Tα... αυθραστα sVi$ta!!!

Constantinos | Κυρ, 01/13/2008 - 23:19 | 2' | 3

Για ριξτε μια ματια εδω πως σπαει το... θαυμα, οπως παραδεχεται & η Μ$!  Ακομα kοιταξετε εδω, θα δειτε πως το εκαναν αυτο, καποιοι Κινεζοι!! Κοινως φορτωσαν ενα bios emulator, που απλα παρεκαμψε την διαδικασια του registration, που υπο κανονικες συνθηκες θα κολλαγε & δε θα προχωρουσε! Για οσους επιμενουν να χρησιμοποιησουν το προεγκατεστημενο... θαυμα!!!
ps: εδω θα βρειτε ενα ενδιαφερον αρθρο σχετικα με cracks σε ασυρματα δικτυα. Οσοι εχετε τετοιο η προκειται να αποκτησετε ριξτε του οπωσδηποτε μια ματια.Προκειται για μια παρουσιαση σε εκθεση της ΕΧΡΟ, περυσι νομιζω. (ειναι αρχειο σε μορφη pdf). Μια σχετικη αναφορα στο θεμα εγινε & στη φετεινη ΕΧΡΟ, προ ολιγων ημερων.
constantinos2007-5-10 13:9:43

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Το περιοδικο ΧΑΚΕΡ εχει πληρη οδηγο για το πως σπανε (για εκπαιδευτικους σκοπους παντα ) όπως κι ενας φιλος μου ειπε κατι σχετικο με το θεμα των αναβαθμισεων αλλα απο την αλλη δε με συγκινει η ολη φαση.
ειναι ενα λειτουργικο που ετσι κι αλλιως δε με ενδιαφερει καθολου, και οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει νοιωθω σα να μπαινω στο ανατολικο βερολινο την εποχη του ψυχρου πολεμου!
Και τα ΧΡ δε τα βλεπω με καλο ματι, και απο τοτε που χρησιμοποιω αποκλειστικα linux εχω ξεκοψει εντελως απο τα προιοντα της ακατανομαστης, αλλα ειδικα τα Σvista με ολα αυτα τα κουλα που εχουν με κανουν να νοιωθω πως η ακατανομαστη θεωρει τους χρηστες που αγοραζουν τα προιόντα της λίαν εποιηκώς μαλ#@$ες Φτυστα λοιπον ....το θεμα ειναι πως δεν εχω καταλαβει (και μαλλον κανεις δεν πρεπει να εχει καταλαβει) σε ποιον απευθυνεται αυτη η σαχλαμαρα? Ας πουμε τα ΧΡ οντως ειναι μια χαρα για gamers, τα Σvista που στοχευουν? (εκτος απο το να μην γινει η ακατανομαστη ρομπα που εχει 7 χρονια να βγαλει νεα εκδοση λειτουργικου?) ειλικρινα δεν το ποιανω
brave2007-5-10 16:34:12

Θα προτιμούσα να μην χακευτούν τα vista, ξέρω πολύ κόμο που αντί να αγοράσει ένα OS θα προτιμούσε ένα δωρεάν.
Υποποπτεύομαι ότι η picosoft θα με διαψεύσει και δεν θα τα καταφέρει να κρατήσει το παραλογ-ισμικό της ακέραιο.

Η έκδοση Vista είναι πιστεύω η καλύτερη κίνηση που έκανε η MS υπέρ του Linux.

1. Προσπαθεί να μοιάσει με UNIX
2. Ακριβά στην τιμή
3.  Σερνονται στην κυριολεξία εκτός και αν  αντικαταστήσεις  τον υπολογιστή σου με ότι πιο σύγχρόνο κυκλοφορεί όπου όμως πιθανόν να μην έχεις drivers .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ MS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟ LINUX
linuxformat2007-6-21 13:35:27