Ο Bill Gates συζητάει με την Κίνα την ανάπτυξη νέων ατομικών αντιδραστήρων

marlene | Παρ, 12/09/2011 - 14:38 | 2' | 11

Όχι δεν σας κάνω πλάκα...

Διαβάστε εδώ:

http://axisoflogic.com/artman/publish/Article_64128.shtml

"Η κεντρική ιδέα",  είπε σύμφωνα με το άρθρο, " είναι να φτιάξει πυρηνικούς αντιδραστήρες που θα είναι χαμηλού κόστους, πολύ ασφαλείς και με πολύ λίγα απόβλητα."

 

Εγώ λέω ότι άμα του βγουν τα εργοστάσια όπως τα λειτουργικά του, καήκαμε...

Πυρηνικό καταφύγιο έχετε;;; ( όχι...ε να φτιάξετε ένα ).

ΕΤΑ γιατί με πιάσαν τα κέφια μου. Ο Μπιλάκος αποδεικνύει ότι είναι στυγνός έμπορος και βλέπει μπροστά ( και πατάτες να πούλαγε αυτός, λεφτά θα είχε κάνει). Σου λέει "τι θα τελειώσει σε λίγα χρόνια; Το πετρέλαιο." Έτσι πάει να μπει στην αγορά ενέργειας, για αυτό και είναι διατεθειμένος να επενδύσει.

Αν το επεκτείνουμε το τελικό αποτέλεσμα δεν τον πολυενδιαφέρει αρκεί αυτός να πετυχαίνει αυτό που θέλει. Για αυτό και στο χώρο της πληροφορικής διέπρεπε από την σκοπιά του μάρκετινγκ, αλλά όχι και από την πλευρά του προιόντος. Όταν είδε ότι η εταιρία άρχισε να παίρνει την κατιούσα, απλά βγήκε από εκεί.

Δίκαιωματικά διάδοχος του Γκέμπελς, ( ο προηγούμενος που χρησιμοποιήσε τέτοιες τεχνικές προπαγάνδας- τώρα το λέμε μάρκετινγκ γιατί ακούγεται καλύτερα), τους φόρμαρε όλους και μετά χαίρετε..! :D Ο Μπιλ αγαπούσε την Μονόπολι.

 

 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

ποσα λεφτα πια θελει να βγαλει ο αχορταγος...? ο πλουσιοτερος στον πλανητη ειναι

   μπορει να βγηκαν ..καταθλιπτικα τα XP &  τα  Vista  εκνευριστικα αργα  αλλα τελικα , υστερα απο 20 χρονια αναπτυξης καταφεραν να βγαλουν & κατι της προκοπης. Τα  εφτα δεν ειναι & τοσο ασχημα απο πλευρας εμπειριας & λειτουργικοτητας σε ενα συγχρονο & δυνατο μηχανημα παντα.

  Οσο για τη λειτουργια ενος αντιδραστηρα με λειτουργικο windows  καλυτερα να το ξεχασει , αν δεν θελει να επιβιωσουν μονο οι κατσαριδες.

   με το τσουναμι των ..22 μετρων & η Αμερικα θα χε το ιδιο !

   Κινεζικα προιοντα ..τεσπα.. εχουμε ολοι φτηνους "εντος εισαγωγικων" υπολογιστες επειδη δινουν μισθους πεινας εκει αλλιως θα βλεπαμε..

tzimakos13]ποσα λεφτα πια θελει να βγαλει ο αχορταγος...? ο πλουσιοτερος στον πλανητη ειναι

 

Δεν το κάνει για τα λεφτά πια.. Δεν έχεις ακούσει για τα σύνδρομα εξουσίας; Όποιος διαχειρίζεται την ενέργεια κάνει και κουμάντο.. Εγώ πάντως θεωρώ τον συγκεκριμένο απλά επικίνδυνο, κυρίως γιατί έχει και αυτό το παλιμπαιδίστικο attitude.

  ε λοιπον , επειδη εχει ακομα & τωρα αυτο το ιδιο οραμα που ειχε & νεος ακομα να καταχτησει τον κοσμο ολο με το DOS , γι'αυτο ειναι εκει που ειναι , δλδ ζαπλουτος..

   ο βασιλακης ειναι συμπαθεστατος σαν ανθρωπος & καταφερε να κανει  & τα εφτα το ιδιο , υστερα απο 20 χρονια δουλειας βεβαια..

  & το να φαινεται καποιος φρεσκος σαν παιδι ακομα & μεσηλικας δεν ειναι κατι το επικινδυνο αλλα μαλλον κατι το πολυ δημιουργικο.. τον ρωτησε ποτε κανεις τη γνωμη του για το λινουξ ? Ειναι σιγουρο πως ο βασιλακης τρεχει σε παρα πολλες διανομες σε εξωτερικο e-SATA δυομισαρι στην ..τσεπη , γιατι τον κοβω για πολυ ..παιχνιδα τον τυπο ! ! !

Τα μοναδικα πράγματα που παραδέχομαι στη micro$oft είναι ότι φτιάχνει γερά ποντίκια & πληκτρολόγια!
Από 'κει & πέρα ότι άλλο & να βγάλει ο Πόρτας, θα φάει πόρτα από 'μένα χεχε!

matthew]Τα μοναδικα πράγματα που παραδέχομαι στη micro$oft είναι ότι φτιάχνει γερά ποντίκια & πληκτρολόγια!
Από 'κει & πέρα ότι άλλο & να βγάλει ο Πόρτας, θα φάει πόρτα από 'μένα χεχε!

Σ'αυτό θα διαφωνήσω!
Η Logitech τα φτιάχνει χίλιες φορές καλύτερα...

Δεν ξερω τι νομιζετε παντως τα Windows 7 Ultimate ειναι χαλια .Τα ξιλωσα και εβαλα Mint και αν θελω να χρησιμοποιησω κανενα προγραμμα που δεν τρεχει το wine εχω virtual machine ta Windows XP Pro SP1Wink 
Το Μιντ απο αποψη μου ειναι το καλητερο λινοξ αλλα με gnome 

linuxOS]

Το Μιντ απο αποψη μου ειναι το καλητερο λινοξ αλλα με gnome 

Εγώ λέω με από όλα.. Με ότι και να το έχω τρέξει παραμένει η καλύτερη και πιο ενημερωμένη διανομή μακράν.. ( πλάκα πλάκα έχω κολλήσει με το μιντ εδώ και τέσσερα χρόνια).

εγω ειμαι 12 χρονων και απο τα 9 μονο μιντ χρησιμοποιω & apo 8 ubuntu  αλλα ειναι τωρα καπως βαρετο !Ειναι σαν το μενου των 7