Προβλημα επανεκκινησης-Ποια διανομη?

paoki72 | Τετ, 01/16/2013 - 19:12 | 1' | 6

Επεσε στα χερια μου ενα λαπτοπ με τα παρακατω χαρακτηριστικα
ΤOSHIBA Intel Celeron M CPU 410-1.46 GHz 896 RAM.Θα ηθελα να μου πειτε ποια διανομη θα μπορουσε να μπει.Για να γινει ομως αυτο θα πρεπει λυσω ενα προβλημα οσον αφορα την επανεκινηση.Mπαινω στη bios για να κανω τη ρυθμιση για να γινεται η επανεκινηση μεσω usb τα γραμματα που  εμφανιζονται στη bios ειναι κατι ιερογλυφικα και δεν μπορω να καταλαβω τιποτα.Καποια βοηθεια για αλλαγη της γλωσσα;!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

 οταν μπαινεις ειναι στην αρxη κανονικα τα γραμματα ?  δοικιμασες  τα  f1 - f12  otan  εισαι στο bios

hellaspc1] οταν μπαινεις ειναι στην αρxη κανονικα τα γραμματα ?  δοικιμασες  τα  f1 - f12  otan  εισαι στο bios

Στη bios μπαινω με f2.Тα γραμματα ειναι ιερογλυφικα απο την αρχη.Προσπαθησα να κανω τις ρυθμισεις ανοιγοντας εναν αλλο υπολογιστη toshiba που τα γραμματα ηταν κανονικα αλλα παλι δεν μπορεσα να κανω κατι!

Όταν πρωτοξεκινά το Pc δεν αναφέρει την ακριβή έκδοση του BIOS;

ωραια. με f2  μπαινεις. οταν εισαι μεσα στο μενου  του bios δοκιμασες τα παιξεις με f1 -f12 ?  επίσης δες το εγχειριδιο του υπολογιστη με μια μηχανη αναζητησης για να δεις πως αλλαζει η γλωσσα ή να για να δεις τι φταιει. επίσης δοκιμσε αναζητηση με τον όρο " how to fix bios language on .. τη μαρκα σου"

Τελικα το ελυσα το προβλημα μετα απο την αλλαγη της γλωσσας στα αγγλικα μεσω του youtube οπου βρηκα ενα video.Προσπαθησα να περασω τη διανομη fuduntu αλλα μαλλον η καρτα γραφικων δεν κανει γι αυτη τη διανομη.Περασα τη pearos και ολα καλα!