Deskbar-applet: Aπλα φοβερο!!

Constantinos | Κυρ, 02/21/2010 - 20:11 | 3' | 4

Εδω & πολυ καιρο ειναι το αγαπημενο μου applet, που δε το αποχωριζομαι με τιποτα & ειναι το Deskbar Apllet.

Συνηθως υπαρχει ηδη προεγκατεστημενο (μιλαμε για Gnome), αλλιως με μια αναζητηση στο Synaptic (Yast, κλπ...), μπορειτε να το προσθεσετε.

Aλλιως, ετσι.

Αυτο ειναι μια μπαριτσα, που "καθεται" στη κεντρικη σας μπαρα (Εικονα 1) & μπορειτε να κανετε αναζητησεις στο μηχανημα σας, στο internet,

(Εικονα 2 - Eικονα 3 - Εικονα 4), να τρεξετε εφαρμογες με τ' ονομα τους (σας τα εμφανιζει παραλληλα & εσεις απλα επιλεγετε τι θελετε) & παρααααα πολλα ακομα, αφου διαθετει μια σειρα απο προσθετα, που ενεργοποιειτε κατα βουληση. (Εικονα 5)

Ειναι πολυ γρηγορο & σε χρονο dt, σας βρισκει αυτο που ψαχνετε, με καταπληκτικη ακριβεια!!

 

>>Το βρισκετε, κανοντας δεξι κλικ στη κεντρικη μπαρα & επιλεγοντας: Προσθηκη στον Πινακα Εφαρμογων & απο το παραθυρακι που θ'ανοιξει επιλεγετε το: Deskbar applet.

Aμεσως θα το δειτε στο πινακα εφαρμογων & μπορειτε να το τοποθετησετε σε οποια θεση θελετε φυσικα. (δεξι κλι πσνω του> Μετακινηση. & φυσικα μη ξεχασετε να το κλειδωσετε: Κλειδωμα στον Πινακα Εφαρμογων)

δεξι κλικ, επανω του, πατε & στις Ρυθμισεις, οπου μπορειτε να το φερετε στα μετρα σας & να προσθεσετε οποιο απο τα προσθετα του θελετε -ως & για τα Social sites εχει...)


Εικονα 1:

 

Εικονα 2:

 

Εικονα 3:

 

Eικονα 4:

 

Εικονα 5:

 

Υ.Γ:  Το Επεκτασεις με σφαλματα, που τυχον θα σας βγαλει σε tag, στις Ρυθμισεις (Εικονα 5), ειναι επειδη καποια προσθετα που εχει χρησιμοποιουν εφαρμογες που δεν εχετε εγκατσεστημενες & δε χρησιμοποιοειτε, προφανως.

 

Δοκιμαστε το, αξιζει!!!!

 

 

 

 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ιδια δουλεια κανει και μια εφαρμογη που εχει πανω η μπαρα του Gnome-do,οποτε οταν εκανες εγκατασταση την κατω μπαρα σου,μπορουσες απλα να επιλεξεις το Gnome-do και να γλιτωσεις μια παραπανω εγκατασταση εφαρμογης,περαν τουτου,πολυ καλη παρουσιαση και αρκετα αναλυτικη.

You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one

Πολυ σωστο αυτο που λες, οσο αφορα το GnomeDo, με τη διαφορα πως η μπαρα που βλεπεις κατω στις φωτο, ΔΕΝ ειναι το Docky, σαν skin του GnomeDo, μα ειναι το Docky μονο του.

Βεβαια εμφανισιακα η διαφορα ειναι μικρη & αυτη ειναι μονο το εικονιδιο με τις ρυθμισεις (αυτο με την αγκυρα), οπου στο GnomeDo ειναι ροζε & στο Docky γαλαζιο,

Π.Σ.Π.Α

 

 

Καλά είναι φοβερό! το έβαλα και έπαθα πλάκα. Απλό, γρήγορο, ελαφρύ. Με το gnome-do δεν μπορείς να βάλεις φακέλους στην μπάρα και δεν μπορεί να είναι τρισδιάστατη.

Κ για να ευλογήσουμε κ τα γένια μας, άλλος ένας λόγος για να χρησιμοποιείτε το deskbar, είναι κ το φοβερό κ τρομερό plugin για αναζήτηση σε σελίδες MAN:

  • Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό blog του φόρουμ μας. (κοιτάξτε την τελευταία καταχώρηση/σχόλιο κάτω-κάτω στη σελίδα)
  • Εδώ το κατεβάζετε.

-- gnu_labis

Το Linux ΔΕΝ είναι Windows!!!