Λίγοι καί καλοί !

alfisti | Πέμ, 05/07/2009 - 23:26 | 1' | 7

αν καί γενικότερα δεν μού αρέσει η πολυκοσμία, προτιμώ λίγους καί καλούς,  ελπίζω να ζήσω να μας δώ στο 5%  :)

http://cybernetnews.com/2009/05/06/browser-os-stats-for-april-2009-wind…

(πάντως έχουν επιμονή καί υπομονή οί παραθυράδες. οφείλουμε να τούς το αναγνωρίσουμε.)

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

To link φόρτωνε φόρτωνε φόρτωνε.. αλλά τζίφος..Κάτι ήθελε να μας πει αλλά δεν μας το είπε.

Εν πάση περιπτώσει εγώ διαφωνώ με αυτό το 5%. Δεν νομίζω ότι οι λινουξάδες είναι τόσοι, βασικά νομίζω ότι είναι περισσότεροι κρίνοντας από το γενονός ότι πολλοί έχουν μηχανήματα με διπλό boot και δεν χρησιμοποιούν συχνά το λινουξάκι τους. ( ή το έχουν για να πειρματίζονται)  ´η έχουν πολλούς υπολογιστές φορμαρισμένους σε διάφορ  λειτουργικά.

Επίσης κρίνω και από αυτά που ακούω. Ένα σωρό κόσμος έχεις λίνουξ στα μηχανήματα του και αποκλείεται να είναι μόνο το 5% έστω και σε τοπικό επίπεδο...

( τι έγινε ρε μάγκες εδώ.. Λείψαμε ένα μήνα και έχετε εξαφανιστεί όλοι;; Έλα να σας βλέπω να κουνιέστε λιγάκι.. ) 

άμα κάποτε σού φορτώσει  θα δείς ότι ανήκεις στο 1% καλή μου  :)

(τώρα τελευταία αναρωτιέμαι γιά την πορεία τού forum.)

 

 

====

the hamster's is out there

Παιδιά αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν έχει νόημα ο ελιτισμός. Εντάξει είναι ωραίο να ξεχωρίζεις από το σωρό, αλλά νομίζω ότι δεν είναι αυτοσκοπός. Άλλωστε νομίζω όλοι εδώ γνωρίζω ότι θέλετε τη διάδοση του linux και όχι να είναι κάτι ''μυστικιστικό'' που δεν είναι για πολλούς αλλά για λίγους μηυμένους και πέραν τούτου ουδέν...

Το νόημα είναι να διαδώσουμε το ελεύθερο λογισμικό και ό, τι καλό τέλος πάντων μπορεί να προκύψει από αυτό και όχι απλά να κάνουμε επίδειξη στους λοιπούς (το κάνω και γω, έτσι;) που όμως μετά θα αρκεστούν στις συνήθεις λογικές της πλήρους αφομοίωσης και ομοιομορφίας που μέσω αρχικά της συνειδητής διακίνησης πειρατικού λογισμικού και στη συνέχεια, μετά την κατάκτηση της μερίδας του λέοντος της εγκατεστημένης βάσης λειτουργικού αλλά και λογισμικού γενικότερα, με τη μπότα των ελέγχων αυθεντικότητας, κατάφερε να επιβάλλει ο big brother παγκοσμίως.

Κάπου έχει χαθεί το νόημα πιστεύω. Όπως μόνο μέσω της συλλογικότητας μπορεί τελικά ολοκληρωμένα να αναδειχθεί το άτομο, έτσι μόνο μέσω της κοινής κάποια στιγμή προσπάθειας και του συντονισμού, έχει ελπίδες να επιβιώσει το ανοιχτό λογισμικό.

Νομίζω ότι είμαστε αρκετά περισσότεροι από 1% αλλά αυτό δεν αρκεί.

Το ότι κερδίζει έδαφος το linux,  το open source γενικότερα, αποδεικνύεται από το ότι τα περιοδικά υπολογιστών, τα οποία πάνω από 15ετία παρακολουθώ συστηματικά, τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο συστηματικά αφιερώνουν κάποιες σελίδες σε προγράμματα, ακόμη και σε δημοσίευση οδηγών για linux.  Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, γιατί δεν είναι μεμονομένο από ένα-δύο συντάκτες αλλά είναι πλέον συστηματικό. Αν θέλετε μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος. 

Αυτά τα λίγα, σας χαιρετώ όλους.   

 

Σόρρυ για τα λάθη δεν το τσέκαρα πριν το στείλω, μ' έπιασε οίστρος.

 

παιδιά, ένα link βρήκα καί το έγραψα.

καί γω πιστεύω ότι είμαστε πάνω από το 1%, αλλά άλλο τα πιστεύω καί άλλο τα "επίσημα" (ότι κι αν σημαίνει αυτό) στοιχεία.

καί βέβαια θέλουμε όλοι την διάδοση τού linux καί ότι καταφέρνει ο καθένας καλό είναι .

 

====

the hamster's is out there

επειδη απο παντα εχω ενα προβλημα με αυτους που οριζουν ποσοστα,μοδες και γενικα τι πρεπει και τι δεν πρεπει(εξουσια και τα παρελκομενα) δεν πιστευω οτι βγαζουν.και εξαλου βλεπω αρκετους νεους χρηστες linux.οτι και να λενε τα windows εχουν ψοφησει και αργα η γρηγορα θα τα θαψουμε κιολας.(χα χα)

 

 

 

 

"να απελευθερωσουμε την καθημερινη ζωη,απο την αθλιοτητα αυτης της κοινωνιας."

ron14]

επειδη απο παντα εχω ενα προβλημα με αυτους που οριζουν ποσοστα,μοδες και γενικα τι πρεπει και τι δεν πρεπει(εξουσια και τα παρελκομενα) δεν πιστευω οτι βγαζουν.και εξαλου βλεπω αρκετους νεους χρηστες linux.οτι και να λενε τα windows εχουν ψοφησει και αργα η γρηγορα θα τα θαψουμε κιολας.(χα χα)

"να απελευθερωσουμε την καθημερινη ζωη,απο την αθλιοτητα αυτης της κοινωνιας."

 

Επιτέλους.. και ένας λογικός άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ.. Που είσαι παιδάκι μου να σε κεράσω καφέ ( όχι της παρηγοριάς για τα πεθαμένα παντζούρια φυσικά    Για αυτά θα πίνουμε σαμπάνιες και θα χορεύουμε φλαμένγκο! ).