openSUSE 2013 (#oSC13): Εγγραφές και δηλώσεις παρουσιάσεων

diamond_gr | Κυρ, 03/31/2013 - 22:27 | 7'


Εάν χρησιμοποιείτε το Ελεύθερο Λογισμικό ή είστε απλά φίλος και υποστηρικτής του, μπορείτε να συνδυάσετε τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές με ένα ευχάριστο διάλλειμα, για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο συνέδριο της κοινότητας openSUSE, openSUSE Conference 2013, το οποίο θα διαξεχθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 18 μέχρι τις 22 Ιουλίου.
Γιατί να κάνω εγγραφή από τώρα; Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή όταν θα έρθω στο συνέδριο;
Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι και μία μέρα πριν ξεκινήσει το συνέδριο. Ωστόσο, όσοι το αποφασίσουν τελευταία στιγμή, μπορούν να κάνουν εγγραφή και την ημέρα που θα ξεκινήσει το συνέδριο.
Οι λόγοι, βέβαια, για να κάνετε την εγγραφή σας από τώρα, είναι αρκετοί. Πρώτα από όλα για οικονομικούς λόγους. Είναι καλύτερο να γνωρίζουν οι διοργανωτές από πριν πόσοι θα επισκεφτούν το συνέδριο, ώστε να τους κρατήσουν θέση και να προετοιμάσουν τα “καλούδια” που θα μοιραστούν, παρά να τους δουν όλους τελευταία στιγμή.
Για όσους το σκέφτονται ακόμη, να ξέρετε ότι θα γίνουν και διάφορα parties!
Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στο συνέδριο;
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν! Μπορείτε, όμως, να στηρίξετε οικονομικά το συνέδριο αγοράζοντας είτε τα supporter tickets (40€), είτε τα professional tickets (200€) κατά την εγγραφή σας.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικονομική υποστήριξη του συνεδρίου βοηθώντας το openSUSE Travel Support Program το οποίο θα χρηματοδοτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που συνεισφέρουν στο openSUSE και θέλουν να συμμετέχουν στο συνέδριο από όλο τον κόσμο!
Για το συνέδριο στη χώρα μας, μπορείτε να αγοράσετε τα παραπάνω ειδικά εισιτήρια από τις ιστοσελίδες: [url=http://shop.novell.com/DRHM/store?Action=AddItemToRequisition&siteId=no… ticket[/url] και [url=http://shop.novell.com/DRHM/store?Action=AddItemToRequisition&siteId=no… ticket[/url].
Όσοι δεν ανήκουν στην κοινότητα openSUSE, μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο;
Βεβαίως και μπορούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο, και μάλιστα και δωρεάν, εάν θέλουν.
Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή;
Για να κάνετε εγγραφή στο συνέδριο, επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα εγγραφών[url=https://conference.opensuse.org/osem/] conference.opensuse.org/osem/[/url] .
Στην ίδια σελίδα, μπορείτε να δηλώσετε και τις παρουσιάσεις, που πιθανόν να θέλετε να κάνετε.
Παρουσιάσεις μπορούν να κάνουν και όσοι δεν ανήκουν στην κοινότητα openSUSE; Ποιά θέματα θα συζητηθούν; Μέχρι πότε μπορούν να γίνουν οι αιτήσεις για την παρουσιάσεις;
Φυσικά και μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για παρουσιάσεις, workshops ή Birds of Feather (BoF), και όσοι δεν ανήκουν στην κοινότητα openSUSE.
Οι 3 ενότητες που πρέπει να καλύπτουν είναι, κοινότητα και project, Geeko tech και openWorld. Οι αιτήσεις πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τις 3 Απριλίου 2013 στη σελίδα που είπαμε και νωρίτερα, [url=https://conference.opensuse.org/osem/]conference.opensuse.org/osem/[/url] , έτσι ώστε να εξεταστούν οι προτάσεις από την επιτροπή προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν για την εξέλιξη των αιτήσεων τους, μέχρι τις 24 Απριλίου 2013.;
Μου αρέσει η ιδέα του Ελεύθερου Λογισμικού, είμαι επαγγελματίας – εταιρεία και θα ήθελα να γίνω χορηγός στο συνέδριο. Τι πρέπει να κάνω;
Αρχικά, μπορείτε και εσείς να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε το συνέδριο. Όσο αφορά τις χορηγίες, καλύτερα να δείτε το [url=http://conference.opensuse.org/files/oSC13_Sponsorship_Brochure.pdf]φυλ… των χορηγιών[/url] και να επινοικωνήσετε με τους αρμόδιους που αναγράφει, ώστε να σας κατατοπίσουν-ενημερώσουν.
Δεν ανήκω στην κοινότητα openSUSE, και δεν χρησιμοποιώ openSUSE. Θα ήθελα, όμως, να βοηθήσω ως εθελοντής. Μπορώ; Εάν ναι, πώς;
Αυτή τη στιγμή γίνονται πυρετώδεις προσπάθειες για την οργάνωση του συνεδρίου. Την περίοδο που θα γίνεται το συνέδριο, θα χρειαστούν πολλά άτομα για να φέρουμε σε πέρας το συνέδριο, καθώς περιμένουμε πολλούς συμμετέχοντες από όλο το κόσμο.
Ήδη η κοινότητα Gentoo έχει προσφερθεί και βοηθάει. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείτε και εσείς να μας βοηθήσετε.
Προσέξτε μόνο τον [url=http://el.opensuse.org/openSUSE:Conference_code_of_conduct]Κώδικα Συμπεριφοράς[/url] !
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να ενημερώνεστε για την πορεία της οργάνωσης.
Πώς θα παρακολουθώ τις εξελίξεις στην οργάνωση του συνέδριου για να βοηθήσω και εγώ;
Το κύριο κανάλι επικοινωνίας μας είναι η λίστα [email protected] .
(Η εγγραφή γίνεται στέλνοντας ένα mail στο opensuse-conference+subscribe AT opensuse DOT org ) (Η επικοινωνία είναι στα Αγγλικά.)
Επίσης, μπορείτε να μας ενημερώσετε στην Ελληνική λίστα [email protected] καθώς και στο κανάλι #opensuse-el @ freenode.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα των νέων στην διεύθυνση [url=https://news.opensuse.org]https://news.opensuse.org[/url] καθώς και από την ιστοσελίδα του συνεδρίου στην δεύθυνση [url=http://conference.opensuse.org/]http://conference.opensuse.org/[/url] .
Για το συνέδριο έχουν δημιουργηθεί events στο [url=https://www.facebook.com/events/143798705781708/]Facebook[/url] , στο [url=https://plus.google.com/events/c9cg77dsk32ci7jaf4rqbqbnvlg]Google Plus[/url] και στο [url=http://lanyrd.com/2013/osc13/]lanyard[/url]. Επίσης υπάρχει και η επικοινωνία μέσω twitter στο [url=http://www.twitter.com/openSUSEconf]@openSUSEconf [/url].
Και μην ξεχνάτε, όσο νωρίτερα κάνετε την εγγραφή σας, τόσο καλύτερα!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)