ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ CANON MP 110

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:22 | 1' | 5

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΤΟ LINUX ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ UBUNTU ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΜΗΧ/ΜΑ CANON MP 110 ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ CUPS ΚΑΠΟΙΟ DRIVER TOY BJC-600 ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΕΙΑ .PPD ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ SCANNER ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

γεια σου greg180.

Αυτό εδώ το tutorial (στο 5ο post) το έχεις δει;

http://www.linuxinsider.gr/forum/forum_posts.asp?TID=675& KW=cups

Δεν θα έπρεπε να σου ζητάει αρχεία PPD. Μήπως δεν έχεις καταλάβει σωστά και πατάς το κουμπί "Αναζήτηση" αντί του "Add Printer";

Μπορείς να κάνεις Post ένα στιγμιότυπο με το πρόβλημα;

Γενικά πάντως η Canon δεν φημίζεται για την υποστήριξη στο Linux.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΖΙΦΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛ/ΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ DATABASE ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ADD ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΣΟΥΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ LINUX..

greg180, ότι κι αν πάρεις να είναι HP (άντε Epson αν έχεις ανάγκη υψηλής ποιότητας). Μόνο αυτές οι δύο έχουν καλή υποστήριξη. Στις υπόλοιπες εταιρείες θα μπλέξεις. 

greg, αν δεις απο εκει που κανεις τις ρυθμισεις,κλπ, για τετοια μηχανηματα στη διανομη σου, εχει ηδη μια μακρυτατη λιστα με τα ηδη συμβατα & με εγκατεστημενους drivers.

Kοιτατη, εχει & προσφατα μηχανηματα.

Προσωπικα εχω το EpsonDX4050(prider/scaner) & oλα μια χαρα!!