ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

athlug | Τετ, 12/16/2009 - 09:42 | 1' | 31

Καλημερα σε ολα τα μελη!

Θα θελαμε να σας προσκαλεσουμε σε μια προσπαθεια που εχουμε ξεκινησει εδω και λιγο καιρο,
για την δημιουργια ενος Συλλογου Χρηστων και φιλων Λινουξ.

Το επικεντρο μας ειναι η περιοχη της Πρωτευουσας,χωρις φυσικα να αποκλειουμε κανενα σημειο της Ελλαδας,οσο απομακρο κι αν ειναι!
 

Εαν πιστευετε οτι μια τετοια προσπαθεια αξιζει της προσοχης σας,επισκεφθειτε την ιστοσελιδα μας,
στο www.athlug.gr. Καθε συμμετοχη ειναι χρησιμη.

Σας ευχαριστουμε και σας περιμενουμε!

 

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Βρε παιδιά, συγνώμη, δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά γιατί ακόμα ένας σύλλογος; Θα το καταλάβαινα αν ήμασταν σε κάποια πόλη της περιφέρειας, αλλά εφόσον μιλάμε για την Αθήνα, για ποιο λόγο δεν σας καλύπτει ο HELLUG; Στην Αθήνα έχει την έδρα του, έχει αρκετές δραστηριότητες (και απ' όσο ξέρω ανάγκες σε άτομα να τις υποστηρίξουν), αν έχετε κι εσείς όρεξη να τρέξετε για έναν σύλλογο, γιατί δεν βοηθάτε εκεί;

dimitris]Βρε παιδιά, συγνώμη, δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά γιατί ακόμα ένας σύλλογος; Θα το καταλάβαινα αν ήμασταν σε κάποια πόλη της περιφέρειας, αλλά εφόσον μιλάμε για την Αθήνα, για ποιο λόγο δεν σας καλύπτει ο HELLUG; Στην Αθήνα έχει την έδρα του, έχει αρκετές δραστηριότητες (και απ' όσο ξέρω ανάγκες σε άτομα να τις υποστηρίξουν), αν έχετε κι εσείς όρεξη να τρέξετε για έναν σύλλογο, γιατί δεν βοηθάτε εκεί;

www.athlug.gr

θα σε στενοχωρησω ισως φιλε μου...αλλα ως τεως και μαλλον παλε ποτε μελλος του hellug,εχω να συμφωνησω στο εξης:ο συλλογος υπαρχει,αλλα τα μονα ατομα που ουσιαστικα πατανε ποδι ειναι οι συνηθεις 3 κι ο....ριτσαρντ....επρεπε να ησασταν στις τελευταιες εκλογες του ΔΣ....

με το σκεπτικο οτι η πολυφωνια και ο πλουραλισμος δεν εβλαψαν σχεδον ποτε κανεναν,κανουμε αυτην την προσπαθεια....
(ελπιζω στην ημερα που ολοι οι φιλοι του open source ανα την ελλαδα,ενωθουν υπο μια κοινη σκεπη και δειξουμε πραγματικα ποιοι και ποσοι ειμαστε...)

τωρα,οσον αφορα αυτην μας την προσπαθεια,ειναι πες μια αποπειρα να ικανοποιησουμε την αναγκη μας για προεδριλικι και δημοσιοτητα...
ισως παλι,να θελουμε να δωσουμε κατι στον χωρο......ατομα υπαρχουν και πολυ ικανα....θεληση ομως;
(για την ωρα,ολη η εργασια εχει περασει απο ενος ατομου τα χερακια....)

Κλεινοντας θα ηθελα να προσθεσω οτι η προθεση μας ειναι να ειμαστε "ενας αλλος" κι οχι "αλλος ενας" συλλογος....με μονα ενεργα μελη τους δημιουργους του.......
Παντα σεμνα και ταπεινα,παντα φιλικα.....(αληθεια...μπας κι εχουμε γνωριστει και στο εργαστηρι της καλλιθεας;)

Δεν με στεναχωρείς.
Μα αν κι εσύ παραδέχεσαι ότι ο HELLUG έχει λιγοστά άτομα, γιατί να μην βοηθήσετε εκεί αφού θέλετε "να δώσετε κάτι στον χώρο";

Μου αρέσει κι εμένα η πολυφωνία, δεν θέλω όμως τον ατελέσφορο κατακερματισμό. Δεν είμαστε δα και πολλοί...

μαλλον πρεπει καποιος να μου κλεισει...το στομα!!!
τελος παντων καλε μου φιλε,για να δωσω μια (εστω και αστοχη...) απαντηση,εμεις κανουμε μια προσπαθεια για κατι που θελουμε να ελπιζουμε οτι θα καρποφορησει....δαπανουμε προσωπικο χρονο και χρημα,μεχρι να πουμε "ενταξει,δεν αξιζει τον κοπο...."

τοτε,θα παραδεχθουμε την ηττα,και θα το "βαρεσουμε κανονι"....ως τοτε ομως,θα το παλεψουμε!
δεν θελουμε να "την βγουμε" σε κανεναν,ουτε να παριστανουμε κατι...εχουμε ενα ονειρακι.....κι οσοι πιστοι,προσελθετε!

www.athlug.gr

dimitris]Βρε παιδιά, συγνώμη, δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά γιατί ακόμα ένας σύλλογος; Θα το καταλάβαινα αν ήμασταν σε κάποια πόλη της περιφέρειας, αλλά εφόσον μιλάμε για την Αθήνα, για ποιο λόγο δεν σας καλύπτει ο HELLUG; Στην Αθήνα έχει την έδρα του, έχει αρκετές δραστηριότητες (και απ' όσο ξέρω ανάγκες σε άτομα να τις υποστηρίξουν), αν έχετε κι εσείς όρεξη να τρέξετε για έναν σύλλογο, γιατί δεν βοηθάτε εκεί;

Άντε πάλι τα ίδια.. Θα γίνω εγώ κακιά και δεν έχω και κανένα πρόβλημα δηλαδή..

