Ελληνικη γλωσσα στο Skype

sydimitris | Τετ, 05/23/2012 - 01:28 | 2' | 5

Γεια σας παιδια! Θα ηθελα καποιος αν μπορει να με βοηθησει να προσθεσω Ελληνικη γλωσσα στο Skype σε ''Ubuntu 12.04'' μιας και ειμαι λιγο αρχαριος! Προσπαθησα με τον παρακατω τροπο αλλα καπου στο copy>paste δεν τα καταφερα!




Κατεβασα λοιπον (οπως αναφερη παραπανω) το αρχειο Skype_greece.zip μετα δεξι και αποσυμπιεση εδω οπου με εφερε ενα φακελο ''Skype_greece''. Τον ανοιγω και εχει τα 2 αρχεια: ''skype_el.qm'' και ''skype_el.ts''.
Βρεικα τον φακελο '' /usr>/share>/skype>/lang '' ομως δεν μπορω να συνεχεισω ως διαχειρηστης. Εγω παντος οταν κανω δεξι κλικ στο φακελο lang δεν με βγαζει>Open as root! Δοκιμασα και την εντολη ''sudo nautilus'' αλλα δεν πρεπει να εγεινε κατι,νομιζω εγραφε κατι για σφαλμα.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Για να ανοιξεις τον nautilus σαν root δωσε:

gksu nautilus

Λογικα θα πρεπει να ανοιξει ο nautilus. Πλοηγησου στο φακελο που θελεις και κανε επικολληση το αρχειο της ελληνικης γλωσσας.

Ααααα μετα την εντολη θα σου ζητησει τον κωδικο του root. Βαλε κανονικα τον κωδικο, θα φαινεται οτι δεν πληκτρολογειτε τπτ, και πατα enter.

Καλημερα! Τελικα το εκανα :) Εσυρα απλα τα 2 αρχεια που αποσυμπιεσα (''skype_el.qm'' και ''skype_el.ts'') στο φακελο ''lang'' χωρις να διαγραψω τα 2 πρωτα αρχεια (skype_bg.ts και skype_bg.qm) οπως εγραφε στο κειμενο και δουλεψε. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα! Παντος εδωσα την εντολη που με εδωσες (στο τερματικο) πριν κανω οτιδηποτε. Δεν ξερω τι ειναι ο ''nautilus'' και αν με χρειαζεται! Ευχαριστω πολυ φιλε για τις οδηγιες νασε καλα!

 

sydimitris]Καλημερα! Τελικα το εκανα :) Εσυρα απλα τα 2 αρχεια που αποσυμπιεσα (''skype_el.qm'' και ''skype_el.ts'') στο φακελο ''lang'' χωρις να διαγραψω τα 2 πρωτα αρχεια (skype_bg.ts και skype_bg.qm) οπως εγραφε στο κειμενο και δουλεψε. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα! Παντος εδωσα την εντολη που με εδωσες (στο τερματικο) πριν κανω οτιδηποτε. Δεν ξερω τι ειναι ο ''nautilus'' και αν με χρειαζεται! Ευχαριστω πολυ φιλε για τις οδηγιες νασε καλα!

 

 

Ο nautilus δεν ξερω αν σε χρειαζεται, εσυ ομως σιγουρα τον χρειαζεσαι. Ειναι ο file manager του Gnome και ολων των διανομων με Gnome. Και κατ' επεκταση και του ubuntu.

Χαχαχαχα γελαω με την απορια μου και την απαντηση σου για τον αν με χρειαζετε ο nautilus!Σωστος.  Ενταξη η ονομασια nautilus μου ειναι πολυ γνωστη,ποτε δεν ηξερα αν υπαρχει εγκατεστημενο στο λειτουργικο μου. Δεν γνωριζω πολλα το ειπα :) ! File manager... οκ καταλαβα περιπου τι εννοεις. Εχω Gnome  εχω Nautilus.