Πτώση στο μερίδιο των Windows με βάση τη Google

dsyrmalis | Δευ, 07/04/2011 - 12:21 | 1' | 2

Η Google, αναλύοντας τα δεδομένα απο την υπηρεσία Analytics, ανακοίνωσε πως το μερίδιο των Windows έπεσε κατα 5,1%. Αυτή είναι και η εικόνα που παίρνουμε συγκρίνοντας τα στοιχεία της περιόδου απο 11/01/09 - 02/01/20110, με αυτά του διαστήματος απο 11/01/2010 - 02/01/2011.


Το ίδιο χρονικό διάστημα το Linux φαίνεται πως ενισχύεται κατα 0,1% και το λειτουργικό της Apple κατα 0,7%.
Επίσης, άλλα λειτουργικά φαίνεται να κερδίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό της πτώσης της Microsoft με αύξηση 4,3%. Το πιθανότερο είναι πως τα "αλλα" λειτουργικά είναι μάλλον αυτά που προέρχονται απο φορητές συσκευές όπως τα Smartphones με λειτουργικά συστήματα σαν το Android.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ναι, έχεις δίκιο ότι το 9.3% είναι μάλλον mobile συσκευές.

Και όχι Haiku όπως σχολίασε ο κακεντρεχής Βαγγέλης στο FB :)

Επειδή κάποιος φίλος ρώτησε να πούμε τα εξής: Τα δεδομένα αυτά προέρχονται απο την ομάδα του Google Analytics σε μορφή newsletter. ( Google Analytics Benchmarking news. )
Δεν έχει νόημα να βγάλουμε όλο το newsletter, αφού όπως θα δείτε τα περισσότερα είναι δεδομένα που δεν μας ενδιαφέρουν. Παρόλα αυτά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει ολόκληρο το newsletter εδώ:
http://www.automotivedigitalmarketing.com/profiles/blogs/google-analytics-benchmarking ή ψάχνοντας στο Google για Google Analytics Benchmarking news. Όποιος θέλει να τα σχολιάσει ή να ζητήσει περισσότερες λεπτομέρεις μπορεί να επικοινωνήσει και με την ίδια τη Google στο [email protected].