Γιατί ο HELUG την έχει δει πριβέ κλάμπ, γιατί εκείνοι που είναι μέσα την έχουν δει τα μεγαλύτερα χακέρια του κόσμου και γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να δημιουργήσει όσους συλλόγους θέλει καθώς ζούμε σε ελεύθερη χώρα και δεν μπορεί να υπάρχει μόνον ένας σύλλογος που να εκφράζει τους πάντες..

Δημήτρη μου αν δεν το πήρες χαμπάρι, ο HELUG με τις συμπεριφορές των μελών που έχει την δεδομένη στιγμή δεν καλύπτει κανέναν, δεν κυνηγάει τα θέματα που θα ΕΠΡΕΠΕ να μας απασχολούν και συν τοις άλλοις καπελώνει και όσους θέλουν να κάνουν κάτι για να πάει μπροστά το ελεύθερο λογισμικό.

Αρκετά πια και νομίζω ότι αυτό πλέον έγινε σαφές και από αυτό που δημιούργησαν τα παιδιά εδώ.

Λοιπόν guys και εγώ μέσα έτσι για το ξεκάρφωμα .. (επιτέλους!)

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Μαρλεν, θα συμφωνησω μαζι σου....Θυμαμαι και μια προσπαθεια που ειχες κανει για δημιουργια συλλογου τι ντορος ειχε γινει....
Σαν να μας λενε καποιοι οτι μονο ορισμενοι εχουν τα προνομια,και οι υπολοιποι ειμαστε τα "τσικο" και δεν μπορουμε να δωσουμε το δικο μας στιγμα...
Ο σκοπος μου βεβαια,δεν ηταν και δεν ειναι να σπειρω ανεμοθυελλες....Απλα ηθελα να ενημερωσω τον κοσμο για την προσπαθεια που κανουμε.
Ο καιρος θα δειξει εαν ειμαστε κι εμεις "μια απο τα ιδια"....

www.athlug.gr

athlug]

Μαρλεν, θα συμφωνησω μαζι σου....Θυμαμαι και μια προσπαθεια που ειχες κανει για δημιουργια συλλογου τι ντορος ειχε γινει....
Σαν να μας λενε καποιοι οτι μονο ορισμενοι εχουν τα προνομια,και οι υπολοιποι ειμαστε τα "τσικο" και δεν μπορουμε να δωσουμε το δικο μας στιγμα...
Ο σκοπος μου βεβαια,δεν ηταν και δεν ειναι να σπειρω ανεμοθυελλες....Απλα ηθελα να ενημερωσω τον κοσμο για την προσπαθεια που κανουμε.
Ο καιρος θα δειξει εαν ειμαστε κι εμεις "μια απο τα ιδια"....

www.athlug.gr

Δημιουργία συλλόγου;; Ούτε καν κάτι τέτοιο. Συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημιουργηθεί νέος σύλλογος. Δεν προλάβαμε να φτάσουμε μέχρι εκεί..και δέχτηκα τέτοιες επιθέσεις και τέτοια χτυπήματα "κάτω από την ζώνη" που δεν το περίμενα καν να το δω από άτομα που υποτίθεται υποστηρίζουμε το ίδιο πράγμα από κοινού..

Εμένα προσωπικά αυτό με απογοήτευσε ιδιαίτερα και μάλιστα με έκανε να "αποτραβηχτώ" σταδιακά και από τις οποιεσδήποτε δράσεις αναλάμβαναν οι διάφορες ομάδες και να προσπαθώ ατομικά.

Όχι γιατί περίμενα να δρέψω δάφνες ή να μου δώσουν και βραβείο αλλά γιατί απλά δεν γουστάρω να προσπαθώ στα πλαίσια μίας ομάδας και να την τρώω σε στυλ " ξύλο, γαμίσι και πρόστιμο" από πάνω.

Όχι σε καμία περίπτωση. Στο κάτω κάτω έχω και άλλα πράγματα να κάνω γιατί να σπάω τα νεύρα μου;

Στον μόνο στον οποίο βγάζω το καπέλο και τον εκτιμώ απεριόριστα για αυτά που κάνει, είναι ο Richard. Κατά την άποψη μου είναι και ο μοναδικός που κυνηγάει και προσπαθεί καθαρά ιδεολογικά κάποια πράγματα και αυτό τον τιμά ιδιαίτερα.. Οι υπόλοιποι, και λυπάμαι που είναι έτσι τα πράγματα, την έχουν δει private club και ότι το λίνουξ τους ανήκει κατά κάποιο τρόπο, χωρίς να αφήνουν περιθώρια στον νέο κόσμο που μπαίνει μέσα να εκφραστεί και να προσπαθήσει να εξελίξει και να διαδώσει το linux.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα και δεν είμαστε πλέον στη δεκαετία του 90..

Εγώ είμαι μέσα σε κάθε νέα προσπάθεια που θα έχει στόχο της να συμπεριλάβει τους πάντες, είτε είναι επαγγελματίες, είτε ερασιτέχνες, είτε νέοι, είτε παλιοί, είτε γνώστες, είτε τσικό..

Στο κάτω κάτω, κάποια από τα δικά μου "τσικό" , ( από τα 200 φεύγα άτομα στα οποία έχω γνωρίσει το λίνουξ), έχουν γίνει τώρα αστέρια..! :)

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Ειπα να μη συμμετεχω σε αυτο το ποστ, επειδη αφ'' ενος μ' εχουν καλυψει προηγουμενες απαντησεις & αφ' ετερου επειδη ευκολα παρερμηνευονται τα γραφομενα & ο καθενας τα ερμηνευει οπως θελει...

Επειδη ομως συμμετειχα ενεργοτατα στο αντιστοιχο thread της Marlene & τα διφορουμενα (καθως & "περσινα ξινα σταφυλια), φιλτατε athlug, δε μου αρεσουν, ας διευκρινησω τα εξης:

Αρνητικος ΔΕΝ ειμαι & ουτε ημουν ποτε. (τα -περερμηνευομενα, τοτε-  γραφομενα εκει ειναι αλλωστε).

