Αγορα netbook με linux

paoki72 | Κυρ, 12/09/2012 - 13:25 | 1' | 9

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902595
Αγαπητοι φιλοι θα ηθελα τη βοηθεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα netbook με linux και το e-shop εχει το παραπανω με Linpus Lite MeeGo στην τιμη των 224 ευρω.Δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη.Να τονισω οτι το netbook το θελω απλα για σερφαρισμα στο ιντερνετ και οχι για δουλεια!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Και γω κοιταζα να το αγορασω αλλά πρέπει να πω ότι η intel στα netbooks δεν ειναι ενθερμος υποστηρικτής του opensource. Εκεί που θα έχεις πρόβλημα θα είναι τα γραφικά. Εχει ATOM n2600, του οποίου στο linux τα γραφικά του είναι για τα μπάζα. Ψάξτο στο internet και θα καταλάβεις περί τινος πρόκειται.

Για τα βασικά (σερφάρισμα, επεξεργασία κειμένων, skype) καλό είναι.

Αν σκοπεύει να κρατήσει για πάντα τη διανομή που δίνει ο κατασκευαστής τότε οκ. Αλλιώτικα μακριά. ( γνώμη μου)

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.Η αληθεια ειναι οτι σε ενα acer ενος φιλου που του εβαλα Linux δοκιμαζοντας καποιες διανομες ειχε αρκετα προβληματα με την καρτα γραφικων!Τωρα οσον αφορα τη διανομη που εχει πανω,δεν ξερω αν εχει σταματησει η εξακολουθει να υπαρχει!

Φυσικα,υπαρχει και η αλλη λυση.Αγοραζεις το laptop,πετας το Linpus που,κατα την γνωμη μου,ειναι για τα μπαζα,και περνας ενα τρισχαριτωμενο Puppy για να κανεις την δουλιτσα σου σαν ανθρωπος.

Δες εδώ. Όταν κάναμε την έκδοση του Monomaxos για Netbooks είχαμε λύσει όλα τα προβλήματα με κάρτες γραφικών της intel και το πρόβλημα με την αυτονομία των μπαταριών τους σε σχέση με τα XP ...

Y.S. Πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΠΑΟΚΙ ΜΟΥ !!!

aratron]Φυσικα,υπαρχει και η αλλη λυση.Αγοραζεις το laptop,πετας το Linpus που,κατα την γνωμη μου,ειναι για τα μπαζα,και περνας ενα τρισχαριτωμενο Puppy για να κανεις την δουλιτσα σου σαν ανθρωπος.

Ακριβως αυτο εχω στο netbook που εχω αυτη τη στιγμη και τα παει μια χαρα οποτε αν παρω το παραπανω netbook μαλλον θα περασω και σ αυτο το puppy!

emcpn]Δες εδώ. Όταν κάναμε την έκδοση του Monomaxos για Netbooks είχαμε λύσει όλα τα προβλήματα με κάρτες γραφικών της intel και το πρόβλημα με την αυτονομία των μπαταριών τους σε σχέση με τα XP ...

Y.S. Πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΠΑΟΚΙ ΜΟΥ !!!

Συντροφε σ ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα για κανε κατι με τον μονομαχο για netbook.Μηπως μειναμε λιγακι πισω στις εκδοσεις?