Unistall & Install Google Earth Ubuntu 12.04

sydimitris | Πέμ, 05/24/2012 - 20:29 | 2' | 4

Καλησπερα σε ολους! Ενα ακομα θεμα εχω ρε παιδια με το Google Earth, αν μπορει καποιος να με βοηθησει.:) Εγκατεστησα την τελευταια εκδοση (δεν θυμαμε πως να την ονομασω) στο Ubuntu 12.04, αλλα στο μενου του μου βγαζει αλιωμενη γραμματοσειρα. Δεν εμφανιζονται καν γραμματα! Το εγκατεστησα απο τερματικο απο μια εντολη που ειδα στο ιντερνετ, και εφοσον ειδα οτι δεν δουλευει νορμαλ προσπαθω να το απεγκαταστησω μεσα απο καποιες εντολες που διαβαζω αλλα νομιζω οτι δεν δουλευει καμια! Αυτο που θελω ειναι αν ξερει κανεις καποιο τροπο να το απεγκαταστησω και φυσικα αν μπορω να βρω καπου νεο Google Earth που να μπορεσω να το προσαρμοσω!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

https://help.ubuntu.com/community/GoogleEarth
Δες την παραγραφο που λεει "Hints and Tips" .
Επισης γραψε μας και την διαδικασια που ακολουθησες για την εγκατασταση ή δωσε το link.

Ειμαι οκ με την απεγκατασταση Φιλε. Πηγα ''Hints and Tips'' οπως ειπες και με τις 2 πρωτες εντολες και μια επανεκκινηση μετα ολα καλα :) Ευχαριστω παντος! Τψρα με την διαδικασια εγκαταστασης που ειχα κανει,ειναι αυτο που ανεφερα αρχικα. ειχα μπει στο ''Osarena block'' και διαβασα καπου για install ''google earth'' και βρεικα κατι εντολες (δεν θυμαμε φυσικα ποιες ακριβως, και ετσι εγεινε η εγκατασταση. Εχω διαβασει και για αλλα παρομοια προβλαματα που συναντανε διαφοροι με το google earth, οπως και για επιτυχημενες εγκαταστασης. Θελω ομως να ξανακανω μια δοκιμη για εγκατασταση!

Ανοιξε το κεντρο λογισμικου και απο κει εγκατεστησε το googleearth. Αυτον τον οδηγο χρησιμοποιησες? Διαβασε και τα σχολια απο κατω που λενε πως διορθωνεται η γραμματοσειρα.

Στο κεντρο λογισμικου δεν εχω google earth. Αυτον τον οδηγο ειχα βαλει και μετα απεγκατεστησαμε χτες λογο της γραμματοσειρας. Το ξανακατεβασα ομως και παλι τα ιδια. Εμενα στο ''Ρυθμισεις Συστηματος>Fonts'' ολες οι γραμματοσειρες ειναι τσεκαρισμενες στο :''Ubuntu Contensed'' Δεν ξερω τι αλαγη να κανω. Εβαλα στο τερματικο :

''sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer''

Οπου το ειδα στο δευτερο σχολειο.(Ειχε γραψει οτι εγκαταστηθηκε) το πακετο, αλλα δεν ξερω τι να κανω στη συνεχεια! Ασχετο....αυτο που δεν μ'αρεσει ειναι οτι εγκαθιστω προγραμματα και διαφορες εντολες απο τερματικο και μετα δεν τα χρησιμοποιω και μενουνε στο συστημα:P