Απλα εχω καποιες αποριες. & εκει μαλλον ειναι το θεμα. Πως αυτες τις αποριες ο αλλος τις βλεπει εκ του πονηρου λεγομενες.

Θα τις γραψω ομως:

Ξερετε, ξερουμε, πως ο Hellug, ειναι ο παλαιοτερος συλλογος σχετικα με το αντικειμενο. Εχει γινει αποδεκτος τοσο σε τοπικο, οσο & σε διεθνες επιπεδο.

Συμφωνω πως εχει υπερβολικη γραφειοκρατια (δικαιολογημενα η αδικαιολογητα, δε το γνωριζω)

Να πω τι γνωριζω εγω, απο την αμεση επαφη μου, με τον συλλογο:

Ανθρωπους ετοιμους να βοηθησουν. Ανθρωποι που δεν ηξερα αν ηταν του προεδρειου η μη. & ουτε & μ' ενδιεφερε αλλωστε. Φιλικη ατμοσφαιρα, κακο σουβλακι (ααα η αληθεια να λεγετε)

Ειδα την ενταση της Φρακαδονας, ειδα το τρεξιμο για εκθεσεις/εκδηλωσεις, ειδα το ξεψυρισμα διαφορων εντυπων αρθρων, ειδα τη προθυμια να βοηθησουν να στηθει ενα lug, οπουδηποτε στην Ελλαδα, ειδα τις ενεργειες να σταλθουν μηχανηματα σε ευπαθεις ομαδες, ειδα ανθρωπους να τρεχουν με τα δικα τους αυτοκινητα να συλλεξουν μηχανηματα για ολ' αυτα....

Με το καιρο ειδα τα εξης: Υπηρχαν περιοδοι που ο συλλογος ηταν ενα μελισσι ανθρωπων. Υπηρχαν φορες (οι περισσοτερες, που ηταν οι ιδιοι & οι ιδιοι)

Τα ενδοτερα δε με απασχολησαν.... Απλα αυτα εζησα.

Εδω ειναι & ο Δημητρης ο Καλαμαρας, ο οποιος μπορει να με διαψευσει αν λεω υπερβολες.

Αρα, ευλογα προκυπτει το ερωτημα μου:

Οκ, δε τα παει καλα η διοικηση, οπως λες athlug, (που προφανως, θα γνωριζομαστε) γιατι δε διεκδικειτε τη προεδρεια του συλλογου???

Τον λογο τον ανεφερα πιο πανω: "Τ' ονομα του Hellug ειναι δεδομενο, αρα & πιο σεβαστο, ποσο μαλλον μ' ενα αναζωογονημενο συλλογο."

& οκ, ενας νεος συλλογος. Θα ειναι ενεργος βρε παιδια??? Θα βγαλει εμπρακτα το Linux εκει εξω??? Η αλλο ενα site/forum & καποιο εργαστηρι -ισως- που θα μαζευονται & εκει οι ιδιοι & οι ιδιοι????

& σαφως δε με καλλυπτουν γενικοτητες του στυλ: "Το προεδρειο ειναι κλειστο/αδρανει/χαζευει...." οτιδηποτε.

Σαφως & θα ηταν πιο σωστο τεκμηριωμενες αποψεις, οπως κανουν & αλλοι αλλωστε!

Αυτο & με ολη τη καλη διαθεση.....

 

 

 

Π.Σ.Π.Α

 

 

Προφανώς δεν θυμάσαι καλά Κωνσταντίνε ότι από την συγκεκριμένη συζήτηση που έγινε εδώ αφαιρέθηκαν ένας σωρός μηνύματα που ήταν προσβλητικά για το άτομο μου. ( αν δεν το θυμάσαι εσύ το θυμάμαι εγώ). Και υπήρξαν προσβλητικά μηνύματα γιατί τόλμησα να πω ότι ίσως θα έπρεπε να υπάρχει και ένας δεύτερος σύλλογος.

Δηλαδή όχι μόνο μου αφαιρέθηκε το δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου, αλλά οι απαντήσεις που έλαβα ήταν τέτοιες που μόνο επιχειρήματα δεν είχαν, ήταν προσωπικές, έβαλαν κατά του ατόμου μου και ήταν και υβριστικές.

Διαβάζοντας δε το τελευταίο λινκ που έδωσες, παρατήρησα ότι αυτό το βιολί συνεχίζεται και προς άλλα μέλη η μη του συλλόγου και γενικότερα ενάντια σε όποιον τολμήσει να εκφράσει οποιαδήποτε άποψη ενάντια σε αυτόν τον συγκεκριμένο σύλλογο που όλοι στην τελική, παραδέχονται ότι υπολειτουργεί και κυρίως πράττει, εκπροσωπόντας και τους υπόλοιπους χρήστες κατά τα κέφια και τις θελήσεις μίας μειονότητας.

Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να πάω να καθαρίσω την σφηκοφωλιά.
Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.
Αλλά ξέροντας ήδη με τι άτομα έχω να κάνω, είμαι πρόθυμη να υποστηρίξω μία νέα προσπάθεια, εάν και εφόσον εκείνοι που θέλουν να την υλοποιήσουν αντιλαμβάνονται ότι το linux δεν ανήκει σε μία ομάδα χρηστών αλλά σε όλον τον κόσμο.

Επίσης δεν με απασχολεί η αναγνωρισιμότητα του ονόματος του Hellug.
Δεν υποστηρίζω ένα όνομα αλλά υποστηρίζω θέσεις και πράξεις ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ με βρίσκουν σύμφωνη με τον τρόπο που γίνονται.

Και στην προκειμένη περίπτωση, και έπειτα από μεγάλο διάστημα που ασχολήθηκα με το θέμα αυτό, λυπάμαι που στο λέω, αλλά είμαι εντελώς αρνητική και καθόλου σύμφωνη με ότι γίνεται και δεν έχω ούτε διάθεση μα ούτε και ενέργεια να κάτσω να επιλύσω προβλήματα που ουδέποτε δημιούργησα.

