Βοήθεια για WebHTTrack website copier [ΛΥΘΗΚΕ]

bakoulis | Τετ, 06/13/2012 - 23:21 | 2' | 2

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια από κάποιον που ξέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το δουλεύει με επιτυχία. Έχω κατεβάσει ολοκληρα sites με επιτυχία με αυτό το υπέροχο υποπρόγραμμα. Ένα site όμως μου αντιστέκεται σθεναρά και κατεβαίνει μόνο η κεντρική του σελίδα και μετά σταματάει. Το ζόρικο site είναι το: http://www.stairwaytohell.com/
Με άλλα προγράμματα (μέσω wine) το κατέβασα, αλλά δεν είναι όπως το θέλω. Το WebHTTrack είναι τόσο καλό που ότι κατεβάσει στο δίσκο παίζει offline οπουδήποτε από οτιδήποτε, σε οποιοδήποτε δίσκο, χωρίς να το νοιάζει για renames και re-paths. Τα άλλα προγράμματα που δοκίμασα δεν είναι το ίδιο έξυπνα και μολονότι το κατεβάζουν με επιτυχία, μετά είναι μη χρηστικό. Πρακτικά άχρηστο δηλαδή για offline browsing.
Το κατέβασα (εν μέρη) με επιτυχία με το scrapbook (firefox plugin) αλλά το σταμάτησα στα 10.000 αρχεία. Δυστυχώς το συγκεκριμένο έριχνε όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο χύμα και όχι ταξινομιμένα σε πολλούς φακέλους όπως κάνει το WebHTTrack. Site όμως όπως αυτό με 100.000+ αρχεία, αν δεν είναι ταξινομημένα όπως στο server τους σε φακέλους, Θα έχουν ως αποτέλεσμα να γκλογκάρουν το σκληρό δίσκο!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Δυστυχως δεν το χρησιμοποιω... αλλα ισως σε βοηθησει το wget.
Δοκιμασε να εκτελεσεις

wget -m -k -K -E http://www.stairwaytohell.com/

Θα δημιουργηθει ενας φακελος με το ονομα www.stairwaytohell.com
οπου θα εχει πληρες mirroring του site. Smile

Περισσοτερα μπορεις να δεις εκτελωντας

man wget

Παλιότερα το χρησιμοποιούσα πολύ. Κάποια όμως από τις παραμέτρους που έβαζα δεν ήταν ίδια και δεν είχα σε όλες τις περιπτώσεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με τις παραμέτρους που μου έδωσες εσύ, έγινε τέλεια δουλειά. Σε ευχαριστώ πολύ!