Καταστήματα υπολογιστών χωρις άλλα ΛΣ linux

hellaspc1 | Δευ, 12/28/2009 - 18:39 | 3' | 1

Μπηκα στον πειρασμο να στείλω το παρκατω e-mail    σε 2 καταστηματα υπολογιστων για το θέμα του προεγκατετημενου

ΛΣ στους υπολογιστε τους ,  και μη δυνατοτητα επιλογής ΛΣ απο  τον καταναλωτη 

--------------------

Γεια σας,
θα ηθελα να συμπεριλαμβάνετε στους υπολογιστες που πουλάτε, είτε ειναι επιτραπέζιοι, είτε φορητοί, και με λειτουργικό σύστημα λίνουξ.
Ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή της επιλογής και λειτουργικου συστήματος, πέραν της ήδη δυνατότητας  επιλογής υπολογιστη την οποία παρέχετε.  Βέβαια τα "παρακλάδια διανομών " λίνουξ ειναι πολλα, οπότε ίσως υπαρχει ενα προβληματακι. Αυτό μπορεί να  ξεπεραστεί με  πωληση υπολογιστων χωρίς  προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα.
Το θεμα των σταθερών υπολογιστων λυνεται παλι ευκολα  απο πλευράς  χρήστη-καταναλωτή με την αγορα σύνθεσης της επιλογής του (χωρις να επιλέγει Λ.Σ.). Το προβλημα υπαρχει κυρίως  με τους φορητους υπολογιστές. Κάποτε δινόταν η δυνατότητα αγορας φορητων απο την Εταιρία σας χωρις ΛΣ ( Innovator ).  Τα παραπάνω τα αναφερώ για να μην προμηθεύεται οποιοσδήποτε εναν υπολογιστή και να αναγκάζεται απο την πρωτη μέρα να τον επιστρεψει στο κατάστημα απο το οποίο τον προμηθεύτηκε  λεγοντας οτι "δεν αποδεχεται τους όρους της αδειας χρήσης λογισμικού" και ως εκ τούτου  του  δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ανωτέρω Λειτουργικο Σύστημα.

Παρακαλώ οπως με ενημερώσετε σχετικά.

Καλες γιορτές και Καλη Χρόνια να έχετε.

-------------

ξέρω οτι το θέμα και εδω έχει συζητηθεί αρκετά , αλλα είπα να κάνω μια κίνηση, μήπως κια εχει αλλάξει κατι.. 

αναμενω,..

 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

λοιπον.. καμμια απαντηση σημερα 11/01/10 .... δεν περιμενω απαντηση.. ξεφτιλες...