Ας τα λύσουν μόνοι τους. Άλλωστε ο άμιλλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν αλλά πάντα δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες για καλύτερες επιδόσεις. Ίσως είναι καιρός να πάρουν αυτό το μήνυμα και στον Hellug.
Εγώ θα υποστηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ την δημιουργία ενός νέου συλλόγου. Διαφορετικά δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα και προσφέρω στο εξής ατομικά την βοήθεια μου σε όποιον την χρειάζεται και την επιθυμεί.

Αυτά..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Αυτό που  μου αρέσει στην marlene είναι ότι μετά από κάθε της post γίνεται χαμός. :)

Στο προκείμενο τώρα. Θα πω την γνώμη μου γιατί πολύ απλά μπορώ να το κάνω. Και αν αυτό ισχύει όχι μόνο για μένα αλλά και για κάθε

πολίτη μιας δημοκρατικής χώρας (μην το παίρνετε της μετρητής αυτό) τότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην δημιουργηθεί και δεύτερος και τρίτος σύλλογος.

Το μεγάλο θέμα για εμένα είναι άλλο. Θα μπορούν αυτοί οι σύλλογοι να συνεργαστούν μεταξύ τους ή θα είναι ανταγωνιστικοί. Αν (θεού θέλοντος) συμβεί το πρώτο τότε προβλέπω μεγάλα πράγματα να συμβαίνουν στην Ελλάδα στη προώθηση του Ελεύθερου Λογισμικού. Αν συμβεί το δεύτερο (το πιθανότερο γιατί η καφρίλα είναι χαρακτηριστικό του νεο-έλληνα όπως ο φραπές) τότε και εκατό συλλόγους να φτιάξετε, ρημάδια στα σκοτάδια και φτου από την αρχή.

 

Όσο για το φιλοσοφικό ερώτημα: Πλουραλισμός, πολυφωνία ή κεντρική διοίκηση και διαίρει και βασίλευε, ο χρόνος μόνο μπορεί να το απαντήσει.

----------------------------------------------------------  

http://nikolaosx1.22web.net/

εγώ δεν μπήκα στην συζήτηση ούτε τότε καί δεν θα μπω ούτε τώρα.

μού φτάνει να "πονάω" γιά έναν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλω κι άλλον.

Κι ο νοών νοείτω.

(Κάντε ότι δεν το είδατε παρακαλώ το σχόλιο. Εγώ πάντως δεν ξαναγράφω εδώ).

====

the hamster's is out there

http://alfistigr.blogspot.com/

Όσοι πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε ανανέωση σε συλλογικό επίπεδο ας περάσουν από την σελίδα για εγγραφή. ( άλλωστε μπορούν να είναι γραμμένοι σε όσες σελίδες και ομάδες θέλουν ταυτόχρονα. Κανείς δεν το απαγορεύει αυτό).
Το να καθόμαστε εδώ και να συζητάμε αν θα πρέπει και πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας σύλλογος μου φαίνεται εντελώς περιττό όπως και περιττοί είναι οι οποιοιδήποτε καυγάδες πάνω σε αυτό το θέμα.
Σεβαστές άλλωστε είναι οι απόψεις του καθενός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κριθούν από τον οποιονδήποτε.
Προσωπικά εξήγησα τους λόγους για τους οποίους θα υποστηρίξω την συγκεκριμένη προσπάθεια. Αλλά οι δικοί μου λόγοι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να συμπίπτουν με τους λόγους που έχει ο καθένας.
Το θέμα είναι ότι υποστηρίζουμε όλοι το ίδιο πράγμα και πρέπει να βρίσκουμε διαρκώς τρόπους να το υποστηρίζουμε όλο και καλύτερα.

That's all ..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

 γεια και από εμένα ...

 

 

εγώ δεν διάβασα τα λινκ που δίνονται για το παλιό θέμα γιατί μου αρέσει να το θυμάμαι όπως το θυμάμαι ...

αν δεν κάνω λάθος και αν θυμάμαι καλά  η magica de spell είχε κάνει  μια πρόταση για μια δημιουργία ενός συλλόγου?φόρουμ?ομάδας?

του linuxmint .....μπορεί και να θυμάμαι λάθος ....

 

ο constantinos είχε αντιδράσει (και καλά έκανε αν αυτό πίστευε) για το γεγονός αυτό ....

τώρα ποιος είχε δίκιο ποιος όχι αυτά δεν έχουν σημασία ....

 

εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί υπάρχει δυσκολία στο να δεχτούμε κάτι καινούργιο?

μόνο αυτό ....

γιατί πρέπει ντε και καλά να πάμε με το παλιό ....

 

απορία ... 

 

-Marlene, τα θυμαμαι καλα τα ποστς, που γιναν με αφορμη το τοτε θεμα & που οντως ηταν κακοπροαιρετα.

Απλα την αναφορα την εκανα, επειδη οπως βλεπεις αυτο που εχει -στην ουσια- μεινει, ειναι η διαφωνια.

Μια διαφωνια που ουδεποτε εξεφρασα.

 

-g.b  σαφως & θυμασαι τα παντα, σχεδον, λαθος.

 

Προσωπικα, ΔΕΝ ειμαι εναντια στο καινουργιο. Απλα δε ξερω ποσο πιο απλα να εκφρασω αυτο που ειπα & πιο πανω:

Γιατι να στηθει κατι, που θα κανει το ιδιο εργο,  εκ του μηδενος, οταν υπαρχει κατι τ'οποιο οπως & να εχει ενα ονομα, μια αποδοχη, εχει γινει εδω & χρονια επισημα συλλογος αρα δεν χρειαζονται νεες γραφειοκρατιες κλπ.

Απλα & μονο αν δε μας αρεσει κατι στη διοικηση τη διεκδικουμε & με νομιμες & διαφανεις διαδικασιες το κερδιζουμε.

Αυτο & ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα, πως αυτο ειναι η απορια μου & οχι αποψη.

