Κινητό και Linux. Υπάρχει κάποια λύση;

Arielis | Κυρ, 01/13/2008 - 23:22 | 1' | 10

Καλημέρα
Απ' οτι έχω διαβάσει η σύνδεση κινητού με τα Linux δεν είναι και τόσο εύκολή υπόθεση. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποια λύση;

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μάλλον εξαρτάται από τη συσκευή. Το δικό μου Sony Ericson Κ750i δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα με όποιο πρόγραμμα και αν το δοκίμασα ή οποιαδήποτε διανομη.

Koita στο Tux mobile
η κανε μια αναζητηση στο Google ως εξης: ονομα κινητου+linux & δες τα αποτελεσματα, που θα σου δωσει!!
Εχω ενα Νokia 6680 (με λιγο σπασμενη την οθονη-μα δε το αποχωριζομαι!!-), που τρεχει χαλαρα Linux & εχω & εφαρμογες (browser/multimedia,κλπ)
Kυκλοφορουν, παντως εδω & λιγα χρονια κινητα με linux, το λεμε & στο forum, ε δ ω!! & φυσικα υπαρχουν & αλλα (π.χ: Sharp Zaurus).
Ενα κινητο (δε θυμαμαι καθολου μαρκα)  που ειχα δει καποια στιγμη (στη Hellug, νομιζω), αν δε με απατα η μνημη μου,ετρεχε DSL (Damm Small Linux)
-Eνημερωτικα,  εδω, στο forum μιλαμε για pockets, καθως & σε αυτο το σημειο!
constantinos2007-7-17 17:6:13

Να ρωτήσω κι εγώ μήπως και γλυτώσω κάποιο χρόνο.

Έχω Ζ3 motorola το PCLOS το βλέπει σαν συσκευή ipod.  Μάλλον βλέπει την storage card όχι όμως και τα contacts, π΄ρπει να κάνω εγκατάσταση σε κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να τα βλέπω, ή δεν έχω τύχη, κι έτσι να μην ασχοληθώ καθόλου.  Υπήρχε με τη συσκευή ένα cd με σχετικό software, αλλά...ΣΩΣΤΑ μαντέψατε είναι μόνο για ΧΡ.

Μεσω Bluetooth δεν μπορείς να περάσεις τις επαφές στο PC;
linuxformat2007-7-18 9:55:11

  Παιδιά εγώ είδα κάτι τέτοιο και μπορώ να πω πως μου άρεσε.Κώστα μπήκα στην ιστοσελίδα αλλά δεν έχει για το κινητό μου(w810i) οπότε είμαι στο ψάξιμο.Πάντως όποιος ξέρει τίποτα ας κάνει ένα ποστ.

linuxformat] Μεσω Bluetooth δεν μπορείς να περάσεις τις επαφές στο PC;

Δεν μπορώ να δω τις επαφές από το PC.  Δεν έχω δοκιμάσει μέσω bluetooth.  Μπορώ να χρησιμοποιήσω το wifi dongle γι αυτό το σκοπό?

Υπάρχει σχετικό πρόγραμμα?

Παιδια γεια σας. Θελω να σας ρωτησω αν ειναι δυνατη η εγκατασταση linux στο nokia 7610. Ευχαριστω εκ των προτερων.

κάπου είχα δει το Ν810 να τρέχει το Ubuntu Mobile and Embedded. Ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες;