγής ή η λίστα είναι κενή''

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Φίλε εγκατέστησες το adobe flash ???
Χωρίς αυτό δεν δείχνει στο youtube βιντεάκια......

Για να το εγκαταστήσεις, γράψε στο google, "adobe flash download", και θα σε πάει στο site της adobe για download.
Eπέλεξε το λειτουργικό σου σύστημα (ubuntu δηλ), και διάλεξε να κατεβάσεις, ένα     *.deb   αρχείο.

Αυτό για να εγκατασταθεί πιθανόν να πρεπέι να εγκαταστήσεις από το "synaptic package manager" (ή δε θυμάμαι πως λέγεται το καινούργιο πρόγραμμα, αυτόματης εγκατάστασης -- μάλλον κάπως "κέντρο εγκατάστασης λογισμικού" ή κάτι τέτοιο...) , το πακέτο που λέγεται gdebi... κάπως έτσι λέγεται.... Αν βάλεις το όνομα αυτό στο πρόγραμμα εγκατάστασης, θα σου βρει μόνο του τη σωστή ονομασία......

Τέλος κάνε διπλό κλικ στο     *.deb   που κατέβασες και θα έχεις εγκαταστήσει το flash......
Αν αυτό δε λύσει το πρόβλημα, τότε μάλλον κάποιος πιο έμπειρος στο site θα σε βοηθήσει.....

το adobe flash ειναι οκ. μαλον καποια ρυθμιση απο youtube ειναι(γιατι μερικα βιντεο τα παιζει). δεν μου ετυχε ξανα κατι τετοιο τι να πω δεν γνωριζω.παντος εδω και 10 μερες οταν ανοιγω ενα βιντεο μου βγαζει: προεκυψε ενα σφαλμα, Δεν υπάρχει λίστα αναπαραγωγής ή η λίστα είναι κενή.

Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω.....
Στο site υπάρχουν θηρία-έμπειροι οι οποίοι με έχουν βοηθήσει σε πολλά θέματα .... μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου φίλε..... !!!!!
Καλώς όρισες στο site....

Να εισαι καλα ευχαριστω! ισως δει καπιος το προβλημα και με βοηθησει!!! Αν και εδω που τα λεμε εχω πολλες αποριες με το ομορφο αυτο λογισμικο αλλα σιγα σιγα θα μπω στο νοημα!

Μπορεις να μας δωσεις και το συνδεσμο που εχεις το προβλημα, οπως και μια εικονα?
Την εικονα μπορεις να την ανεβασεις εδω http://tinypic.com/
και να μας δωσεις το link.
Καλως μας ηρθες και απο εμενα!Smile

πως να σε δειξω κατι για να με βοηθησεις? απλα με βγαζει στο βιντεο(youtube) απαγορευτικο,και δεν ανοιγει.μηπως ρε φιλε μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε team Viewer να το δεις αν μπορεις?

Προς το παρον, πες μας πως εχεις κανει την εγκατασταση,
κανονικα ή μεσα απο τα παραθυρα (wubi)?

Επισης, ποσταρε απλα τον συνδεσμο με το βιντεο που εχεις το προβλημα
και μια εικονα με το σφαλμα που σου βγαζει.

Κανε και εγκατασταση το flash player,
αναζητησε το πακετο με την ονομασια Adobe Flash Plugin 10

Επισης, αυτο το προβλημα απο ποτε το εχεις,
μετα την εγκατασταση, μετα απο καποιο update, κατι αλλο?

Κανε και αυτο εδω Εγκατασταση codec στο Ubuntu (για να παιζουν τα παντα),
αν δεν το εχεις κανει.

Φιλε την εγκατατσταση την εχω κανει μεσα απο windows εδω και καιρο (αν ενοεις αυτο) εχω βαλει ubuntu σε ενα partition 50G.(Δεν ξερω κιολας αν ειναι αρκετος ο χωρος) και τελευταια εκανα αναβαθμηση σε 11.10(Os2) απο κατι παιδια που με προτειναν απο ενα αλλο site. Το Adobe Flash Plugin 10 το εκανα install απο κεντρο λογισμικου και ασχοληθεικα να το δωσω και στο Synaptic οπου βλεπω οτι το καταφερα.(χωρις φυσικα να γνωριζω πως ακριβως γινεται η δουλεια). Το προβλημα αυτο αν προσεξα καλα δημιουργήθηκε μετα απο καποιο update που με ζητησε να κανω το Adobe Flash. ανεβασα μια φωτο απο youtube με http://tinypic.com/ που μου βγαζει την εικονα του προβληματος αλλα εμεινε στο προγραμμα δεν ηξερα πως να την μεταφερω στο διαλογο μας :( ο συνδεσμος ειναι αυτος http://www.youtube.com/watch?v=LmSt1oEIshE δεν ξερω αν βοηθησα ετσι... Τωρα θα κοιταξω για την εγκατασταση codec στο ubuntu οπως με ειπες!