Π.Σ.Π.Α

 

 

Ασφαλώς και έγινες κατανοητός.
Αυτό όμως που κάνεις εδώ ονομάζεται Stop Energy ( αναλογικά πάντα).

Ρίξε μια ματιά στην ανάλυση του όρου.

http://www.userland.com/whatIsStopEnergy

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Εγω απορια το βλεπω & οχι....stop energy!!!!!!

Μα φυσικα το θεμα ειναι πως το βλεπει ο καθενας, οποτε προφανως θα υπαρχουν & πολλες αποψεις.

 

Επι του θεματος τωρα, σαφως καποιες ερωτησεις που γινονται πιθανον να μην ειναι αρεστες.... Τι να κανουμε, ομως??? Tthat's life....

Εγω & αλλοι-υποθετω- εχω την απορια τι συμβαινει στον Hellug, oπου τον καταδικαζουμε.

Απλα γενικοτητες στις απαντησεις δε με καλυπτουν.

Ειμαι εξω απο τα πραγματα & δε ξερω. Τι πιο λογικο λοιπον, απο το να ζητησω απαντησεις στις αποριες μου.

Οπου στο "εγω" που εβαλα πιο πριν ειναι ο καθε μη μυημενος στα ενδοτερα συλλογικα χρηστης Linux, που το γουσταρει & θελει να βοηθησει μα μπερδευεται με την ομοιομορφια των συλλογων πιο πολυ & οχι με τη πολυφωνια.

Δηλαδη σε καποια φαση σχηματιζει την εντυπωση: ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ κλπ....

Απλοικα τα λεω...... & full of energy....

Π.Σ.Π.Α

 

 

Λυπάμαι Κωνσταντίνε αλλά νομίζω ότι είμαι το λάθος άτομο για να σου λύσει τις απορίες σου. Βλέπεις δεν μπορώ να αντιληφθώ που βλέπεις εσύ, ( ή ο κάθε ένας μη μυημένος στα ενδότερα συλλογικά χρήστης Linux, που το γουστάρει και θέλει να βοηθήσει), την ομοιομορφία και την πολυφωνία όταν υπάρχει ένας και μοναδικός σύλλογος και κανένας άλλος. Που ακριβώς δηλαδή μπερδεύεσαι/μπερδεύεται;;

Ομοιομορφία υπάρχει θέλω να πω, όταν υπάρχουν πάνω από ένα αντικείμενα και είναι ίδια μεταξύ τους. Αν υπάρχει μόνο ένα.. τότε ούτε ομοιομορφία υπάρχει, γιατί δεν υπάρχουν δύο όροι για να τους συγκρίνεις μεταξύ τους ώστε να πεις ότι μοιάζουν ή δεν μοιάζουν και προφανώς ούτε πολυφωνία.

Είναι δηλαδή σαν να με ρώταγες ποια διανομή θα έπρεπε να διαλέξεις αν υπήρχε μόνο μία. Σε αυτή την περίπτωση η απάντηση θα ήταν "ή αυτήν που υπάρχει ή καμία".

Αν δε, έχεις απορία για το τι συμβαίνει στον Hellug, γιατί δεν ρωτάς εκείνους που είναι μέλη του;

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Αυτο ειπα, εμφανες ηταν, ποιος ο λογος για διευκρινηση??

Αν ο καθενας  που θελει ν' ασχοληθει μ' ενα συλλογο, ειτε ειναι Linux, ειτε ειναι για τη Carreta-carreta, ειτε για οτιδηποτε, μπερδευεται με την ομοιομορφια & του δινεται η εντυπωση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κλπ...

 

Οσο αναφορα την υποδειξη να ρωτησω τους ανθρωπους στο Hellug, δε βλεπω το λογο, καθ' οτι οι ιδιοι δεν εχουν δημοσιευσει κατι, πως ειναι ανικανοι, χαζοι,η οτι αλλο.

Ουτε & εχουν στρεψει κατηγοριες σε καποιον αλλον.

Ρωταω λοιπον εσας που γνωριζετε-εσυ πιο πανω λες:

Marlene]

Γιατί ο HELUG την έχει δει πριβέ κλάμπ, γιατί εκείνοι που είναι μέσα την έχουν δει τα μεγαλύτερα χακέρια του κόσμου και γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να δημιουργήσει όσους συλλόγους θέλει καθώς ζούμε σε ελεύθερη χώρα και δεν μπορεί να υπάρχει μόνον ένας σύλλογος που να εκφράζει τους πάντες..

Δημήτρη μου αν δεν το πήρες χαμπάρι, ο HELUG με τις συμπεριφορές των μελών που έχει την δεδομένη στιγμή δεν καλύπτει κανέναν, δεν κυνηγάει τα θέματα που θα ΕΠΡΕΠΕ να μας απασχολούν και συν τοις άλλοις καπελώνει και όσους θέλουν να κάνουν κάτι για να πάει μπροστά το ελεύθερο λογισμικό.

Aρα γνωριζεις, αλλιως ολα τα παραπανω ειναι αοριστολογιες & σαφως μεχρι & συκοφαντιες μπορουν να χαρακτηριστουν.

& πιο μαγκια το θεωρω να "ξεμπροστιασουν" το καθε σωματειο, παιρνοντας τους τη προεδρεια, παρα κατι  που ειναι ιδιο & δημιουργηθηκε ισως & αντιδραστικα.

Απο εκει & περα σαφως ο καθενας μπορει να κανει οτι σωματειο/συλλογο θελει, οπως ειν αι & ελευθερος να ειναι μελος σε οσα σωματεια/συλλογους θελει....

 

& εν' τελει εγω αυτα που ρωτησα ηταν ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. Ας τα ξαναγραψω λοιπον:

Constantinos]

Προσωπικα, ΔΕΝ ειμαι εναντια στο καινουργιο. Απλα δε ξερω ποσο πιο απλα να εκφρασω αυτο που ειπα & πιο πανω:

Γιατι να στηθει κατι, που θα κανει το ιδιο εργο,  εκ του μηδενος, οταν υπαρχει κατι τ'οποιο οπως & να εχει ενα ονομα, μια αποδοχη, εχει γινει εδω & χρονια επισημα συλλογος αρα δεν χρειαζονται νεες γραφειοκρατιες κλπ.

