Προβλημα με:best crypto III 56k pci

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:22 | 1' | 2

δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει ουτε στο ubuntu ουτε στο SuSE. ειναι το best crypto III 56k pci. πως θα βοηθηθώ???????

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Yoman, γεια σου. Σε παρακαλω, διαβασε How to για το forum.

-Tωρα οσο αφορα το modem σου ισχυουν αυτα:

"MODEM ΕΣΩΤ.PCI 56K CRYPTO BEST III V.92

Το Best III 56k PCI είναι η καλύτερη και πιο σύγχρονη λύση για επικοινωνία φωνής/fax/δεδομένων

Το υποστηριζόμενο στάνταρ V.92 ITU και η προηγμένη λειτουργικότητά του το κάνουν συμβατό με όλους τους υπολογιστές που διαθέτουν θύρες PCI καθώς και όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows και Linux.To Best III 56k PCI χρησιμοποιεί το τελευταίο τηλεπικοινωνιακό στάνταρ V.92 και υποστηρίζει το πρωτόκολλο συμπίεσης V.44. Προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Ταχύτητες Σύνδεσης INTERNET μέχρι και 56Kbps. Αύξηση της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων από το χρήστη προς το Internet (upload) από 33.6Kbps (V.90) σε 48kbps (V.92). Λειτουργία Γρήγορης Σύνδεσης για γρήγορη αρχική σύνδεση με το Internet. Αυξάνει τη ταχύτητα κατεβάσματος δεδομένων από το Internet και κάνει την πλοήγηση- τα παιχνίδια- το κατέβασμα video clip και μουσικής ταχύτερα και πιο εύκολα"

... Aρα??? Κατι δε κανεις καλα εσυ.

Πες μας τι διανομη εχεις (Suse?? ποιο?? Ubuntu??? ποιο??)

Τι ενεργειες εχεις κανει πο δε καταφερες να το κανεις να δουλεψει & εδω ειμαστε..

constantinos2007-7-19 18:53:38

yoman, στο DVD του περιοδικού στο φάκελο Magazine/Answers/ScanModem υπάρχει ένα αρχείο scanmodem.gz. Αντέγραψε στην επιφάνεια εργασίας. Κάνε δεξί κλικ πάνω του και αποσυμπίεσέ το.
¶νοιξε ένα τερματικό/κονσόλα (πάτα ALT+F2 και γράψε terminal ή konsole) και στη γραμμή εντολών δώσε:
cd ~/Desktop
./scanmodem

Το προγραμματάκι αυτό θα βρει το modem σου και θα σου δώσει πληροφορίες για το chip του ΚΑΙ για το που θα βρεις drivers.