Εκανα και την εγκατασταση codec οπως ειδα στο σχεδιο,μετα restart και το προβλημα παραμενει.

Αν η εγκατασταση που εχεις κανει ειναι με το wubi, ειναι εικονικη και οχι κανονικη. Προτεινετε για δοκιμη και οχι για κατι μονιμο. Πολλα απο τα προβληματα που συναντας, σε μια κανονικη εγκατασταση ειναι πιθανο να μην υπαρχουν, αλλα και να υπαρξει καποιο προβλημα, θα εχουμε τη δυνατοτητα να το διορθωσουμε.
Τωρα, για το προβλημα που αντιμετωπιζεις με τον ηχο και το flash, βεβαιωσου οτι το προβλημα με ηχο το αντιμετωπιζεις μονο εκει, και δεν ειναι γενικο. Αν ειναι μονο εκει, μπορεις να δοκιμασεις να εγκαταστησεις το προσθετο Flash-Aid και να δεις αν μετα φτιαξει το προβλημα σου.

Γενικα αυτες τις μερες εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με το flash. Σε αυτο βεβαια δεν φταιει το Linux παρα μονο η adobe. Μπορεις να χρησιμοποιησεις πλεον την HTML5 αν και ειναι ακομη υπο δοκιμη, απλα πηγαινεις εδω https://www.youtube.com/html5 και πατας κατω που λεει Εισοδος. Αν φτιαξει ο ηχος, σημαινει το προβλημα ειναι στο flash.

Κανε αυτα και λογικα σε καποιο απο τα παραπανω, θα βρεις τη λυση.

Καλημερα φιλε,ολα καλα!Smile ανοιγουν τωρα τα βιντεο κανονικα. και η εικονα και ο ηχος.ευχομαι να μην ειναι  προσωρινο. η Δουλεια εγεινε παντος με την HTML5. επιτελους μπορω τωρα και ν ακουω μουσικη! να εισται καλα ολοι που βοηθατε τον κοσμο. εδω και 2 βδομαδες εψαχνα να βρω λυση στο προβλημα μου! Τωρα με την εγκατασταση δεν καταλαβα τι ενοεις wubi και κανονικη. Αν ειναι κατι ευκολο να με πεις τωρα με την 12.04 να κανω κανονικη εγκατασταση. εχω 2 δισκους (ο C οπου εχω windows και ο D) απο 500 Giga  ο καθενας. Ο D ειναι η αποθηκη που εχω για μουσικες και διαφορα. και μεσα απ τον D χωρισα ενα partition με 50 Giga οπου εκει εχω Linux. Αν χρειαζεται κατι να κανω για την κανονικη εγκατασταση μπορω να χρησιμοποιήσω και ολο τον D για την 12.04

Τελικα προσεξα οτι ανοιγη βιντεο μονο απο youtube και οχι απο αλλου! δεν πειραζη για την ωρα με βολευει. αν υπαρχει ομως κατι που μπορω να κανω για να ανοιγουν ολα πες μου :)

Η εγκατάσταση μέσω Wubi είναι στα Windows. Έτσι χάνεις και σε ταχύτητα και σε σταθερότητα. Το καλύτερο ειναι να κάνεις κανονική εγκατάσταση όπως σου είπε ο vagrale. Αν το αποφασίσεις κράτα αντίγραφα των σημαντικών αρχείων που έχεις στα Windows για να είσαι σίγουρος.

Ναι θελω να κανω κανονικη φυσικα! Το προβλημα μου ειναι οτι εδω που ειμαι (καπου στην κατερινη) δεν υπαρχει καποιος φιλος που να γνωριζη απο Linux και δεν ξερω με ποιο τροπο γινεται. Ευχομαι να κανω εγω την αρχηTongue out! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Για να κανω κανονικη εγκατασταση ειναι καλα να περιμενω να βγει η επομενη εκδοση ubuntu 12.04 (οπου ενδιαφερομαι) η μπορω να κανω και τωρα την 11.10 ας πουμε? Και οταν βγει η 12.04 να κανω απλα αναβαθμιση. Και μια αλλη απορια που εχω ειναι που πρεπει να μπουνε τα Linux με κανονικη εγκατασταση,στον δισκο (C) η στον (D)? Οπως ανεφερα ποιο πανω ο (C)500 giga εχει τα windows και ο (D)500 giga ειναι η αποθηκη μου οπου μπορω να κρατησω αρχεια,μουσικεs,ταινιες κ.λπ στον εξωτερικο σκληρο μου! Απο τον δισκο (D) διαχωρισα ενα partition 50 giga και εχω τα Linux αυτη τη στιγμη! Αν ειναι ευκολο να κανω την εγκατασταση με την βοηθεια σας, φυσικα αν μπορειτε και υπαρχει χρονος. Ευχαριστω!