Απλα & μονο αν δε μας αρεσει κατι στη διοικηση τη διεκδικουμε & με νομιμες & διαφανεις διαδικασιες το κερδιζουμε.

Αυτο & ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα, πως αυτο ειναι η απορια μου & οχι αποψη.

Π.Σ.Π.Α

 

 

Πωωωω πωωω...πονοκεφαλιασα βρε παιδια....
Μια προταση εφτανε για να αναψει τετοια φωτια; για σκεφτητε τα οσα ειποθηκαν ενθεν και ενθεν...
Φτανουμε παλι σχεδον στο σημειο να μαλωνουμε,επειδη καποιοι (δαπανωντας χρονο-χρημα-σαλιο για λογυδρια περι λινουξ σε ατομα που δεν το εχουν καν ακουστα-και οτι αλλο....) ονειρευτηκαμε μια ακομα δυναμη στον χωρο....
οχι δυναμη κρουσης εναντια σε αλλους,αλλα' δυναμη ανανεωσης και δυναμη συνενωσης των αρκετων πλεον χρηστων λινουξ
(για να τριξουν επιτελους καποιες καρεκλες σε καποιους υπουργικους θρονους και οπου αλλου υπαρχουν υπευθυνοι).

Σαφως δεν φερομαστε εναντια σε οποιονδηποτε συλλογο,τοπικο η' πανελληνιο...Απλα θελοντας να δωσουμε ενα μερος της καρδιας μας,
ειπαμε "η ισχυς εν τη ενωση" εναντια στο "διαιρει και βασιλευε"...
Σφαλουν οσοι πιστευουν οτι σκοπος μας ειναι να σπειρουμε εριδες αναμεσα στους Λινουξαδες.
Για μενα,ως πνευματικου πατερα της ολης προσπαθειας,ολοι οι λινουξαδες ειναι ισοι,ειτε εχουν 1 ωρα ειτε 10 χρονια...
Η θεληση για συμμετοχη στα κοινα μετραει! Δεν κατηγορησα ποτε κανεναν εν γνωση μου,απλα εξεφρασα τις παρατηρησεις-παραπονα μου απο την τρεχουσα κατασταση που βλεπω....

Γνωριζω οτι "οπου λαλουν πολλοι κοκοροι...." γινεται χαμος......Φυσικα,εαν καταληξη αυτη η προσπαθεια "μια απο τα ιδια",
πρωτος εγω θα αποπεμψω το δημιουργημα αυτο...με την αποχωρηση μου και μονο!

Πιστευοντας παντα οτι "οποιος μπορει κανει,οποιος δεν μπορει διδασκει" και "εαν δεν βοηθας στην λυση εισαι μερος του προβληματος"
σας αφηνω...Ελπιζω να δω καποιους στο πλευρο μας σε αυτη την προσπαθεια!

Πιστευω σε αυτο που κανω,και δεν μετανοιωνω που το εκανα....Σας χαιρετω!

www.athlug.gr

constantinos][...]

Aρα γνωριζεις, αλλιως ολα τα παραπανω ειναι αοριστολογιες & σαφως μεχρι & συκοφαντιες μπορουν να χαρακτηριστουν.[...]

Θεωρείς τις απόψεις μου αοριστολογία και συκοφαντία και έχεις και την απαίτηση να κάνω συζήτηση μαζί σου;
(Σάμπως και δεν θα μπορέσω! :) )

Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς, ότι και να πεις, να μου αλλάξεις την άποψη μου, οπότε είναι περιττό να προσπαθείς. Κάνε αυτό που θες και θα κάνω και εγώ αυτό που θέλω, ( που ήδη δηλαδή το κάνω και δεν πρόκειται να μου αλλάξει γνώμη κανείς ότι και να πει και για ότι και να με κατηγορήσει).

Για να μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις απλά σε ενημερώνω ότι δεν θα κάνω καμία άλλη συζήτηση σε αυτό το θέμα. Αν σου αρέσει αυτό που υπάρχει ακολούθησε το. Εμένα δεν μου αρέσει και δεν πρόκειται να το ακολουθήσω και μάλιστα δεν προσπαθώ να σε πείσω για αυτό όπως κάνεις εσύ. Οπότε κάθε συζήτηση είναι περιττή και απλά δυναμιτίζει το συγκεκριμένο thread χωρίς να προσφέρει κάτι ή να αλλάζει κάτι, τουλάχιστον για αυτούς που έχουν διαμορφωμένη άποψη.

Και εγώ ΕΧΩ διαμορφώσει άποψη όπως είπα και πιο πάνω. Νομίζω ότι έγινα σαφής.

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Eαν μου επιτρεπετε,θα ηθελα να ενημερωσω για το εξης:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,τέθηκε πρόταση από αρκετά μέλη του υπό ίδρυση Συλλόγου μας,
να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση για γνωριμία και τις πρώτες συζητήσεις.
Η συνάντηση αυτή προβλέπεται για το Σ/Κ μετά τα Χριστούγεννα,
εκτός απροόπτου.
Όσοι ενδιαφέρονται,μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του Φόρουμ,
ή με ένα e-mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας,στο www.athlug.gr.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας,και ελπίζουμε να δώσουν και άλλοι το παρών στην προσπάθεια μας!

