Openfest 2011 (πρόσκληση συμμετοχής)

Haros | Σάβ, 01/22/2011 - 22:33 | 3'

Καλησπέρα και εύχομαι καλό ξεκίνημα με το περιοδικό =)

Σας παραθέτω την παρακάτω πρόσκληση.

 

Πρόσκληση συμμετοχής στο OpenFest 2011 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το OpenFest 2011, το φεστιβάλ ανοιχτού κώδικα και ελεύθερου λογισμικού, το οποίο διοργανώνετε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΑΤΕΙ Πειραιά.Θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Απριλίου 2011

Σκοπός της διημερίδας είναι να παρουσιαστεί το ελεύθερο και ανοιχτό λογισμικό στο κοινό. Σε μαθητές, σπουδαστές, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρετε για την τεχνολογία και παρακολουθεί την εξέλιξή της.

Οι θεματικές ενότητες θα κινούνται στα παρακάτω πλαίσια χωρίς όμως να είναι δεσμευτικές:

1η θεματική ενότητα : Εφαρμογή Open Source στην εκπαίδευση και το δημόσιο
2η θεματική ενότητα : Θέματα ασφάλειας
3η θεματική ενότητα : Νομικό πλαίσιο Ελλάδας & λοιπών χωρών (patents,copyright)
4η θεματική ενότητα : OS / Open Source
5η θεματική ενότητα : Web / Networks / Programming
6η θεματική ενότητα : Mobile/ Embedded Developemnt

Σας καλούμε λοιπόν, να δεχτείτε την πρόσκληση μας και να αναλάβετε και εσείς μια ομιλία/παρουσίαση, για κάποιο ειδικό θέμα που θα επιλέξετε, ως ξεχωριστό άτομο, ή και ως εκπρόσωπος της κοινότητας που συμμετέχετε. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμήτε, να κάνετε και παρουσίαση του project σας, σε μορφή Workshops. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 15 Φεβρουαρίου στο [url]http://openfest.teipir.gr[/url] ή στο mail [email protected] ως κοινότητα ή ομιλητής στο OpenFest 2011, συμπεριλαμβανομένου του θέματος που θα αναλάβετε και περίληψης (abstract).

Οργανωτική Επιτροπή
Οpenfest 2011

 

Όποιος λοιπόν έχει κάτι που θέλει να παρουσιάσει στον υπόλοιπον κόσμο, μπορεί να μπεί στο site του openfest ή να στείλει ένα mail για συμμετοχή. :)

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)