Κρατηστε την ψυχραιμια σας.....

www.athlug.gr

Αχ βρε Κωσταντινε....ο σκοπος - τουλαχιστον ο δικος μου - ειναι απολυτα αγνος...δεν ειμαι αντικαθεστωτικος - ανατρεπτικος - αναρχικος- τραμπουκος η' εγκαθετος....
Επιμενω,οτι σε μια ανοιχτη κοινωνια και δη με το πνευμα του Ελευθερου Λογισμικου (με οτι σημαινει αυτο...) καλο ειναι να ακουγονται οι αποψεις...
Δεν νομιζω να καταφερθηκα εναντια στο εργο του Hellug...ισα ισα,που καποιοι ιδρωσαν για ενα σκοπο...
Απλα,πιστευω οτι σε προσωπικο μιλωντας επιπεδο,μπορω να δωσω πισω κατι απο αυτα που παιρνω απο το Ανοιχτο Λογισμικο...
(πχ,μεταφραζω προγραμματα που αλλοι εγραψαν στα αγγλικα για μενα...η' ενημερωνω καποιους για την υπαρξη αυτου που λεγεται Λινουξ,δινω σωμα,πνευμα,χρονο,χρημα....χωρις να με πιεσει καποιος.........οταν και οσο μπορω!)

Μην "σφαζομαστε" μεταξυ μας και χωρις λογο....Καλο βραδυ σε ολους...επι γης ειρηνη - εν ανθρωποις ευδοκια....................

www.athlug.gr

Τελικα εστω & με απλη γλωσσα & συνταγμενες προτασεις Ελληνικα, μπορει να τα διαστρεβλωσει ο καθενας, οπως του κανει κεφι!!

Ας κανω λοιπον κατι που σιχαινομαι, ενα σεντονι με παραθεσεις.

-Μarlene, εσυ εγραψες οτι:

Marlene]

Άντε πάλι τα ίδια.. Θα γίνω εγώ κακιά και δεν έχω και κανένα πρόβλημα δηλαδή..

Γιατί ο HELUG την έχει δει πριβέ κλάμπ, γιατί εκείνοι που είναι μέσα την έχουν δει τα μεγαλύτερα χακέρια του κόσμου και γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να δημιουργήσει όσους συλλόγους θέλει καθώς ζούμε σε ελεύθερη χώρα και δεν μπορεί να υπάρχει μόνον ένας σύλλογος που να εκφράζει τους πάντες..

Δημήτρη μου αν δεν το πήρες χαμπάρι, ο HELUG με τις συμπεριφορές των μελών που έχει την δεδομένη στιγμή δεν καλύπτει κανέναν, δεν κυνηγάει τα θέματα που θα ΕΠΡΕΠΕ να μας απασχολούν και συν τοις άλλοις καπελώνει και όσους θέλουν να κάνουν κάτι για να πάει μπροστά το ελεύθερο λογισμικό.

 

Aπλα λοιπον ΡΩΤΗΣΑ, να τεκμιριωσεις την εμπειρεια σου, που σε οδηγησε σε αυτη την αποψη.

ΕΣΥ απαντησες πως ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!:

Marlene]Αν δε, έχεις απορία για το τι συμβαίνει στον Hellug, γιατί δεν ρωτάς εκείνους που είναι μέλη του;

 

Aρα??? Η γνωριζεις η δε γνωριζεις & απλα διαδιδεις φημες, που ειναι αμφιβολες, γενικες & σαφως οχι καλοβουλες.

 

Τωρα οσο αφορα το σχετικο η προταση μου ηταν τοσο απλη-σαφης-συντομη. Γιατι να διαστρεβλωθει??:

Constantinos]Aρα γνωριζεις, αλλιως ολα τα παραπανω ειναι αοριστολογιες & σαφως μεχρι & συκοφαντιες μπορουν να χαρακτηριστουν.

Σαφες δεν ηταν?? ΑΛΛΙΩΣ εγραψα.

Τεσπα, δεν εχει νοημα. Γραμμενα ειναι ο καθενας σχηματιζει την αποψη του.

 

-athlug

Φιλε μου ΑΝ διαβασες τι εγραψα ΔΕΝ εξεφρασα την οποια αντιρρηση για κατι νεο. Απλα ρωτησα γιατι οχι ενα & ενιαιο.Δεν ειναι κακο να εχουμε αποριες νομιζω. Ισως αυτες να μην ειναι αρεστες μα τι να κανουμε? Δεν ειναι οοοολα εκ του πονηρου ρε παιδια.

& ξερεις κατι αλλο?? Αν στην απαντηση του Δημητρη πιο πανω, ειχες πιο καλη επιχειρηματολογια, αντι για τα καυστικα σχολια περι προεδρειου- που ουδεποτε ανεφερε ο ανθρωπος- θα μ' ειχες πεισει σχεδον.

Απο εκει & περα, ολοκλαρδα ευχομαι καλο ξεκινημα & κρατω τη φραση σου:

 

athlug]ονειρευτηκαμε μια ακομα δυναμη στον χωρο....
οχι δυναμη κρουσης εναντια σε αλλους,αλλα' δυναμη ανανεωσης και δυναμη συνενωσης των αρκετων πλεον χρηστων λινουξ
(για να τριξουν επιτελους καποιες καρεκλες σε καποιους υπουργικους θρονους και οπου αλλου υπαρχουν υπευθυνοι).

Το ευχομαι & ολοι διπλα σου θα ειμαστε....

 

Για μενα το θεμα κλεινει εδω. Κειμενα ειναι αλλωστε που διαβαζονται απο νοημονες ανθρωπους & θαρρω δε χρειαζονται παραπανω διευκρινησεις η οτι αλλο....

Π.Σ.Π.Α

 

 

κουραστηκα βρε παιδια να δινω εξηγησεις....νιοιωθω ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ....
ΔΕΝ κακολογω το εργο αλλων συλλογων,ΔΕΝ καταφερομαι εναντιων αλλων ατομων,ΔΕΝ ...ΔΕΝ....

ειπα οτι σε ορισμενες περιπτωσεις που εζησα,καπου απογοητευτηκα.....οι συλλογοι δεν ειναι οντοτητες απο το Α Κενταυρου η' χωρις υλικη υποσταση..

τα μελη του κανουν τη διαφορα...τα μελη ΕΙΝΑΙ ο καθε συλλογος....κι οταν τα μελη αδιαφορουν για οποιονδηποτε λογο....ο συλλογος παει στραφι......
τελος παντων,οι εξηγησεις και το ολο θεμα δεν οδηγουν πουθενα παρα μονο σε μια ατερμονη γκρινια και σε ενα βαρετο πραγμα...

Το κλεινω λοιπον εδω,κι οσοι πιστοι...προσελθετε!

Ο καιρος,θα δειξει...........

www.athlug.gr

Αγαπητέ athlug

Σαφώς και ο Hellug πάσχει από οργάνωση.  Το έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια που επισκέπτομαι τακτικά το εργαστήρι του.  Τα παιδιά που κρατούν ανοικτό το εργαστήρι, είναι (δυστυχώς) λίγα, αλλά προσπαθούν να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον την χρειαστεί.  Προσωπικά βρήκα πολύ μεγάλη βοήθεια και τους ευχαριστώ θερμά.  Στον τεχνικό τομέα, πιστεύω ότι τα πάνε καλά.  Σε θέματα δημοσίων σχέσεων, δράσης και τομέων εργασίας, θεωρώ ότι χρειάζονται δουλειά.

Μου άρεσε αυτό που έγραψες

μεταφραζω προγραμματα που αλλοι εγραψαν στα αγγλικα για μενα...ή ενημερωνω καποιους για την υπαρξη αυτου που λεγεται Λινουξ,δινω σωμα,πνευμα,χρονο,χρημα....χωρις να με πιεσει καποιος.........οταν και οσο μπορω

και είναι κάτι στο οποίο ο Hellug δεν έχει δραστηριότητα!  Π.χ., μεταφραστικές ομάδες στα πλαίσια ενός Συλλόγου!  Να μια καλή προσπάθεια!

Πιστεύω, αγαπητέ φίλε, ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις κάπως έτσι την προσπάθεια και στη συνέχεια να επιχειρήσεις μια επαφή-πρόταση στον Hellug για συνεργασία.  "Η ισχύς εν τη ενώσει", είναι το ρητό που θα πρέπει να χαρακτηρίζει μια κοινότητα.

Σε μια τέτοια προσπάθεια, όλοι θα βοηθήσουμε, φαντάζομαι.

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

Χα χα χα χα.... Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους από την όμορφη Μάνη. Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω και να γράψω στο Φόρουμ και ξαφνικά έπεσα σε αυτό το πόστ.... Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Χα χα χα Πάντως χωρίς να ξαναγράψω και εγώ... Να τον κάνετε παιδιά να τον κάνετε!!!

Nα που ακουσαμε και κανα δυο καλα σχολια....Φιλε ippokratis,ευχαριστω και εσενα και τους αλλους φιλους και φιλες που μας στηριξαν!
Συμπληρωνωντας τα λεγομενα σου,ηθελα να τονισω για αλλη μια φορα,οτι δεν δρουμε ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ μονο και μονο για την αντιδραση..

Η δραση φερνει αναδραση (γνωστος νομος της Φυσικης απο το...δημοτικο-λεγε με και αντιδραση...)

Για μενα,ο Hellug ηταν ενα ακομα σκαλακι στην κλιμακα της ανοδικης πορειας μου στο λινουξ...
ΔΕΝ αμφισβητω το εργο τους οπως αλλωστε κανενος οπως ισως καποιοι καταλαβαν....
Απλα πιστευω οτι θα επρεπε να εχει τον ρολο του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ενορχηστρωτη και να συγκεντρωνει υπο την σκεπη του την δραση
των τοπικων ομαδων....οποτε,συνολικα να φανει οτι ειμαστε πχ 100.000 ατομα,με ενα μαζικο υπομνημα προς καθε υπευθυνο,υπογεγραμμενο απο τους τοπικους συλλογους και με την επισημη τζιφρα του hellug,να τους κανουμε να παθουν ντουβρουτζα!

Οπως ειπες ειναι θεμα επικοινωνιακης πολιτικης και ισως ψιλοαμελειας συμμετοχης απο τα μελη..

(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ!)

αυτα τα ολιγα ως σχολιο......ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

(και μην ξεχνατε,περιμενουμε ΚΑΙ τους διαφωνουντες να ενωσουν την φωνη τους με την δικη μας....)

www.athlug.gr

Δεν θα πω πολλά , γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια .

 

Άν ήθελα να κάνω έναν δικό μου σύλλογο με φίλους, πιστέψτε με , δεν θα ρώταγα κανέναν , δεν θα λογάριαζα κανέναν.  Άν ο σύλλογος , βοηθήσει-φέρει-συνεισφέρει στον πιγκουΐνο που τόσο αγαπάμε, θα το έδειχνε η ιστορία και τότε θα ήταν σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται.

Άν εγώ διαφωνώ με τους εκάστοτε χψ υπάρχοντες συλλόγους για δικούς μου λόγους και γιατί είμαι αναρχικός και πάντα πάω κόντρα στο ρεύμα , τι θα έπρεπε να κάνω, να πάω με τα νερά τους?   Εν μέρη διαφωνώ σε πολλά πράγματα με τους εν λόγω συλλόγους και γι' αυτό δεν συμμετέχω ενεργά εκεί παρά μόνον από διάφορα φόρουμ με ότι μπορώ, πχ  έναν οδηγό ή βοηθεια σε νέους χρήστες.  Με πειράζουν οι φρυγανιές ΕΛΙΤ γι' αυτό βασικά.   Καταλάβατε τι εννοώ έτσι?

 


για κάντε κλικ στην

υπογραφή

Παντως εμεις το Σαββατο 2/1/2010 θα συγκεντρωθουμε για μια πρωτη βολιδοσκοπιση....Στο Καφε Πολις στην Στοα του Βιβλιου...
Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να προσελθουν να πιουμε ενα καφε και να τα πουμε!

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

www.athlug.gr

Έυχομαι κάθε επιτυχία και καλή χρονιά !!!! Αν μπορέσω θα έρθω και γω ....

www.monomaxos.gr

Ουπς!  Τώρα το διάβασα.  Ελπίζω να μαζέψατε κόσμο.

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!